Jak donutit vykašlávat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
14.12.11 22:40

Jak donutit vykašlávat

Prosím, máme 2,5letého syna, když sedí, tak skoro nekašle a jak si lehne začne sýpat. Jde o to že se mu uvolňují hleny a neumí je odkašlat. Nevíte, jak ho donutit vykašlat? Pěkně se mu hleny uvolňují, ale dusí to v sobě a stačilo by aby odkašlal a hned může spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
14.12.11 22:42

No tak vykaslat teda nevim jak ho donutis.
Mala mi takhle kaslala ted 8 tydnu, hleny krasne kaslala, ale vykaslat jsem je ji nedonutila, takze polykala a zase se to vracelo.
Ted dva dny davam stavu z cibule a cukru a hleny jsou pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.11 22:45

Podle mě nepřinutíš. Možná ho něčím rozeřvat a tím by se mohl rozkašlat, ale to by teda byla hodně drsná metoda.
Když budete sami kašlat, tak bude kašlat jen tak na oko a ne od plic :nevim: Pokud mu chtuná třeba slazený čaj, zkusila bych mu dát co nejteplejší čaj, aby toho vypil naráz co nejvíc, to že to v něm zachrmlá, když zakašle, tak ještě nemusí znamenat, že se mu vykašlává snadno, třeba ho to bolí, pálí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.12.11 22:47

Náš Luky tohle má už 10 dní.
A vlastně tímhle trpí od podzimu do jara.
Naučila jsem se míčkovat a myslím, že mu to i pomáhá.
Jo a když ho tohle trápí, nedávám mu před spaním mléko- fakt se mi zdá, že ho zahleňuje víc.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.12.11 22:49
Hanulínek píše:
Náš Luky tohle má už 10 dní.
A vlastně tímhle trpí od podzimu do jara.
Naučila jsem se míčkovat a myslím, že mu to i pomáhá.
Jo a když ho tohle trápí, nedávám mu před spaním mléko- fakt se mi zdá, že ho zahleňuje víc. :mavam:

no tak mleko kazdopadne zahlenuje, to mi rikala doktorka, uz kdyz byla dcerka jeste miminko, ze zadne mleko, pokud ma hleny nebo rymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
14.12.11 22:52

Mlíko jsem mu taky vzala. Syn to má akutní. Měl v pondělí rýmu, v úterý byl naprosto ok a na dnešek v noci pokašlával, dala jsem mu mucosolvan, odhleňuje se, ale jak si lehne, tak ho to šíleně dusí a jen trošku kašle a tak nemůže spát. Před rokem se nám to taky stalo a byl 2týdny doma a po 2týdnech mu vzinkl zánět a bylo to na antibiotika. Tak jsem myslela nějakou metodu, aby to dostal z průdušek, aby neměl antibiotika, když nemá ani teplotu zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
14.12.11 22:54

Napadlo mě něco jako strčit prst do krku, ale to je kravina :-). Tak nic, jdeme se tulit - sedí u televize, protože jak si lehne, začne kašlat v sedě ani ň. Zítra zajdeme k lékařce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.12.11 23:02

Tak holt na spaní hodně podložit pod hrudníčkem polosed-pololeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.12.11 23:36
Osmanka píše:
Napadlo mě něco jako strčit prst do krku, ale to je kravina :-). Tak nic, jdeme se tulit - sedí u televize, protože jak si lehne, začne kašlat v sedě ani ň. Zítra zajdeme k lékařce.

Neeee do krku mu prst nestrkej!! I kdyz ver mi, ze ja na tohle taky v jednu chvili myslela.

Podloz mu hodne hlavu, vice polstaru, mucosolvan ale nejpozdeji v pet odpoledne, pak uz ne, spise neco na utiseni, treba Sinecod, nebo Fenistil atd.
Mala taky kuckala vzdy kdyz si lehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+