Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem zručnějším maminám než jsem já.
Koupila jsem bezdotykový teploměr microlife NC100, abych nemusela malého v noci budit. Jenže dokážu 3× za sebou naměřit různé teploty a to dost rozdílné. Např. 38,7 pak 38,2 a ještě 38,4. Tak jak si mám vybrat? Co dělám špatně?
Díky za rady jak na to.
Zkoušela jsi to např na sobě? Já koupila bezdotykáč, když jsem ho poprvé použila, ukazoval psí kusy +-2 stupně), pak se zjistilo, že jde o vadný výrobek a vyměnili mi ho. Jinak dle návodu, ten náš se dá před čelo cca 1 cm a měří +- jedna desetina.
Zkoušela jsem na třech členech rodiny. Starší syn měl minulý týden angínu, taky vysoké horečky a pouze jeden den se mi podařilo 3× po sobě naměřit stejnou hodnotu.
Tak pokud jedeš podle návodu, tak by měl fungovat. Zkusila bych se obrátit tam, kde byl zakoupen. My máme psanou toleranci právě jen +- jednu desetinu a ten nový už funguje. Ten původní dělal taky psí kusy, kontaktovala jsem prodejnu, vzali ho na posouzení a pak mi ho vyměnili s tim, že jde o vadný výrobek.
@martina.se píše:
Tak pokud jedeš podle návodu, tak by měl fungovat. Zkusila bych se obrátit tam, kde byl zakoupen. My máme psanou toleranci právě jen +- jednu desetinu a ten nový už funguje. Ten původní dělal taky psí kusy, kontaktovala jsem prodejnu, vzali ho na posouzení a pak mi ho vyměnili s tim, že jde o vadný výrobek.
Jaký máš konkrétně?
@La kofola házim odkaz.. http://body-comfort.prirodni-leciva.cz/…-07/d-44123/ Doporučila mi ho naše dětská a fakt je super.
@martina.se píše:
@La kofola házim odkaz.. http://body-comfort.prirodni-leciva.cz/…-07/d-44123/ Doporučila mi ho naše dětská a fakt je super.
Díky.
Mám asi třetí rok topcom 6v1, ale ráda bych něco lepšího.
Sice měřit měří, zdá se, že i dobře. Ale mnějak přestal vydávat hlasový signál při naměření, nesvítí.
@La kofola Naše právě taky, říkala, že max spokojenost, tak jsem koupila a nemůžu si vynachválit. Ten první měl tedy vadu, ale bez problémů vyměnili…
@martina.se píše:
@La kofola Naše právě taky, říkala, že max spokojenost, tak jsem koupila a nemůžu si vynachválit. Ten první měl tedy vadu, ale bez problémů vyměnili…
Tak to se může stát s jakoukoliv věcí.