Měsíční mimi a chřipka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
18.5.12 14:34

měsíční mimi a chřipka.

Ahojik holky chci se zeptat. mám měsíčního syna a dostala jsem chřipku. muj obvodní doktor mě řekl at když du k malemu mam šatek přes nos a pusu. myslíte že to muže chytit a popřípadě chci poradit o nějaky typ jak to rychle vylečit?? děkuji všem za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
18.5.12 14:42

Tak se řiď tím co ti řekl doktor. Kojíš? Jestli jo, tak dostane protilátky v mlíku

• Citovat
  • Upravit
čtverda
18.5.12 14:51

protilátku v mléku?nevěřím tomu.dvakrát,co jsem měla chřipku a plně kojila a nosila roušku jsem stejné malou nakazila.a to jsem i větrala a dodržovala vše,co mi poradili. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26093
18.5.12 14:53

nevím no, jestli šátek k něčemu je, já tohle nikdy neřešila a ani jeden mrňous ode mě nikdy nic nechytil… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.5.12 14:55

noo nekojim . ale bojim se aby odemě nic nechtnul :-) snad ne noo .ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 15:42

já kojila, muž měl chřipku, zrovna když se narodil a dr nám řekla, ať jsme v klidu, že to nechytí a opravdu nechytil. Až rýmu od malý v půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
18.5.12 15:44

Já malého kojila jen částečně, měl teda více UM než MM a mou nemoc přestál úplně v pohodě a do jsem šátek ani roušku nepoužívala.
Já myslím, že pokud to chytit má, tak to chytí a pokud má dost obraných látek, tak ne. Bacily stejně lítají po celém bytě, šátek, nešátek. Ale pro svůj kid používej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.5.12 15:48

To je takové buď anebo :nevim: Dcerka nebyla kojená, od nás nechytla nic do 6 měsíců (a to děti nosily ze školky kde co). Poprvé byla hodně nemocná v roce - viróza s horečkami. Miminka mají do 3-6 měsíců imunitu ještě od matky, tak bych se toho zase tolik nebála, že to chytne. A na druhou stranu jsou děti plně kojené, co od narození vychytají kde co :? Rouška a pod. nesmysly jsou podle mě k ničemu :think:
Tak držím pěsti, ať to nechtne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 15:52

Je to uričitě individuální, pokud to jde, tak hodně větrat, nosit roušku, a baštit vitmíny, echinaceu, čaj s medem apod. Víc toho moc dělat nejde. Buďte v klidu, je spousta maminek, co mají mimčo a dítě nosí ze školky všechny možné bacily a těžko tomu školkovému ve 3 letech vysvětlíte, že k miminku nesmí, má se držet stranou, přikrývat si pusinku, smrkat a mýt si pak ručičky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.5.12 15:55

Ja jsem teda rousku nenosila (ale mela jsem jen rymu) a kdyz jsem sahala na mimco, tak jsem si vzdycky pred tim umyla ruce, takze to bylo asi 1000× :-) za den, ale nic nechytil. Mozna by nic nechytil i bez toho… ;-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.5.12 16:07

Ja jsem chripku odskakala v sestinedeli. Kdyz jsem se ptala dr. na rousku, tak si klepala na celo, ze tim malyho budu akorat tak strasit a ze bych ji musela mit i na spani, kdyz spinkal s nami v loznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí