Jak máte uložená malá autíčka?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
26.1.16 12:44

jak máte uložená malá autíčka?

Zdravím ženy,
moc by mě zajímalo, jak máte vyřešené ukládání malých autíček (velikost angličáci nebo siku) v dětském pokoji. My máme zatím všechna autíčka v plastovém úložném boxu, ale moc se mi to nezamlouvá kvůli věčnému hrabošení, když malej hledá konkrétní autíčko. Moc se mi nezamlouvá ani mít autíčka na poličce, protože by se tam pak špatně utíral prach :think:. Kde máte autíčka uklizená vy? Existuje nějaké box či kufřík, ve kterém by byly jednotlicé „chlívečky“ pro autíčka? Ideálně na 50 autíček a víc… Na netu jsem nic nenašla :nevim:.
Díky moc za informace, rady, tipy, nápady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
860
26.1.16 12:49

My je mame tedy taky v krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.1.16 12:49

Ještě to nemusím řešit, ale nevešly by se do takového toho organizéru do dílny? http://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
26.1.16 12:50

Máme je v malé krabičce, syn jich má málo. Chtěli jsme se právě vyhnout tomu hrabošení, tak jsme mu všechny hračky radikálně zredukovali a poprosili rodinu, aby mu už další hračky zbytečně nekupovali, jen po dohodě s námi. Jinak ten počet autíček synovi stačí, stejně si vždy vybral jedno dvě a zbytek odhodil. Čím míň hraček syn má, tím víc si vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.1.16 12:51

Tak na něco takovýho jsem zatím nikde nenarazila. Co takhle že by šikovnej tatínek nebo dědeček vyrobil ;) My taky máme autíčka v plastovým boxu a naopak to hrabošení má malej rád :palec: Anebo mě napadlo koupit nízkou krabičku a do ní z kartonu si tu mřížku prostě vyrobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.1.16 12:56

My jich moc nemame, prakuji v krabici nebo v garazi.

Nasla jsem - magneticka lista (nevhodny pro plastaky samo)

Krabice s dilky (dobrej napad si ji vyrobit z kartonu - tu mrizku)

Z rulicek papiru - levny, muzes vyhodit, ale jen pro maly autaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
26.1.16 12:57

Máme je v košíku společně s dalšíma drobnějšíma hračkama. Občas je protřídím a ty horší dám jinam, aby toho v košíku nebylo moc, pak se tam špatně hledá. Estetičtější by byla taková polička, ale za prvé ji nemáme a za druhé pochybuju o tom, že by to tam syn večer uklízel. Už tak je to boj a to jen stačí naházet to do košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
26.1.16 12:57

@brutusnikki Naše pětiletá dcerka je docela sběratel všeho možného a hlavně malého. Takže má doma boxy na hračky a v jednom z těch boxů má takový kufřík a tam má veškeré ty sběratelské kousky. Nemusí přehrabávat všechny hračky, prostě si jen vytáhne kufřík, otevře a muže pěkně hledat co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
26.1.16 12:58

My mame na Hotwheels origo kufříky , ostatní angličáky syn háže do krabice, prý do kufříku nesmí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.1.16 13:02

@Heivka díky moc za nápad - podobný organizér bude naprosto dostačující :potlesk:. A když se polepí samolepkama, bude to super

@michee malej si právě hraje téměř se všemi autíčky… A spíš něž autíčka má různý traktůrky, kombajny, bagry a hraje si na farmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.16 13:13

@brutusnikki mám upletenou krabici z papírového pedingu, rozdělenou na jednotlivé boxy, i malý už to třídí dle druhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.1.16 13:15

@suvik no tybrďo, ty ruličky jsou super nápad! :palec:
jinak náš tříleťák má parkoviště pod postelí a pokud ne pod postelí, tak kdekoli jinde. cokoli si uklidí, ale na auta si nedá sáhnout. většinou se všemi spí v posteli :lol:

• Citovat
  • Upravit
10726
26.1.16 13:27

V krabici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.1.16 13:54

@brutusnikki mormálně je máme v menších boxech z IKEA, ale máme i speciální hot wheels kufřík s chlívečkama

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
26.1.16 13:56
@Katchi píše:
My mame na Hotwheels origo kufříky , ostatní angličáky syn háže do krabice, prý do kufříku nesmí :-D

Tak to máme stejně :lol: Do kufříku můžou jen vyvolení :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí