Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Milé maminky, už jsem zoufalá z ex. Utekla jsem od nej, s tím že během těhotenství se mi to rozleželo a zůstávali v kotaktu.za celé těhu asi 6 jsme si napsaly. Přece jenom jsem si říkala je to její táta, a věřila jsem že by se o malou mohl začít zajímat. Je mu 30 a děti nemá. Co se týče našeho vztahu, tak děs. Mlátil mě, nadával. Mám k němu neskutečnej odpor.Ale začínám si klást otázku, mám li to ustát ten odpr k vůli malí?..Normálně mě oficiálně požádal o návrat zpět. úplně jsem se z toho složila, je mi z tý předstvy hrozně zle.To žr si to dovolil a dělá si naději. Prý když jsem ted silnější tak ho přitahuju. Normálně je mi do breku a zvedá se mi žaludek
Hrozně ho nesnášim, furt mu vysvětluju že já ho nechci, že ale má tady malou
ta jako by ho nezajímala..Už nevím. Maminky co mám dělat. Vživotě bych se nevrátila
Pardon za ty hrubky ![]()
Nevracej se, nema to smysl. On se jiste nezmeni a ve finale bude trpet dite. Mozna je lepsi ze jste od sebe.
Za sebe rikam nevracet.Dite potrebuje stabilni a klidne rodinne prostredi, pokud bude mit zajem a bude se k tobe chovat korektne, neni treba mu styk s ditetem odpirat.
Je mi fyzicky zle z představy že bych se vrátila, to mě ani nenapadlo, ale to jeho naléhání je hrozný…Nejradši bych zpřetrhala kontakty..Nemám ho V RL, začínám v tom vidět výhody že jsem udělala dobře.
Ahoj, podle toho co píšeš, nevracej se k němu a nevěř tomu že dítě tu jeho hovadskou povahu změní. Kamarádka řešila ten samý problém, zůstavala s tyranem kvůli dítěti. Nakonec to dopadlo tak že chlap mlátil nejen ji ale i dítě a klidně ho shodil z dětské postýlky na zem a rozbil mu hlavu. Tak než abys riskovala že budeš později řešit problémy s týraním dítěte, nevracej se k němu!!!
Já se spíš ptala na to jestli je to důvod k úplnýmu ukončení kontaktu mezi námy..ten odpor je nesnesitelnej, mám z něj i strach.,
@Andy27
Boha jeho! Nad čím to uvažuješ? Jednoznačně ne! Ne a přerušit totálně kontakt. Pokud nemá o malou zájem - jedině dobře. Dokážeš si představit, že bys ji takovýmu magorovi musela jednou posílat domů na víkendy? Hrozná představa.
Nebuď blbá, s prominutím! Možná bude mít tvoje holčička otce, ale co jí asi tak naučí dobrýho? Že maminku může seřezat jak psa a je to v pořádku? Co když na ní taky nebude nejhodnější? To dáš? Ignoruj ho, odřízni se od něj a věnuj se sobě a malé, ať má příchod na svět co nejhezčí. Hodného tatínka můžeš potkat co nevidět ![]()
Omezila bych kontakt na minimum a bavila se s ním jen ohledně dítěte a to za předpokladu, že o něj bude mít zájem. Jinak ne. Jinak to zní opravdu úchylně, je to pako.
![]()
JÁ SE VRÁTIT NECHCI!!!..PROSÍMVÁS TO ČTĚTE NEŽ MI ZAČNETE ODPOVÍDAT
@Andy27 píše:
Já se spíš ptala na to jestli je to důvod k úplnýmu ukončení kontaktu mezi námy..ten odpor je nesnesitelnej, mám z něj i strach.,
Holka, čteš co píšeš? Je ti zle z představy se s ním stýkat, ale uvažuješ zda je potřeba zpřetrhat kontakty? Samozřejmě, čím dřív tím líp!!! Pryč
@Andy27 I kdybys to překousla ty, kde máš jistotu, že nebude mlátit a nadávat maličké? Sama víš, co máš dělat… a co je pro vás nejlepší.
A
jasně, to jsem si říkala…že takhle ho snesu na tu dálku ale…začal být dotěrnější, jak ho přitahuju, píšem si o malí a on mi napíše že mám sexy zadek
a že mě miluje a dá mi prý čas, a že si počká a bude vytrvalej, dokola mu píšu slušně že ne…říkám si jestli není lepší když ho malá nepozná…