Jak léčíte chřipku?

Kas
17.10.12 10:21

Jak léčíte chřipku?

Ahoj,

jaký máte nejúčinější lék na chřipku? Zkoušely jste někdy česnek v mléce?
Našla jsem recept http://portal-pro-zeny.cz/…naky-chripky

ale nevím, jestli si na to troufnout :) Raději bych to vypotila s kuřecím vývarem. Co vy? taky vás teď chřipka zasáhla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
17.10.12 10:29

Ja vetsinou chripku nepoznam, a tak ji prechazim, ale co umrel ten navrharna nasledky prechozeny chripky, tak se ze me asi stane hypochondr :)

• Citovat
  • Upravit
11952
17.10.12 10:31

Vypoť se s kuřetem, to bude nejlepší.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.10.12 10:33

Určitě teplej čaj s citronem a medem, co mi hodně pomáhá je teplej nápoj od Coldrexu, to mám po chřipce hned. Nejlepší zalézt do peřin a potit, ale kdo to z nás může udělat že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.10.12 11:10

Piju čaje na chřipku a nachlazení, s citronem, medem. cpu se zázvorem. oscillococcinum. a potit se samozřejmě. teplotu nechat krapet vylézt, ať tělo bojuje i samo. nemá se srážet hned a pořád.

• Citovat
  • Upravit
24152
17.10.12 11:18

Potím se, piji zázvorový čaj s medem a citronem, případně bylinkový na nachlazení a chřipku. Snažím se zrušit všechny aktivity (většinou krom práce)a být co nejvíce v klidu a ležet. Většinou i málo jím a hodně piju. Teplotu nesrážím, horečku až v okamžiku kdy už mě moc vysiluje, do té doby ne.

Teď co jsem těhotná, tak jsem nachlazení řešila oscillococcinem a zázvorovým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.10.12 11:24

Tak já se potim, piju čaj, hlavně zázvorový. :) jo a ještě ti poradim recept který nám pomáhá :nastrouhat česnek, svařit horkou vodou, dát tam 2žlíce cukru a pít po žličkách, ale pozor je to hodně ostrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kas
17.10.12 13:50

@baruska123

děkuju :andel: Zkusím to, snad to pomůže

• Citovat
  • Upravit
201
17.10.12 15:29

@Kas přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.12 15:32

Já zažívám pouze rýmu a kašel, takže kapky do nosu, na kašel, paralen, čaj a ležení v posteli. Chřipku jsem měla asi dvakrát za život(musím zaťukat)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.10.12 15:35

@malaVetrackova téda, tak to jsi dobrá, jak to prosimtě děláš že máš jenom rýmu a kašel? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.12 15:41

@baruska123 tak to ti opravdu nevím, ale ani když jsem byla malá tak jsem nikdy netrpěla na žádný nemoci a chřipky.. A že bych nějak často jedla ovoce a zeleninu nebo nějaký vitamíny v tabletách, to se říct nedá. :nevim: asi mám odolnější imunitu, jsem takový prasátko. Né že bych byla nějaká špindíra to ne, ale čistotná na sebe zrovna nejsem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.10.12 15:54

@malaVetrackova a sportuješ nebo něco takového? ty si musíš jen užívat života, my máme vždy alespon po dvou měsících nějakou chřipku atd… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.12 15:58

@baruska123 nenávidím sport, jak aktivní tak pasivní v tv. Pro svoje tělo dá se říct, že nic nedělám a žiju.. 8) Já jsem měla naposledy rýmu v lednu od tý doby nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.10.12 15:59

@malaVetrackova tak to ti závidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie