Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja prach vysavam 2× tydne to vysavam i koberec
a zda se mi to lepsi,nez utirat a ten prach vyrit
. Tak zkus a uvidis ![]()
Ahoj, prach utírám tou bílou chlupatou štětkou od Pronta, ale zázračná taky není. Koberce nemáme, vysávám denně a stejně se nám práší
Asi nezbyde než utírat, utírat, utírat ![]()
joanee píše:
Ja prach vysavam 2× tydne to vysavam i kobereca zda se mi to lepsi,nez utirat a ten prach vyrit
. Tak zkus a uvidis
NO já musím vysávat 2× denne kvůli malému,to je mazec.ale prach stejně neubývá ![]()
Máme čističku, Irobota a stejně se práší. To je nekonečný boj. Nedoporučuju tmavý nábytek a koberce.
Tak to nezavidim teda
. Ale pripomina mi to nase okna ty bych mohla myt taky kazdy den ![]()
Na to je ideální nábytek v dekoru noce
na tom není vidět nic a nikdy…
ale jinak teda utírám tak jednou týdně s prontem a vysává se u nás každý den - robotickým vysavačem.
Jste se zbláznili?? Na tmavém nábytku jde právě vidět úplně všechno. Nejlepší je něco vyblitého, jako dub. Já utírám jednou týdně, někdy ani to nezvládnu, ale já jsem bordelář. A vytírám vlhkou utěrkou z mikrovlákna, žádné leštěnky. Někdo používá ty jednorázové ubrousky na prdel (dětskou) ![]()
pikola píše:
Máme čističku, Irobota a stejně se práší. To je nekonečný boj. Nedoporučuju tmavý nábytek a koberce.
Naprostý souhlas! Máme černý kusový koberec. Mohla bych ho vysávat 3× denně
![]()
HOlky čím utíráte prach a hlavně jak?Já i když ho ráno utřu,tak nejpozději večer už jde trošku vidět zase a druhý den už je znát,že tam je zase a můžu dělat nanovo.Někdo utírá prach tak 2× do týdne,což teda nechápu,když já mám prach každý den.Používám leštěnku na nábytek Diavu (v práci to bylo Pronto,ale je strašně drahé a za tu cenu taky nic extra)a stírám to trošku vlhým ručníkem bavlněným.Fakt se tu hodně práší,asi z koberců a já nechci aby měl malý alergii kvůli tomu.Poradte prosím jak efektivně prach odstranit.