Roční prcek nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Roční prcek nechce jíst
Dobrý den,
už týden mi malý nechce papat, presnídavky ty nepapá už dlouho, sní jen jogurty a to ještě teď pres ten týden málo, teplé jídlo nechce vůbec, pije porád jen sunar, už jsem z něj na nervy. Nejhorší je že nepapá obědy vůbec neotevre pusinku a kdyz uz mu tam lžicku dostanu tak si to vytáhne nebo vyplivne.
Co s tím?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A když prckovi nabidnete jídlo do ruky aby se nakrmil sám, tak taky nechce? U nás funguje metoda BLW, krmí se prakticky sama od začátku prikrmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2E nam bude 11mesicu a od te doby co nam rostou zuby(od 5 mesice)pijem jen UM. prikrmy jsem davala od 4 mesice a to bastili ovoce krasne, i zeleninu a jak zacly zuby tak nic..sem tam kousek ovoce ale jen z ruky ne lzickou.. par lzicek kysane smetany nebo jogurtu a jinak nic..
. doktor nam rekl ze pokud pribiraji tak ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá papala dobře, ale kolem roku se to taky seklo. Oběd sní tak 2× do týdne a jen trochu. Taky teď raději mléko. Má 14 měsíců a rostou jí stoličky. Vlastně všechny najednou. Ale jinak jí ovoce, zeleninu, pije dobře. Ale jsou vedra, tak třeba i proto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím o radu. Mojí dcerce bude za pár dní 15 měsíců. Do dnešního dne si vezme na lžičku pouze přesnídávku a jogurt. Klasický příkrm, boloňské špagety a pod. musím rozmixovat na kaši a dát přes stříkačku od panadolu. Jinak to do ní nedostanu. Můžete mě prosím poradit jak dítě přimět k tomu aby používalo lžičku, příbor? Jakmile vezmu jakékoli jídlo a lžičku k tomu tak jíst prostě nebude. Dcera se narodila s centrálním hypoptonickým syndromem a postranní komory dilitovány. Předem děkuji za radu.
- Citovat
- Upravit
@prdolkaprdolka Hypotonické děti prý mohou mít problém s příjmem potravy, žvýkáním a polykáním kousků právě skrz tu hypotonii. I když je zvláštní, že přesnídávku a jogurt ze lžičky sní a ostatní ne.
Zajímá ji jídlo jako takové? Když jí dáš třeba do ruky křupku, rohlík, piškot, kus ovoce nebo zeleniny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit