Jak dopadlo 1. iui?

• Otevřená skupina

Sdílení zážitků a rad po IUI.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

144
26.6.11 14:43

Jak dopadlo 1. iui?

Ahojky, my jsme 20. 6. 2011 podstoupili naše první iui a teď čekáme..Je na tom někdo podobně? Holky a za jak dlouho jste testovali a jaký byl výsledek?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
26.6.11 16:45

Ahojky jj ja sem na tom stejen ja byla 25.6.11,tak jsem zevedava??Jaky mas pocity v brichu ,teda jsi mela druhy den atd.Nogricka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
26.6.11 20:34

Cauves..mě v den iui už od rána celkem dost bolelo břicho a potom ještě asi 4 dny jsem ho měla na dotek citlivé a nafouklé..jinak ok :-) Jinak se snažím se nijak zvlášť nepozorovat.Poprvé zkusim testnout v pátek, tak uvidime :roll: A jak se cítíš ty? A můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte a kolik Vám je? My cca rok a půl, já 25 a přítel 28.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.11 20:41

Ahoj holky,
vezmete mě mezi sebe??? :wink:
Já jsem byla na prvním IUI 22.6 a 24.6, tento víkend by měla dorazit MS, ale snad nepříjde …
Máte nějaké příznaky, že by to mohlo vyjít? Zkoušely jste test? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.7.11 21:07

Pavloušek22

Ahojky, jasně, přidej se..My si s Nogričkou zatím píšeme ve zprávách..Jinak já jsem byla v po 14tý den po iui a test negativní, takže jsem vysadila utrogestan a čekám, že ms dorazí..Jinak já jsem testovala už asi osmý den a žádné zbytky po pregnylu, test od té doby stále negativní.. :-( A vaše je to také první iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.11 21:54

Ahoj,
jj, první IUI.
Pořád mě bolí podbřišek, střídavě jedna strana, pak druhá, ale je to takové ostré píchání, tak nevím, asi už příjde MS… Vůbec ten Utrogestan neznám :-( rala jsem jen Clostilbegyt 3 DC 5 dnů 1-0-1, a pak mi DR. píchnul Pregnyl. A k čemu je ten Utrogestan přesně, něco málo jsem o tom četla, ale moc mi v hlavě nazůstalo :-) to už není žádná šance, že by jsi mohla být těhule? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.7.11 22:54

I já jsem brala clostil a pak inj. pregnylu a pak utrog., ten je na udržení případného těhotenství..Myslim si, že kdybych byla, tak už by se na testu něco ukázalo :-( Teď mám před sebou dovču a pak jdeme na IVF..Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte? Jinak držím palce..To čekání je hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 15:48

Tak zase nic, test je bílý, v CAR dovolená, ach jo … :cry:
Snažíme se dva roky, a Vy jak dlouho? Je to hrozné …
A Ty jdeš po prvním IUI hned na IVF? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.7.11 23:50

Ahoj, tak já jsem dnes dostala ms, takže nám to holt nevyšlo :cry: ..Nám bylo Ivf doporučeno rovnou, ale chtěli jsme nejdříve zkusit Iui..Teď aspoň vypnu a budu mít v hlavě jenom dovču 8-) Jinak my se snažíme rok a půl..a můžu se zeptat, kolik vám je a zda se snažíte o první..? Nadějě umírá poslední, takže stále držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 17:27

Já ji taky čekám každým dnem :-( mi je 25 a přítel má 30. ještě mimmi nemáme, takže by to bylo naše první, jestli teda někdy bude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.7.11 17:20

Cauky ja zatrim nioc,ale mam strach ze se obevi…furt chodim na malou:))ze BY??Uvidime pisnu:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.7.11 00:05

Nogrička

Držim palce..a kdy že to jdeš na krev? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.7.11 05:40

JA cekam jestli dostanu MS uz 2 den zpozdeni..,ale muze to byt vsema tema hormonama,test si nedelam,pritel veri,ja jsem 50/50.....mam desnej strach…ale kazdy veri…dam vedet…treba se to dostaví aTy to mas dostat taky ted nekdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
10.7.11 00:13

Nogri, já jsem to si v po dělala test, negat., tak jsem vysadila utroš a ve středu jsem to dostala :-( Ty ho furt bereš?No, jsem zvědavá, jak to s tebou dopadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.7.11 07:55

Ahojky..jj beru jeste mam 4 tbl.no zatim MS nikde a zvlastni stale pocit..jako kdyby vazne asi tam neco bylo,ale jeste se to muze zmenit…Pisnu test si nedelam radeji,,,,cekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny