Jak doručit výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli se nepletu, tak ti nepoběží ode dne doručení, ale od prvního dne, následujícího měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Pokud zamestnavateli donesu osobne vypoved a on mi ji odmitne podepsat jak postupovat? Potrebuji, aby mi bezela dnem doruceni, kdyz mi to ale odmitne osobne podepsat, co delat? Jak pK dokazu, ze jsem mu to ten den donesla? (Posilat z osobnich duvodu nechci.) Diky.
Jinak než doporučeně poštou to asi nepůjde. Navíc výpověd nepoběží dnem doručení, ale od prvního následujícícho měsíce, tzn. pokud se to stihne do konce května, tak od 1.6.2015
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak psal někdo nade mnou, pokud jsi z řad normálních smrtelníků, výpovědní lhůta ti poběží od prvního června, pokud ji podáš ještě tento týden - tedy do konce května. Ale samozřejmě, že lze sespsat výpověď i tak, aby jsi ještě ten den hodila klíče od práce na stůl, sbalila si kabelku a skončila ještě ten den. Jenže na to už musíš mít někoho, kdo ti poradí, jak to šikovně sepsat - pak podat rovnou na personální a zaměstnavateli to pouze oznámit. Aby se náhodou nějakým nedopatřením nestalo, že se písemná forma výpovědi ztratí, apod. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shreya Tak výpověď tak fakt sepsat nejde… myslím za normálních okolností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shreya to jedine dohodou, ale musi samozrejme zamestnavatel souhlasit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Shreya Tak výpověď tak fakt sepsat nejde… myslím za normálních okolností.
Ale samozřejmě, že jde… jen je potřeba vědět jak na to a mít někoho, kdo ví, jak celou výpověď správně sepsat tak, aby byla neprůstřelná - potom opravdu lze hodit klíče na stůl a na hodinu odejít. A ještě s odstupným. Jak na to, to pochopitelně zveřejňovat nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, dekuji. Ze mi to pobezi od prvniho nasl. mesice vim. Slo mi prave o to co udelat, aby se mi pocitalo to, ze jsem to napr. v patek donesla a opravdu mi to tedy od pondeli uz bezelo. Kdyz mi to nepodepise a pak bude tvrdit, ze nic ode me nedostal. Kde budu mit dukaz, ze jsem mu to podala?
- Citovat
- Upravit
Pokud ti ji odmítne podepsat, tak je potřeba mít nějaký doklad, že to udělal, svědka či tak něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, dekuji. Ze mi to pobezi od prvniho nasl. mesice vim. Slo mi prave o to co udelat, aby se mi pocitalo to, ze jsem to napr. v patek donesla a opravdu mi to tedy od pondeli uz bezelo. Kdyz mi to nepodepise a pak bude tvrdit, ze nic ode me nedostal. Kde budu mit dukaz, ze jsem mu to podala?
to právě bude podací lístek z pošty…jinak je potřeba podpis, ale jestli to nechce podepsat…tak nezbývá nic jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shreya píše:
Ale samozřejmě, že jde… jen je potřeba vědět jak na to a mít někoho, kdo ví, jak celou výpověď správně sepsat tak, aby byla neprůstřelná - potom opravdu lze hodit klíče na stůl a na hodinu odejít. A ještě s odstupným. Jak na to, to pochopitelně zveřejňovat nebudu.
Jo, protože tvrdíš blbiny, tak je pochopitelný, že nemáš co zveřejnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabus píše:
to právě bude podací lístek z pošty…jinak je potřeba podpis, ale jestli to nechce podepsat…tak nezbývá nic jiného.
Já bych to poslal ne doporučeně, ale raději na doručenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karel Babače at tak či tak, prostě mít v ruce papír, že je výpověď podaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Pokud zamestnavateli donesu osobne vypoved a on mi ji odmitne podepsat jak postupovat? Potrebuji, aby mi bezela dnem doruceni, kdyz mi to ale odmitne osobne podepsat, co delat? Jak pK dokazu, ze jsem mu to ten den donesla? (Posilat z osobnich duvodu nechci.) Diky.