Snídaně pro 4letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
31.8.15 08:40

snídaně pro 4letého

Maminky, prosím, poraďte, co dávat dítěti-4 roky k snídani, když odmítá pečivo i kaše. Už jsem bezradná. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
31.8.15 08:42

A co třeba jogurty, tvaroh, pudink, nějaké ovoce k tomu, musli, cereálie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.8.15 08:45

Kluk jí většinou mussli, jogurt
Domácí buchtu (teď v létě měl docela často nepěčenou z jogurtu a zakysané smetany), pečivo chce nejčastěji s medem

• Citovat
  • Upravit
35029
31.8.15 08:56

Kluci baští snídani nejvíc jogurty, tvarohy, občas s müsli, kukuř. lupínkama, nebo jen samotné, někdy s piškotama, co zkusit přesnídávku, klasické ovoce, nějaké ty blbosti do mlíka? těch je hrozně druhů :think: Nebo to taky nejí, když nejí kaše? a pečivo jako všechno nebo jen rohlík a chléb? co zkusit nějaký koláček, loupák nebo kapsičky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.8.15 09:11

Buhta, kolac, müsli, lupinky, coko kulicky, ovoce, jogurty, tvarohy, acidofilni mleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
31.8.15 09:15

U nás vede jednoznačně KAKAO :palec:!Kolikrát jim to oběma opravdu stačí, někdy si dají k tomu pečivo - buchtu, koláček, rohlík s máslem a domácí marmoškou, se sýrem a zeleninou…spíš si dají ale jen po kakau asi za hodinku sváču :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
31.8.15 09:23

@petraaa11 A nechutná mu to ani, když je na povrchu marmoška, nebo med? Jinak taky asi cereálie, nebo když se něco upeče. Mléčné výrobky moc nedávám, mám výplach od naší dětské lékařky :), takže Lipánek je u nás sláva. Myslím, že ty mléčné výrobky jim bohatě vynahradí ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
31.8.15 09:41

Vajecnou omeletu s oblohou ze zeleniny

• Citovat
  • Upravit
41882
31.8.15 10:08

@Eloushek tak Lipánek a tak, to jsem třeba nemyslela. Dávám bílý jogurt s ovocem, domácí marmoškou, nasypu musli a je to bomba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.8.15 10:24

Ted budu asi za pako, ale pribinak, bobik, lipanek…nejsou moc zdravi? Ja teda davam obcas nebo monte, jinak ma nejradsi dcera bile jogurty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.8.15 10:26

Jinak take kakao, cokokulicky buchta, rohlik s lucinou, rajcata apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
31.8.15 10:31

Mladá poslední rok snídala prakticky pouze kukuřičné lupínky s kakaem. Nepovažuji to zdaleka za ideální, ale nějak nebyla síla ráno bojovat.
Přes prázdniny jsem se zatvrdila a snídá „něco normálního“ (chleba s medem, rohlík, jogurt apod.) a pokud chce lupínky, má je navrch.
Ukazuje se, že 1) začnu-li odnášet odmítnutou snídani do kuchyně s tím, že se teda má slečna převléct, zájem o jídlo prudce roste, 2) když se jednou nenasnídá, nezahyne. Snad to vydrží i během školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
31.8.15 12:13

@lyrica Jj, rozumím, já jsem uvedla mně známý mléčný výrobek, který v sobě nemá škrob. K mému údivu dokonce i některé bílé jogurty v sobě škrob mají. Takže protože mléčné výrobky obecně škrtíme, tak když už jednou za 14 dní koupíme jogurt, tak dáváme některý z tria Lipánek/Choceň/Valášek, které jediné škrob neobsahují ani ve variantě s příchutí :). Ovoce dáváme samotné, vločky většinou do ovesné kaše, kde se tedy mléku taky nevyhneme, takže tu jsme měli naposledy někdy před prázninama, když nebyla takový vedra. Našim dětem obecně mléčné výrobky ve vedru dobře nedělají :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí