Jak měřit bezdotykovým teploměrem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
25.5.12 08:23

jak měřit bezdotykovým teploměrem?

Ahoj všem zručnějším maminám než jsem já.
Koupila jsem bezdotykový teploměr microlife NC100, abych nemusela malého v noci budit. Jenže dokážu 3× za sebou naměřit různé teploty a to dost rozdílné. Např. 38,7 pak 38,2 a ještě 38,4. Tak jak si mám vybrat? Co dělám špatně?
Díky za rady jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.5.12 08:26

Zkoušela jsi to např na sobě? Já koupila bezdotykáč, když jsem ho poprvé použila, ukazoval psí kusy +-2 stupně), pak se zjistilo, že jde o vadný výrobek a vyměnili mi ho. Jinak dle návodu, ten náš se dá před čelo cca 1 cm a měří +- jedna desetina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
25.5.12 08:31

Zkoušela jsem na třech členech rodiny. Starší syn měl minulý týden angínu, taky vysoké horečky a pouze jeden den se mi podařilo 3× po sobě naměřit stejnou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.5.12 08:35

Tak pokud jedeš podle návodu, tak by měl fungovat. Zkusila bych se obrátit tam, kde byl zakoupen. My máme psanou toleranci právě jen +- jednu desetinu a ten nový už funguje. Ten původní dělal taky psí kusy, kontaktovala jsem prodejnu, vzali ho na posouzení a pak mi ho vyměnili s tim, že jde o vadný výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.5.12 08:47
@martina.se píše:
Tak pokud jedeš podle návodu, tak by měl fungovat. Zkusila bych se obrátit tam, kde byl zakoupen. My máme psanou toleranci právě jen +- jednu desetinu a ten nový už funguje. Ten původní dělal taky psí kusy, kontaktovala jsem prodejnu, vzali ho na posouzení a pak mi ho vyměnili s tim, že jde o vadný výrobek.

Jaký máš konkrétně?

• Citovat
  • Upravit
72725
25.5.12 08:50

@La kofola házim odkaz.. http://body-comfort.prirodni-leciva.cz/…-07/d-44123/ Doporučila mi ho naše dětská a fakt je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.5.12 08:51
@martina.se píše:
@La kofola házim odkaz.. http://body-comfort.prirodni-leciva.cz/…-07/d-44123/ Doporučila mi ho naše dětská a fakt je super.

Díky.

Mám asi třetí rok topcom 6v1, ale ráda bych něco lepšího.
Sice měřit měří, zdá se, že i dobře. Ale mnějak přestal vydávat hlasový signál při naměření, nesvítí.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.5.12 08:52

Jéé tenhle má naše dětská dr v ordinaci. Díky za tip

• Citovat
  • Upravit
72725
25.5.12 08:54

@La kofola Naše právě taky, říkala, že max spokojenost, tak jsem koupila a nemůžu si vynachválit. Ten první měl tedy vadu, ale bez problémů vyměnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.5.12 09:02
@martina.se píše:
@La kofola Naše právě taky, říkala, že max spokojenost, tak jsem koupila a nemůžu si vynachválit. Ten první měl tedy vadu, ale bez problémů vyměnili…

Tak to se může stát s jakoukoliv věcí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí