Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj,prosím maminky máte některá zkušenosti s preventanem junior?je to dobré na imunitu?můj malej má časté laryngitidy a je prakticky skoro pořád nemocný,pomohlo to už někomu?včera jsem ho zakoupila tak jsem zvědavá zdali pomůže.už jsem zoufalá.příští týden jdeme na vyndání nosní mandle,tak i to doufám že pomůže,ale bojím se.díky za názory
Preventan bohužel u nás žádné výsledky nepřinesl.
Syn ho bere půl roku a je nemocný stejně jako kdyby ho nebral.
Nosní mandli má vyndanou 2,5 měsíce ( ale ne z důvodu nemocnosti)
Já dávala dceři Preventan junior od podzimu a přišla mi nemocnost v zimě lepší než rok před tím ![]()
@palduska píše:
ahoj,prosím maminky máte některá zkušenosti s preventanem junior?je to dobré na imunitu?můj malej má časté laryngitidy a je prakticky skoro pořád nemocný,pomohlo to už někomu?včera jsem ho zakoupila tak jsem zvědavá zdali pomůže.už jsem zoufalá.příští týden jdeme na vyndání nosní mandle,tak i to doufám že pomůže,ale bojím se.díky za názory
Nám pomáhá výborně… od podzimu do jara ho děti berou a i když jsou nemocné, lépe a rychleji to zvládají. Naopak negativní zkušenost máme s Imunoglukanem, ten nám nepomáhal vůbec.
Při běžném nachlazení ho vysazujeme a místo něj dáváme Preventan Akut, po odeznění zase přejdeme na Junior.
Ale teď, přes jaro a léto, nedáváme nic.