Dávaly byste skoro 2leté paštiku apod.?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Petunye
3.9.15 20:52

Jak ma sestra krmi dite

Ahojky.Chci se jen zeptat na vas nazor. Segra ma 23 mesicni holcicku.Je starostliva, dite ma v poradku, jen mi lezi v hlave cim ho krmi. Myslim, ze to neni moc dobre.Dava ji uz napr. pastiku, teda obcas, k obedu ma sem tam spagety s kecupem, obcas detsky parek, michana vajicka, kazdy den tvaroh Matyldu.Muze dvoulete dite denne tvaroh? neni to na ledviny? kdyz mala chce da ji kelimek mineralky. Treba jsem hysterka, ale co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101536
3.9.15 20:54

@Petunye Že je to její věc a tvá zbytečná starost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
3.9.15 20:55

Co je ti do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Ano, jsi hysterka. Jo, paštiku by nemusela, to nikdo z nás, ale sem tam špagety s kečupem ji nazbijou a ano, může každý den ve dvou letech biotvaroh Matylda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745

Asi tak nejak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.9.15 20:56

Jo, tvaroh by se neměl denně, nejlépe vůbec do prvních narozenin dítěte, to už má malá, pokud dobře počítám za sebou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.9.15 20:57

@Petunye Ano, muze denne tvaroh, zrovna Matylda mi prijde naprosto v poradku. Jsem cekala nejaky hruzy… Starej se o sve, sestra ji krmi zcela prumerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.9.15 20:57

@Petunye Ano, muze denne tvaroh, zrovna Matylda mi prijde naprosto v poradku. Jsem cekala nejaky hruzy… Starej se o sve, sestra ji krmi zcela prumerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.9.15 20:58

Ještě, že mám normální sestry. Mít za ségru někoho, co o mě založí takovouto diskuzi, to raději žádnou. Styď se. Hysterka nejsi, ale té bych dala i přednost před tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371

@Petunye vždyt jsou jí 2 roky :lol:, to už malá jedla téměř vše, navíc ve 3 letech možná půjde do školky a tam bude mít lepší že je zvyklá jíst vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330

@Petunye proč by to nemohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
3.9.15 20:59

Tak já jsem taky docela opatrná co se týče jídla, ale myslím, že dvouleté dítě tvaroh nezabije. Těstoviny s kečupem, uzeniny a paštika nejsou žádná hitparáda, ale pokud její jídelníček nesestává jen z toho, nevidím v tom takový problém, abys kvůli tomu musela ségru prudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
3.9.15 21:00

Holky klid, mrkněte na profil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.15 21:01

Sice ne úplně zdravý, ale celkem normální jídelníček, pro 2 leté dítě je to u ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27255
3.9.15 21:03
@Petunye píše:
Ahojky.Chci se jen zeptat na vas nazor. Segra ma 23 mesicni holcicku.Je starostliva, dite ma v poradku, jen mi lezi v hlave cim ho krmi. Myslim, ze to neni moc dobre.Dava ji uz napr. pastiku, teda obcas, k obedu ma sem tam spagety s kecupem, obcas detsky parek, michana vajicka, kazdy den tvaroh Matyldu.Muze dvoulete dite denne tvaroh? neni to na ledviny? kdyz mala chce da ji kelimek mineralky. Treba jsem hysterka, ale co vy na to?

a ty máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko