Jak dobít baterky mamince dvou malých dětí

24.4.15 10:29

jak dobit baterky

Ahoj mamky, zjistila jsem, ze jsem uplne vybita. chci jen spat, deti poslat nekam na dovolenou a ja budu spat. deti 4 a 2 jsou zivejsi osobnosti ( ha, a me se zhroutili nervy z nich ). nechci si hrat, uklizet, utirat, prebalovat. proste nic. potrebuji si zalezt a nevylezt. jak se mam vratit do role matky, kdyz ani na chvili nejsem bez nich? jak dobijite baterky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
24.4.15 10:34

Není k dispozici babička nebo teta na 1 den, kdy by sis opravdu mohla zalézt do postele, válet se, dívat se na televizi, zajít namasáž a na kafčo?? Dvouleté dítě už snad od rána do odpoledne bez maminky vydrží. Nebo dát je tatínkovi a poslat na výlet, to by nešlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.4.15 10:38

Co dát děti alespoň na den manželovi nebo babičce (pokud máš možnost)a fakt si odpočinout? Nebo poslat s tatínkem někam na výlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.15 10:45

@petruska maminka frknu dítko do kočárku, jdu si zaběhat nebo jezdit na bruslích.. nemám hlídání, takže jsem v tomto omezená.. teď tedy mám, poprvé po 8 měsících.. přijela mi mamka, bože, to je havaj.. 2 hodiny vozí v kočáru a já relaxuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 10:48

Babicky jsou sice na zivu, ale moje mama je pry unavena, muj tata je linej vandrak ( prominte za vyraz, ale museli by jste ho znat ) a jeste porad rve. tchyne je nebetycna.. a muj pritel si mysli, ze jednou jsem matka, tak se musim starat. ach jo. jsem zrala si jit k psychiatrovi pro prasky na uklidneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 10:50

Na bruslich neumim, bojim se. dobit baterky sportem by pomohlo, ale me se chce jen spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 10:53

Nejvic me vadi to byt porad ve strehu. porad neco vylevaji, spini, zapatlavaji, vysypavaji, padaji, knouraji. jen zavrit oci, nemyslet na to, co zase vyvadeji v kuchyni bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24162
24.4.15 10:58

@petruska maminka, znám, taky mám tento věk doma. Bohužel já takto vyhořela už před rokem, v podstatě mi bylo vše jedno, apatie, jen jsem chtěla spát a spát. Mě trochu pomohlo to, že jsem začala pracovat a děti šly do školky, tenkrát oba do soukromé, nyní je starší už ve státní. Ale i tak někdy jsem hodně unavená, zvlášť když mají období, že jen piští, ječí a navzájem se pošťuchují.

Dle mě více zapojit partnera. I když ty jsi matka, on je přece otec, ne? Tak by se alespoň o víkendu mohl více zapojit a jít s dětmi na celé odpoledne ven, aby jsi si mohla odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.4.15 11:25

Nedávno vzal manjel děti ke své matce a přespali tam do druhého dne. Já vrněla blahem, přes den poslouchat ticho a v noci se normálně vyspat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.4.15 11:31

@petruska maminka hned jak jsem si to přečetla, tak jsem si myslela že to jsi ty :hug: Petul, až přijde Michal z práce vem auto a přijet za mnou, pokecáme co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
24.4.15 11:59

Tak mám kolikrát takové stavy, že bych jen spala a nevylézala, celková nechuť cokoliv dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 13:23

@Etcetera78 to je dovolena snu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 13:33

Mela bych moznosti jit pracovat na zahradku, ale ja nevidim ten vysledek ze jsem neco zasadila, zalila, j vidim ze i kdyz to udelam, tak to vydrzi 10minut, deti mi to podupou i pres zakaz, nebo mi na kytky vysypou pisek. proste vsechno zbytecny. takze ano, vyhoreni a jak se branit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí