Osmiměsíční a příkrmy

1272
26.8.15 20:43

osmimesicni a prikrmy

Ahoj. můj malicky je od 6 měsíců na prikrmech. teď má 8mesicu, ale vyžaduje pouze skleničky a jen cca 4 druhy. Nic jiného nechce. Nechce ani mléčné výrobky, ještě kojim. Jídelníček má 8:00 kojení. Svačinu nemá, dopoledne spí. oběd 11:30 maso zelenina, hod po te kojení. Svačinu presnidavku kolem čtvrté, pak kojení po šesté. A večer po sedmé ještě zeleninu a na usnuti kojení cca 21hod a v noci kojení několikrát.
jak ho nastavit i na jiné jídla, nebo vařené doma. Nabízím téměř pořád. Ale vždy je to stejne. Jídlo do ruky si taky nevezme. Ze by se tím zajedl,…děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
26.8.15 20:45

Budeš muset nabízet dokola jinak to naučit nejde bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
26.8.15 20:54

@Pajoš Já bych ho chvíli nechala a dávala mu jen to, co mu chutná a pak zkusila nabídnout novou chuť. Můžeš mu jí zkusit smíchat s něčím, co má rád, ale tady bacha, aby pak nebyl zrazený a nechtěl ani to, co mu původně jelo :-) jinak já teď řešila něco podobného u dcery, odmítala maso. Já dávám skleničky, tak jsem jí zkusila oběd smíchat s trochou jablečné přesnídávky (to jsem vyčetla zde :-) ) a ono to funguje! Můžu se zeptat, kolikrát ho denně ještě kojíš? Já teda po příkrmech už nekojím, malá se kojí ráno, navečer, před spaním a tak 2×, někdy 3× v noci… Jen se ptám pro inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
26.8.15 20:58

Pres den kojim 3×-4×. Ráno, po obědě. Pak k večeru a večer a ta noc. Ta je hrozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
26.8.15 21:08

@Pajoš A jak často kojíš v noci? U nás to jednu dobu bylo taky šílené, nevím proč… Teď je to tak, že některá noc celkem jde a je to třeba jen dvakrát a jindy se hrozně budí, nespí, třeba dvě hodiny čučí a poplakává, přičítám to zubům. Dnes jsem objevila první, takže očekávám spánek až do rána :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
26.8.15 21:15

@Pajoš to mas jeste dobry, mne mala sni par lzicek k obedu a skonci. Na svaciny tu pusu ani neotevre, takze kojim tak 10× denne, z toho v noci 1 az 3×, to je ruzne. Hlavne ho do niceho nenut, aby Ti neprestal jist jeste min. Moje mala ze zacatku jedla a po tech vedrech uz neji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
26.8.15 21:31

Já mám 7měs. syna a nechce skoro nic, nejvíc mu chutná moje mlíko, prospívá krásně, tak tomu dávám čas a neřeším to. U dcery jsem vše dělala předpisově, ale teď to vidím tak, že nemá smysl nutit, dojde si k tomu sám. Dej synovi čas, nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.8.15 07:38

@PetrušeKl v noci když se daří i 8×. Večer kolem půl osmé dostane mléko. spí tak hod a pak se budí i po půl hod a chce prso. Tak je to až do rána. sem zkoušela nechat vyplakat. A nic a hlavně já to nevydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
27.8.15 08:19

@Pajoš dej ji k sobe do postele, pokud tam neni, bude to snazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.8.15 13:04

@blumen tam už je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
27.8.15 19:22

@Pajoš aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.9.15 21:21

Ahoj holky!
To noční kojení Vám tedy nezávidím..Já jsem „odpočatá“ mamina :) Vašík spí zhruba od 3m celou noc :) Kolem 6m jsem mu začala po lžičkách dávat ochutnat různou zeleninu k obědu. Teď už má pěkně zajetý režim: vstává okolo 7hodiny - kojení, 11hodina - kojení, 13,30hodina - obídek (vařím různé druhy zeleniny, vždy něco jiného, většinou 3druhy, někdy přidám hovězí maso, jindy zase lžíci pohanky či jáhly - kvůli nízké hodnotě železa v krvi), pak následuje svačina, 16.30hod. - bílý jogurt nebo banán či rozmixované jablíčko, po koupání kolem 20hodiny kojení a půl9 můj malý chlapeček usíná a spinká až do rána :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
2.9.15 11:39

Ja napisu svuj poznatek - mala mi ted zacala jist konecne k obedu prikrm, i celou sklenicku, vtip ke v tom, ze musi byt uplne studeny, i s masem. Jakmile je vlazny nebo teply, tak ho odmita a vyplivuje, treba to nekomu pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí