Jak jinak říct ne?

6257
30.7.14 14:09

Jak jinak říct ne?

Milé maminky, už jsem zoufalá z ex. Utekla jsem od nej, s tím že během těhotenství se mi to rozleželo a zůstávali v kotaktu.za celé těhu asi 6 jsme si napsaly. Přece jenom jsem si říkala je to její táta, a věřila jsem že by se o malou mohl začít zajímat. Je mu 30 a děti nemá. Co se týče našeho vztahu, tak děs. Mlátil mě, nadával. Mám k němu neskutečnej odpor.Ale začínám si klást otázku, mám li to ustát ten odpr k vůli malí?..Normálně mě oficiálně požádal o návrat zpět. úplně jsem se z toho složila, je mi z tý předstvy hrozně zle.To žr si to dovolil a dělá si naději. Prý když jsem ted silnější tak ho přitahuju. Normálně je mi do breku a zvedá se mi žaludek :? Hrozně ho nesnášim, furt mu vysvětluju že já ho nechci, že ale má tady malou :cert: ta jako by ho nezajímala..Už nevím. Maminky co mám dělat. Vživotě bych se nevrátila :cert: :cert: Pardon za ty hrubky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
30.7.14 14:10

Bože, to je úchyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.7.14 14:11

Nevracej se, nema to smysl. On se jiste nezmeni a ve finale bude trpet dite. Mozna je lepsi ze jste od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
30.7.14 14:12

Mě to příjde děsně úchylný a nechutný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
30.7.14 14:13

Za sebe rikam nevracet.Dite potrebuje stabilni a klidne rodinne prostredi, pokud bude mit zajem a bude se k tobe chovat korektne, neni treba mu styk s ditetem odpirat.

• Citovat
  • Upravit
6257
30.7.14 14:14

Je mi fyzicky zle z představy že bych se vrátila, to mě ani nenapadlo, ale to jeho naléhání je hrozný…Nejradši bych zpřetrhala kontakty..Nemám ho V RL, začínám v tom vidět výhody že jsem udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.7.14 14:14

Ahoj, podle toho co píšeš, nevracej se k němu a nevěř tomu že dítě tu jeho hovadskou povahu změní. Kamarádka řešila ten samý problém, zůstavala s tyranem kvůli dítěti. Nakonec to dopadlo tak že chlap mlátil nejen ji ale i dítě a klidně ho shodil z dětské postýlky na zem a rozbil mu hlavu. Tak než abys riskovala že budeš později řešit problémy s týraním dítěte, nevracej se k němu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
30.7.14 14:15

Já se spíš ptala na to jestli je to důvod k úplnýmu ukončení kontaktu mezi námy..ten odpor je nesnesitelnej, mám z něj i strach.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.7.14 14:15

@Andy27
Boha jeho! Nad čím to uvažuješ? Jednoznačně ne! Ne a přerušit totálně kontakt. Pokud nemá o malou zájem - jedině dobře. Dokážeš si představit, že bys ji takovýmu magorovi musela jednou posílat domů na víkendy? Hrozná představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
30.7.14 14:16

Nebuď blbá, s prominutím! Možná bude mít tvoje holčička otce, ale co jí asi tak naučí dobrýho? Že maminku může seřezat jak psa a je to v pořádku? Co když na ní taky nebude nejhodnější? To dáš? Ignoruj ho, odřízni se od něj a věnuj se sobě a malé, ať má příchod na svět co nejhezčí. Hodného tatínka můžeš potkat co nevidět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.7.14 14:17

Omezila bych kontakt na minimum a bavila se s ním jen ohledně dítěte a to za předpokladu, že o něj bude mít zájem. Jinak ne. Jinak to zní opravdu úchylně, je to pako. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

JÁ SE VRÁTIT NECHCI!!!..PROSÍMVÁS TO ČTĚTE NEŽ MI ZAČNETE ODPOVÍDAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
@Andy27 píše:
Já se spíš ptala na to jestli je to důvod k úplnýmu ukončení kontaktu mezi námy..ten odpor je nesnesitelnej, mám z něj i strach.,

Holka, čteš co píšeš? Je ti zle z představy se s ním stýkat, ale uvažuješ zda je potřeba zpřetrhat kontakty? Samozřejmě, čím dřív tím líp!!! Pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
30.7.14 14:18

@Andy27 I kdybys to překousla ty, kde máš jistotu, že nebude mlátit a nadávat maličké? Sama víš, co máš dělat… a co je pro vás nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
30.7.14 14:20

A :think: jasně, to jsem si říkala…že takhle ho snesu na tu dálku ale…začal být dotěrnější, jak ho přitahuju, píšem si o malí a on mi napíše že mám sexy zadek :poblion: a že mě miluje a dá mi prý čas, a že si počká a bude vytrvalej, dokola mu píšu slušně že ne…říkám si jestli není lepší když ho malá nepozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna