Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Efektivně.. udělala bych ze zbytku hmoty hada a dala kolem dortu, a vroubky na tom udělala čím koliv.
a efektně, dělala jsem třeba tygří ocas k tygrovanýmu dortu..
Nejefektivnější zakončení dortu je jeho konzumace
. Jinak hada jsem dělala u svého prvního dortu, akorát tam jakoby volně vlál (při nakrojení), jakože nepřilnul k té ostatní hmotě. Další možnost je jakoby zahrnout pod dort. Ale já nejsem cukrářka, tak jdu cestou nejmenšího odporu
. Ocas tygra je dobrý nápad, je vidět, že na rozdíl ode mě jsi kreativní.
Ano, cesta nejmenšího odporu ![]()
Efektivně, asi budu delat nejaký s kytičkama nebo tak, tak aby to bylo nějak pěkně zakončené. Není nejaké šikovné „udělátko“? aby ty kraje měli pekný vzor..?
Udělátka jsou různá, to tvé z odkazu teda neznám, spíš jsem viděla takové plastové tyčky s nějakou jakoby pacičkou na konci, různého tvaru a rýhování, ta se pak otiskává dokola na toho „hada“.
A co je to za dort? Můžeš ho třeba jen omotat stuhou a nebo nějakého toho hada a těma kleštičkama ho ozdobit. Funguje to jako kleště, stiskneš tím kus hmoty a obtiskne se ti vzor, jaký si vybereš. Nebo udělat kuličky a ty naskládat kolem, ale to je s. aníčko ![]()
Uděláš hada kolem dokola a do něj něco obtiskáš. Nemusíš kupovat speciální kleště, vymysli něco doma - vidličku, nůž, nějakou rukojeť… Já jsem dělala taková „V“ pomocí špičky škrabky na brambory.
Prosím cukrářky o radu, jak efektivně zakončit potahovací hmotu na dortu? Je toto dobré: http://www.cukrarskepotreby.cz/…bkovana.html ? A jak to funguje?