Jak efektivně odstranit prach a čím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
smutná
10.3.11 11:25

Jak efektivně odstranit prach a čím?

HOlky čím utíráte prach a hlavně jak?Já i když ho ráno utřu,tak nejpozději večer už jde trošku vidět zase a druhý den už je znát,že tam je zase a můžu dělat nanovo.Někdo utírá prach tak 2× do týdne,což teda nechápu,když já mám prach každý den.Používám leštěnku na nábytek Diavu (v práci to bylo Pronto,ale je strašně drahé a za tu cenu taky nic extra)a stírám to trošku vlhým ručníkem bavlněným.Fakt se tu hodně práší,asi z koberců a já nechci aby měl malý alergii kvůli tomu.Poradte prosím jak efektivně prach odstranit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
10.3.11 11:31

Ja prach vysavam 2× tydne to vysavam i koberec :wink: a zda se mi to lepsi,nez utirat a ten prach vyrit :nevim: . Tak zkus a uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.3.11 11:49

Ahoj, prach utírám tou bílou chlupatou štětkou od Pronta, ale zázračná taky není. Koberce nemáme, vysávám denně a stejně se nám práší :zed: Asi nezbyde než utírat, utírat, utírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.3.11 11:50
joanee píše:
Ja prach vysavam 2× tydne to vysavam i koberec :wink: a zda se mi to lepsi,nez utirat a ten prach vyrit :nevim: . Tak zkus a uvidis :kytka:

NO já musím vysávat 2× denne kvůli malému,to je mazec.ale prach stejně neubývá 8-o

• Citovat
  • Upravit
35734
10.3.11 12:02

Máme čističku, Irobota a stejně se práší. To je nekonečný boj. Nedoporučuju tmavý nábytek a koberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
10.3.11 12:05

Tak to nezavidim teda :-? . Ale pripomina mi to nase okna ty bych mohla myt taky kazdy den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.3.11 13:02

Na to je ideální nábytek v dekoru noce :lol: na tom není vidět nic a nikdy… :mrgreen: ale jinak teda utírám tak jednou týdně s prontem a vysává se u nás každý den - robotickým vysavačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
10.3.11 13:55

Jste se zbláznili?? Na tmavém nábytku jde právě vidět úplně všechno. Nejlepší je něco vyblitého, jako dub. Já utírám jednou týdně, někdy ani to nezvládnu, ale já jsem bordelář. A vytírám vlhkou utěrkou z mikrovlákna, žádné leštěnky. Někdo používá ty jednorázové ubrousky na prdel (dětskou) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.3.11 15:15
pikola píše:
Máme čističku, Irobota a stejně se práší. To je nekonečný boj. Nedoporučuju tmavý nábytek a koberce.

Naprostý souhlas! Máme černý kusový koberec. Mohla bych ho vysávat 3× denně :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný