Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer ![]()
PROSÍÍM POMOOC ![]()
S jakou firmou máte dobré zkušenosti při nákupu, montáži… nových plastových oken?
V rámci Ústeckého kraje prosím
(Psala jsem i na firmu mimo a odepisovali, že jako tak daleko okna dělat nebudou
)
Četla jsem ostatní diskuze a hodně se chválí Vekra.. ![]()
Máte někdo okna od nich? Je to OK? ![]()
Zdravím, děkuji za každou zkušenost a připomínku a přeji příjemný večííír ![]()
Většina firem má větší sortiment, takže bych se v první řadě zaměřila na kvalitu samotných oken (kolik komor, kovový rám, kvalitní kování, tepelný odpor skla, aby plast nežloutl, délka záruky - jsou firmy, které dají i 20let a další věci.) Znám byty, kam dali krásná okna a za pět let jsou totálně zkroucená - nezpevněný měkký plast a do nově zateplených bytů táhne jak prase, pardon. U oken se vůbec nedá sedět, balkonové dveře nejdou bez rány zavřít ![]()
Nechávali jsme si dělat komplet okna i dveře od firmy Urmann, sídlo v Lounech, Česká ulice. Určitě na netu najdeš. Koukala jsem, že jsi z Mostu, což je kousek. Jsme spokojený. Jsou už 4 roky, ale v té době byli nejlevnější. Práce byla rychlá, kvalitní, v termínu. ![]()
@Hotaru Ahoj tak kde jste nakonec dělali?
My tedy přemýšlíme jestli neudělat dřevěný. Teď máme špaletová
Ahoj, já mám rodiče v Chomutově a zařizovali jsme jim tam okna na pobočce Vekry. Původně jsme chtěli klasicky plastová okna, ale tchán měl stále nějaké výhrady proti plastu, tak jsme šli nakonec do smrkového dřeva. S okny nemají žádné problémy. Jednou jsem jim domluvila seřízení a akorát koupila něco na údržbu dřeva. A máme klid.