Recept: Rajčatové gazpacho

Přidat recept
 
  • Čas 15
Hodnotilo 0 lidí

Osvěžující studená polévka pro horké letní dny.

Postup

Rajčata si očistíme, nakrájíme na větší kusy a dáme do mixéru. Záleží na tom, jak máme výkonný mixér.

Stejně to uděláme i s cibulí, paprikou a česnekem. Nakonec přidáme olivový olej a vinný ocet a vše umixujeme dohladka.

Ochutíme solí a pepřem podle chuti.

Nejlépe ihned podáváme – každou porci posypeme nasekanou pažitkou (a parmezánem).

Autor: admin

Ingredience

  • 3 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 paprika
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička vinný ocet
  • špetka soli
  • pepř
  • hrst čerstvé nakrájené pažitky na ozdobu
  • (volitelně: parmezán)

Doporučená příloha

celozrnné pečivo

Chutnalo vám? Okomentujte recept Rajčatové gazpacho

Váš příspěvek