Co z těchto ingrediencí vymyslet?

140
6.11.13 14:26

Co z techto ingredienci vymyslet

Dobry den holky, potrebovala bych poradit co varit. Uz mi vazne dochazi inspirace, pripada mi, ze varim porad to same dokola a do 12. nez mi prijde RP je jeste daleko. Varim samozrejme pro muze a mam 2,5 leteho klucinu. Tady jsou nejake ingredience co mam v zasobe: krabi tycinky, cervene fazole v plechu, cizrnu v plechu, kousek kabanosu, 1 1/2 krabicky tavenaku, nejaky tunak v plechu a jeste 2 plechovky uzenych rybicek. Jinak ryzi, testoviny, brambory mam a taky nejake kur. stehna v mrazaku. Nez prijde RP nemuzu si dovolit utratit vic jak 700, poradite mi prosim neco? Uz jsem z toho kolikrat fakt zoufala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
866
6.11.13 14:29

@Iri 11 tak fazole s kabanosem, rýži s tuňákem, z krabích tyček jsem jedla pomazánku, ale nevím jak se dělá :(, Rybičkovou pomazánku do ty bych dala taveňák, stehna s bramborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.11.13 14:30

Testoviny s tunakem zboznuju (na cibulku a olivovy olej dve rajcata, nechat az se to rozpadne, pridat tunaka, opeprit nebo trochu chilli, vmichat do spaget)
cizrna s kurecim je taky dobra kombinace - k tomu trochu zazvoru, koreni, rajcatovou stavu, ryzi jako prilohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
6.11.13 14:35

Jidlo, ktere jsem jako dite milovala a miluju ho stejne tak i ted >

granadirsky pochod :)
1. uvaris tri brambory / paralelne uvaris pulku sacku testovin
2. na panvici spenis cibulku s cervenou paprikou cernym peprem a soli na mirnem ohni a pridas rozmackane uvarene brambory a uvarene testoviny..
3. promichas povaris a hotovo.
4. vytecne s kysanou okurkou

dalsi jidlo kdyz mas ty fazole a tunaka… udelej bajecnou pomazanku z toho a natri chleb… :) mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.11.13 14:36

@Iri 11 fazole rozhodne s kabanosem a k tomu treba ryzi nebo chleb, krab. tycinky muzes podusit a na testovinu, nebo pomazanku nebo muzes obalit a osmazit. tunaka k testovinam, do ryze a uzene rybicky na pomazanku. z cizrny polevku a kureci stehynka pecena nebo s omackou. z brambor sanozrejme bramboraky!!! RP uz je v dohlednu - to das

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.11.13 14:38

Krabí tyčinky a těstovin a nějakou zeleninu = těstovinový salát, nebo krabí tyčinky obalit a osmažit jako řízek s bramorem, kabanos a brambor= buřt guláš - můžeš tam dát i fazolky, z rybiček pomazánku, z brambor bramboráčky, bramboračku, nebo jen povaříš chvíli brambory ve slupce pak oloupeš nakrájíš na kolečka dáš do trouby zapéct na to sýrovou omáčku, ze stehen - ty bych uvařila z vývaru polévka a pak obrat a kuře na paprice

Příspěvek upraven 06.11.13 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.11.13 14:39

Kure uvarit na polivku, z masa se da udelat rizoto nebo upect v troube k bramboram, cizrna nevim, krabi tycinky kraba neobsahuji, ale myslim, ze pomazanka se dela jen z nich, majonezy/jogurtu a par kapek citronu, tavenak je dobrej na rohlik, ale k rybickam bych ho nedavala. No a z tech zase pomazanku, nekdo dela s okurkama, vejci, horcici a cibuli, mne i chutna i jen rybicky+maslo.. Fazole na cibulce jako fazole, k tomu vejce, ten tocenak bych dala do burtgulase.

• Citovat
  • Upravit
4838
6.11.13 14:40

Jo a jeste znam skvely recept na testoviny…
1. testoviny, krabi tycinky, kysane okurky, kukurice a cibuli smichej a pridej sul a oregano / hotovo mnam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.11.13 14:40

Osmahnout cibulku (pokud je), přihodit na kousky nakrajená, vykoštěná kuřecí stehna, nechat zatáhnout, přihodit fazole (pokud nejsou v protlaku, tak přikoupit protlak - je to investice do 10,– Kč), provařit a podávat s rýží. Nebo zkusit cizrnovou pomazánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149366
6.11.13 14:49

Z fazolí polévku, můžeš tam přidat pár brambor a kabanosu. Z rybiček a tavenáku pomazánku, je to dobré z přidáním trochy nakr. kys. okurek, máš-li. Těstoviny uvařit a promíchat s tunákem jako těst. salát. Z rýže a kuřecího udělat rizoto. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.11.13 15:07

Ryze s tunakem a do toho nejakou cerstvou zeleninku - ta neni az tak draha..staci 2rajcata a paprika a treba bily jogurt - staci tak pulka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
6.11.13 15:33

Nebo cizrnu na paprice a ktomu pečivo. Zasití to a je to i dobré a rychle uvařené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.11.13 20:59

Holky mocvam dekuji za napady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie