Roční prcek nechce jíst

2E
12
1.9.15 14:11

Roční prcek nechce jíst

Dobrý den,
už týden mi malý nechce papat, presnídavky ty nepapá už dlouho, sní jen jogurty a to ještě teď pres ten týden málo, teplé jídlo nechce vůbec, pije porád jen sunar, už jsem z něj na nervy. Nejhorší je že nepapá obědy vůbec neotevre pusinku a kdyz uz mu tam lžicku dostanu tak si to vytáhne nebo vyplivne. :nevim: Co s tím? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
1.9.15 14:15

A když prckovi nabidnete jídlo do ruky aby se nakrmil sám, tak taky nechce? U nás funguje metoda BLW, krmí se prakticky sama od začátku prikrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.9.15 14:17

@2E Nerostou mu zuby? Oběd mu můžeš dát klidně studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
1.9.15 14:32

@2E nam bude 11mesicu a od te doby co nam rostou zuby(od 5 mesice)pijem jen UM. prikrmy jsem davala od 4 mesice a to bastili ovoce krasne, i zeleninu a jak zacly zuby tak nic..sem tam kousek ovoce ale jen z ruky ne lzickou.. par lzicek kysane smetany nebo jogurtu a jinak nic.. :nevim:. doktor nam rekl ze pokud pribiraji tak ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.9.15 14:47

Naše malá papala dobře, ale kolem roku se to taky seklo. Oběd sní tak 2× do týdne a jen trochu. Taky teď raději mléko. Má 14 měsíců a rostou jí stoličky. Vlastně všechny najednou. Ale jinak jí ovoce, zeleninu, pije dobře. Ale jsou vedra, tak třeba i proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prdolkaprdolka
17.9.15 14:56

Dobrý den, prosím o radu. Mojí dcerce bude za pár dní 15 měsíců. Do dnešního dne si vezme na lžičku pouze přesnídávku a jogurt. Klasický příkrm, boloňské špagety a pod. musím rozmixovat na kaši a dát přes stříkačku od panadolu. Jinak to do ní nedostanu. Můžete mě prosím poradit jak dítě přimět k tomu aby používalo lžičku, příbor? Jakmile vezmu jakékoli jídlo a lžičku k tomu tak jíst prostě nebude. Dcera se narodila s centrálním hypoptonickým syndromem a postranní komory dilitovány. Předem děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
33005
17.9.15 15:05

@prdolkaprdolka Hypotonické děti prý mohou mít problém s příjmem potravy, žvýkáním a polykáním kousků právě skrz tu hypotonii. I když je zvláštní, že přesnídávku a jogurt ze lžičky sní a ostatní ne.
Zajímá ji jídlo jako takové? Když jí dáš třeba do ruky křupku, rohlík, piškot, kus ovoce nebo zeleniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí