Snídaně u 9měsíčního mimi
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Snídaně u 9. měsíčního mimi
Ahoj holky, nemate nejake tipy na snidani pro 9. mesicni mimi?. Mame 3 zuby. Normalne davame : Kasi, jogurt, zkouseli jsme rohlik se syrem, krupicovou kasi. Dekuji za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chleba s máslem, do ruky rajce. Chleba s marmeládou. Vánočku s máslem. Chleba s žervé. Ke vsemu dávám zeleninu nebo ovoce do ruky. Holandii s ovocem nebo piskotem. Někdy dostane buchtu, když si vyškemrá ode mě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se snažím vyhýbat zbytečnému cukru (takže i marmeládu nebo vánočku vynechávám). Informace hledám i na stránkách různých značek, např.: klub-maminek (tečka cz)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je krasny ze toh echno papa..nase je o mesic mladsi, a k snidani ma Sunar…pevny jidlo vubec zatim nedosta.ale snad brzo vylezou zuby a mala zacne taky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolllet
Rajče do ruky me zaujalo. To často „vyprskne“ i na dospelaka
, když se ji takhle v celku. Jinak proti rajcatum nic nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka já ji ten vnitřek vyberu, protože už máme vymalovanou zeď od těch semínek
D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitus.Slavickova já jsem jí dávala chleba, rajče, okurek atd., ikdyž ještě neměla zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolllet my mame skoro jedenact mesicu, 6 zubu a krom UM nic nechcem.. uspech je par lzicek jogurtu, trosku svestky nebo nektarinky a to musi byt uz predkousana
jinak se dusime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolllet Aha,tak to teda riskovat nebudu..to mate kuraz teda..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZZuzulla to my máme žrouta, co ona sní za den, to ani já bych nezvládla
Taky máme 11m..a 2 zuby.. a to mezitím ještě hodně kojím. No nevím kam to dává ![]()
Ona/on na to časem dojde, co je dobré. Hlavně až to odkouká od druhých ![]()
@Jitus.Slavickova dávala jsem jí chleba po kousíčkách od 7.měsíce. Zuby máme měsíc. Ale já jsem jí už od půl roku nechávala i kousky v jídle (fakt malé), aby si zvykala. A teď jsem za to ráda. Zvládá už celé testoviny, nic nemusím mixovat. Samozřejmě je to na každé mamince, co upřednostní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delam to stejne jako @Nikolllet . Rano nakojim, pak vstaneme a ke snidani ma rohlik/chleba s maslem, gervais, lucinou… davam do pusy po kouskach. Je ji 10 mesicu a zuby jeste nema. Kouse dasnema. Ovoce a zeleninu taky davam. Prizpusobim ji to. Bud nastrouham nebo rajce zbavim slupky, z okurky davam jen ten stred, ktery je mekky a stavnaty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po mlíku dávám ještě chleba s lučinou nebo žervé anebo rohlík. Nic víc mě zatím nenapadlo. Teprve se nám začali drát vrchní zuby ven tak třeba vymyslím i něco jiného.
Taky ale máme žrouta všechno by chtěla.
Na marmeládu mi to přijde brzo cukru je tam ažaž a to mám domácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolllet píše:
@pedigka já ji ten vnitřek vyberu, protože už máme vymalovanou zeď od těch semínekD
Aha..jdeš na to chytře
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit