Dávaly byste skoro 2leté paštiku apod.?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ano, jsi hysterka. Jo, paštiku by nemusela, to nikdo z nás, ale sem tam špagety s kečupem ji nazbijou a ano, může každý den ve dvou letech biotvaroh Matylda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tvaroh by se neměl denně, nejlépe vůbec do prvních narozenin dítěte, to už má malá, pokud dobře počítám za sebou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunye Ano, muze denne tvaroh, zrovna Matylda mi prijde naprosto v poradku. Jsem cekala nejaky hruzy… Starej se o sve, sestra ji krmi zcela prumerne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunye Ano, muze denne tvaroh, zrovna Matylda mi prijde naprosto v poradku. Jsem cekala nejaky hruzy… Starej se o sve, sestra ji krmi zcela prumerne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě, že mám normální sestry. Mít za ségru někoho, co o mě založí takovouto diskuzi, to raději žádnou. Styď se. Hysterka nejsi, ale té bych dala i přednost před tebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunye vždyt jsou jí 2 roky
, to už malá jedla téměř vše, navíc ve 3 letech možná půjde do školky a tam bude mít lepší že je zvyklá jíst vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem taky docela opatrná co se týče jídla, ale myslím, že dvouleté dítě tvaroh nezabije. Těstoviny s kečupem, uzeniny a paštika nejsou žádná hitparáda, ale pokud její jídelníček nesestává jen z toho, nevidím v tom takový problém, abys kvůli tomu musela ségru prudit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice ne úplně zdravý, ale celkem normální jídelníček, pro 2 leté dítě je to u ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunye píše:
Ahojky.Chci se jen zeptat na vas nazor. Segra ma 23 mesicni holcicku.Je starostliva, dite ma v poradku, jen mi lezi v hlave cim ho krmi. Myslim, ze to neni moc dobre.Dava ji uz napr. pastiku, teda obcas, k obedu ma sem tam spagety s kecupem, obcas detsky parek, michana vajicka, kazdy den tvaroh Matyldu.Muze dvoulete dite denne tvaroh? neni to na ledviny? kdyz mala chce da ji kelimek mineralky. Treba jsem hysterka, ale co vy na to?
a ty máš děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Chci se jen zeptat na vas nazor. Segra ma 23 mesicni holcicku.Je starostliva, dite ma v poradku, jen mi lezi v hlave cim ho krmi. Myslim, ze to neni moc dobre.Dava ji uz napr. pastiku, teda obcas, k obedu ma sem tam spagety s kecupem, obcas detsky parek, michana vajicka, kazdy den tvaroh Matyldu.Muze dvoulete dite denne tvaroh? neni to na ledviny? kdyz mala chce da ji kelimek mineralky. Treba jsem hysterka, ale co vy na to?