Batole a čerstvé mimi - chodit ven? Jak jste to řešily?

194
22.1.17 07:45

Jak jste to řešily?

Ahoj, chci se zeptat na rady a tipy, jak jste řešily chození ven, kdyz jste meli batole a cerstve mimi?
Mame 14ti měsíčního syna a v cervenci cekame druhe. Jde o to, ze v te dobe, kdy se druhe narodí, syn jeste nebude moc chodit, myslim tim, jako delsi trasy. Mam v planu koupit satek, nebo ergonomické nosítko na mladsi, a na mensi trasy jsem si rikala, ze bych ke kočárku mladšího prikoupila takovy ten stupínek, co se pridela, je na kolečkách a starsi si na to stoupne a drzi se kočárku. Nebo jak jste to řešily vy? Dekuji za rady zkušených. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
22.1.17 07:49

@Mona111111 sourozenecky kocar? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
22.1.17 07:51

Potrebovala jsem byt mobilni… i na delsi trasy ci napr. nakup… takze jsme poridili dvojkocar. Meli jsme Chariot CX2 ktery jsme pak jeste 2-3 roky pouzivali jako vozik za kolo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
22.1.17 07:51

@Mona111111 já koupila sourozenecký kočár, sice se využil chvíli ale pro mě to byla jediná možnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.1.17 07:55

Se sourozeneckym kočárkem bych se envesla do výtahu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
22.1.17 07:57

@Mona111111 To zalezi na kocaru…nas Chariot se vlezl vsude kde projede vozickar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
22.1.17 08:03

Mám kluky od sebe rok a půl, a jelikož jsem nechtěla být u uvázaná doma, řešila jsem to sourozeneckým kočárem.
Bylo to super, výlety, prochajdy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.1.17 08:05

Na stupinek je moc malej, chce to dvojkocar. Na stupinku se takovej cvrcek jaksi nevyspi treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.1.17 08:06

Ja mela kocar se sedatkama za sebou. A parkovala jsem za dverma od baraku. Ted tam sousedka s dvojcatama ma taky kocar. Pridelanej zamkem do kruhu ve zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.1.17 08:08

Takhle to maj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.1.17 08:11

Mame rozdíl 22 měsíců a koupila jsem jen skate za kočárek. Staršího syna jsem učila bez kočárku ještě v těhotenství a v poho. Záleží jakého mas doma chodce a jestli ti v kočárku spí (náš ne, takže to bylo fuk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
22.1.17 08:16

Rodila jsem, kdyz měl starší 18mesicu s byl bez kočárku, nekdy se vozil na skejtiku, ale byl to chodec už od 15mesicu odmítal kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.1.17 08:23
@Tichošlápek píše:
Mame rozdíl 22 měsíců a koupila jsem jen skate za kočárek. Staršího syna jsem učila bez kočárku ještě v těhotenství a v poho. Záleží jakého mas doma chodce a jestli ti v kočárku spí (náš ne, takže to bylo fuk)

Taky nespi v kočárku a uz venku beha, akorat je to fakt na dlouho no.. Koupim ten stupínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
22.1.17 08:26

Ja mela sourozenecky kocar a po sedmi mesicich sla ted mladsi do sportaku a starsi ma stupinek. My hodne chodime a diky sour. kocaru jsem byla nezavisla na ostatnich, nemusela jsem resit auto a tak. Proste jsme vyrazili, kdyz starsi chtela, vezla se, kdyz nechtela, sla. A ja si tak v klidu obstarala nakup i vsechno ostatni. Ja jsem byla spokojena maximalne, to obdobi po porodu to dost ulehcilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.1.17 08:31

Tak v červenci už mu bude 20 měsíců, pokud dobře počítám. To už nějakou trasu ujde. My jsme syna od 1,5 roku docela cepovali, aby si zvykl chodit. Ten stupínek jsme nechtěli, bydlíme na kopci a kluci jsou zimní, takže představa, jak se táhnu s kočárem s obouma dětma tím neprohrnutým marastem do kopce, byla dost děsivá…
Starší si rychle zvykl, ve dvou letech byl komplet bez kočáru. Nějaké dva tři kiláky do města na nákup a zpět ušel. To samé vycházky. Na delší výlety jsme ale brali krosničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí