Stále rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1618
20.5.12 16:40

stale ryma

Ahoj, nevite, co delat, kdyz moje rocni holcicka ma skoro porad rymu?Tyden je treba dobra a za tyden ryma. Nemuze to byt alergie? Ma ji takovou vodnato zlutou. Diky za rady, uz me to fakt stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
20.5.12 17:31

Ahoj..taky máme rýmu už 14 dní v kuse…na víkend dostala Pamykoin nezabral,dělala nám výtěr z nosohltanu tak v pondělí k Mudře naklušu co nám tam dělá bacílky!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.5.12 10:36

My jsme měli podobný problém. Můj roční chlapeček měl tuhle rýmu skoro měsíc. Vyzkoušeli jsme snad všechno a nic nepomohlo až mi moje kamarádka poradila jedny homeopatika na rýmu a za týden bylo po rýmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
23.5.12 10:45

No my rýmu každých 14 dní a už tak půl roku:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.5.12 10:55

Tak to už vypadá na chronickou rýmu. Podle mě bys to měla vyzkoušet je to přírodní lečba takže to nemá žádné vedlejší účinky a výhodou je, že to na malé děti účinkuje velmi rychle. Podporuje to i imunitní systém dítěte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
23.5.12 11:02

Díky za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.5.12 11:14

Přeju brzké uzdravení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
23.5.12 11:19

No asi zajdeme k dr, jednou nám dávala atb kapky, ale ty moc nepomohly. Tak možná zažádám o výtěr, jestli tam něco pořád nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.5.12 11:44

To určitě neublíži. Pak dej vědět jak to s Váma vypadá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pančulo
12.6.12 08:06

Ahoj holky, tak jak to dopadlo? My máme rýmu pořád (syn 1 rok). Snad už od narození. Buď voda nebo vodnatá nažloutlá. Už jsme měli bend. kapky, homeopatika, atb Amoksiklav ....... a pořád rýma, rýma, rýma......... 10.7. jdeme na alergologii, když nic, tak aspoň vezmou krev a uvidíme :) Asi si s tou nudlí prostě musí poradit … říkám si, že by mohl být potom odolnější ve školce :) Asi civilizační choroba:) jak tak čtu na internetu, má to každý druhý .....

• Citovat
  • Upravit
1618
13.6.12 09:35

Ahoj, my jsme teď ve stádiu bez rýmy, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží, ptala jsem se Dr. Říkala, že na alergologii je ještě moc malá, že tam toho moc nezjistí. Potom prý z výtěru toho taky moc nezjistí, jelikož v nose je moc bakterií a výsledek by byl zavádějící a atb mi hned dávat nechce. Takže vlastně řešení žádný, akorát hlídat kašel, aby nepřešel na průdušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.12.12 11:59

Kerry360 : Můžu se zeptat, co konkrétně jste použily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí