Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
asi 80 korn a je výbornej!!! používám doted pro sebe,na bolavá záda a svaly..
Je to fajn, zkrátka suché teplo, dá se použít i na jiné neduhy, co trápí i dospělé. Akorát pozor, pecičky se nahřívají rychle a mohou být až moc horké. Pak je lepší polštářek omotat třeba plínkou, aby to bylo fakt jen teplo a ne horko.
myslím, že ani ne 80 pokud nezdražili:-)
Stejnou službu ale může udělat třeba ponožka naplněná čočkou, rýží nebo něčím podobným.
Si vzpomínám, že jednou jsem polštářek nahřála a dala malé na bříško pod peřinu a libovala si, jak bude hezky v teplíčku. Za chvíli jsem zjistila, že je totálně zpocená, prostě sauna:-)
@hofka píše:
myslím, že ani ne 80 pokud nezdražili:-)
Stejnou službu ale může udělat třeba ponožka naplněná čočkou, rýží nebo něčím podobným.
ta ale určitě tak krásně nevoní jako nahřáté pecičky
Já tu vůni miluju, dokud se mi nepodaří je v mikrovlnce připálit. To pak už jen smrdí ![]()
a ty čočky a rejže mají stejné termovlastnosti jako ty pecky?Jakoby že to natáhnou do sebe a drží? ![]()
ahojky, je výborný, měli jsme ho taky..ségra ale používala nějaké obilniné pecky, ty vydrželi dýl teplý, koupila je ve zdravé výživě a ušila si na to pytlík. Ale ty z těch třešniček bohatě stačí..
máme také a je super, strkám malému do zavinovačky a vydrží krásně teplé fakt dlouho
Taky máme dobrou zkušenost a stojí pár korun. Já ho pak využila i na svůj zablokovaný krk.
a u nás stál přesně 79,– kč, kupovala jsem ho tak 14 dní zpátky takže vím přesně
@Vera111 píše:
ta ale určitě tak krásně nevoní jako nahřáté pecičkyJá tu vůni miluju, dokud se mi nepodaří je v mikrovlnce připálit. To pak už jen smrdí
Já si do něj přidala ještě levanduli a nepřála bych ti tu připálenou vůni cítit:-)
@hofka píše:
Já si do něj přidala ještě levanduli a nepřála bych ti tu připálenou vůni cítit:-)
a to když se připálí tak už to asi smrdí na furt co ?
Ahojky holky abych se přiznala tak tohle neznám mohli by jste dát odkaz? děkujju
ahoj holky máte s tímto polštářkem někdo zkušnosti? prý je to dobré pro miminko na bolové bříško.. Nevíte kolik v Dm tento polštářek stojí?? děkuji za odpovědi