Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to nikde nemáte sepsané, nijak se to nedá doložit ani dokázat a nejsou svědci, pak máš, bohužel, smůlu.. ![]()
A peníze jsi mu dala do ruky nebo převodem? I když ani to není dostatečný důkaz. Takže asi nijak.
Já si to myslela…Za blbost (a zamilovaní se) se platí…ach jo
Bez dukazu mate smulu. Pokud to budete chtit davat k soudu, tak to musite nejak dolozit.
Vidim to na zivotni lekci v cene 70 tis.
@Cenarius asi ano, bohužel…
Z mé strany byla ( a ještě i je ) láska…Z jeho asi ne, a ani elementární slušnost
Zkus dneska usnout s myšlenkou, že tyhle peníze jsou už nenávratně pryč, není papír, nejsou peníze. Teoreticky jsi mu ty peníze dala.
@Anonymní píše:
Já si to myslela…Za blbost (a zamilovaní se) se platí…ach jo
Ale né, stávají se i horší věci ![]()
Pokud neprojeví dobrou vůli tak bohužel nijak. Spíš by mě vadilo těch 8 ztracených let s takovým člověkem.
@toma0105 ano, to já vím, už jsem za svých skoro 40 let toho více prožila, ale i tak mně ty peníze chybí, na chodníku je nenajdu…nicméně hlavně že mí nejbližší i já jsme zdraví a ze se máme…
@Cenarius píše:
Bez dukazu mate smulu. Pokud to budete chtit davat k soudu, tak to musite nejak dolozit.
Vidim to na zivotni lekci v cene 70 tis.
Souhlas.
Ty peníze jsou nenávratně fuč ![]()
Hezký večer.
Raději anonym, privátní problém.
Cca 8 let jsem měla vztah s mužem, který je ženatý, ale již od počátku našeho vztahu se ženou nežili. Spojovaly je pouze děti, v tu dobu skoro dospělé(tehdy 16 a 18) a zřejmě???nějaký společný majetek? My jsme spolu nebydleli, každý máme svůj byt. Za tu roky, co jsme byli spolu, si ode mě půjčil a dosud nevrátil cca 70 tisíc.
Letos jsme se poměrně bouřlivě rozešli.
Jak dostat své peníze zpět? Nikde jsme nic nesepisovali, nikde o půjčce není žádný záznam. On na sms, telefonáty, maily nereaguje. V práci se nechá zapírat, má nepravidelnou prac.dobu, takže nevím, kdy chodí do práce a z práce, že bych na něho počkala. Na zvonění u dveří bytu nereaguje.
Mám nějakou šanci, jak peníze dostat zpět? Díky moc!!
Prosím o zachování anonymu, píšu zde občas, nechci, ať mě někdo pozná!!!