Odsávačka pro větší prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
2.9.15 20:35

Odsávačka pro větší prsa

Ahoj holkymaminky :)

Mám na Vás velkou prosbu, zda by jste mi neporadily, jakou odsávačku si mám pořídit, když mám větší prsa (vel. 6)? Budu ráda za tipy i vaše názory jak na ruční i elektrickou. Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
2.9.15 21:33

Za mě mohu doporučit elektrickou odsavačku Medela swing. Já mám velikost E a sedla mi perfektně, používala jsem ji rok.

http://medela.cz/…rskeho-mleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
2.9.15 21:34

Myslím si, že na tom nezáleží. Mám větší prsa než ty a tohle jsem neřešila. Mám elektrickou Medelu Swing, jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.15 21:57

@LucieKi Nezáleží ani tak na velikosti prsou jako na velikosti bradavek. Já mám veliká prsa, ale malinké bradavky, takže jsem si k Medele Swing koupila jiný nástavec, který mi seděl lépe. Nevím, jestli mají nástavce různých velikostí i pro jiné odsávačky.

• Citovat
  • Upravit
20777
2.9.15 22:03

Odsávačka se stejně nedává na celá prsa :nevim: Takže jen dvorce a bradavky. Švagrová měla elektrickou Medelu, já mám na občasné odstříknutí obyč ruční z lékárny za necelou stovku. Pořizovala jsem ji až na třetí dítě, protože zezačátku zažehnala pár zánětů (jinak bych ji nepořizovala), když člověk odsaje tzv. do úlevy. Nicméně nakonec jsem se naučila docela dobře odsávat ručně bez odsávačky, pro případ nouze k nezaplacení :lol: Pokud ještě miminko nemáš, tak odsávačku dopředu nepořizuj, jen se porozhlídni, jaká je nabídka, abys pak případně netápala, kdyby to bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.9.15 22:10

@Jana0703 Slyším na ní jen chválu, ale ta cena je strašná :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.9.15 22:14

@Amys četla jsem právě, že jedna maminka nedoporučovala jednu odsávačku, když jsou velká prsa… Proto to takhle píšu… ;) Právěže miminko už mám a ráda bych odsávala do foroty. Mám počínající zánět a zítra si jdu pro anbt. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.9.15 22:17

@LucieKi

My kupovali před 2,5roky a asi byla ale byla za 3,5 tis. Ale mohu za mě říct že mi při zánětu zachránila kojení ve 4m. A pak jsem ji používala protože malá byla večer líná sát, a kojila jsem 20m. Takže ta cena se vrátila, kdybych kupovala sunar bylo by to víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.9.15 22:31
@LucieKi píše:
@Amys četla jsem právě, že jedna maminka nedoporučovala jednu odsávačku, když jsou velká prsa… Proto to takhle píšu… ;) Právěže miminko už mám a ráda bych odsávala do foroty. Mám počínající zánět a zítra si jdu pro anbt. :-(

Jej, tak držím palce! Já zažehnávala zánět několikrát a vždycky jsem to zvládla bez ATB, ale teda kolikrát jsem měla fakt na mále. Nejvíc mi omohlo hupsnut pod sprchu, vzít prsa trošu maličko teplou vodou, aby se spustilo mlíko, maličko odstříkat (do úlevy) a pak rychle studenou sprchou ochladit. Jinak laktační poradkyně vždycky radila, že pokud se nám začíná dlěat zánět, tak dát dítě pít tak, aby bylo proti tomu. Musím říct, že to moc pomáhalo. Pak ještě babská rada - tvarohový zábaly. Tvaroh zánět vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.9.15 22:37

@Amys @LucieKi

přesně jak píše Amys, já taky dala zánět bez ATB, jen paralen, teda horečky střídali zimnice ale pomohlo mi odsávání a tvarohové zábaly. Ještě jsem slyšela o zábalech z alkoholu ale to jsem nezkoušela. A teda já brala pro svůj klid homeopatika na podporu kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.9.15 23:26

@Jana0703 @Amys nemám klasický zánět - bez horeček, zarudnutí a té šílené bolesti… Ale v prsu mám takovou velkou a tvrdou bouli, že mám prso, jak kdybych ho měla vycpané silikonem :lol: pan Dr se včera rozhodoval, zda mi dát prášky hned nebo ne. Tak jsem ho uprosila do zítřka - že zkusím ty tvarohové zábaly… A stejně to nepomohlo :-( Tak jsem zvědavá, jak zaberou antb a dokdy mi to zmizí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.15 02:20

Musíš tu bouli dát odsat tomu dítěti - dáš ho k prsu proti té bouli. Ono to chce ty kojící polohy střídat, pak to mlíko ubývá a přibývá rovnomerne a zatvrdliny se tak nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.9.15 07:05

Ano, naaranžovat dítko tak, aby mělo bradičku směrem k té zatvrdlině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.9.15 22:00

@Amys @Pipet Holky, děkuji za rady, jste zlaté :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.9.15 18:43

@Jana0703 Můžu se zeptat, jak dlouho Ti odsávačka vydržela? Mám možnost koupit použitou - za 1600, ale za 14 dní končí záruka… Tak abych jin nekoupila a pak nesplakala nad výdělkem :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí