Jak mi hrabe v těhotenství?

85
7.9.11 17:20

Jak mi hrabe v těhotenství??

Ahoj holky, možná už tu něke probíhá, nebo proběhla tahle diskuze..ale určutě se najdou nováčci. Jsem 33tt. A mám pocit, že se mi pomalu vylil celý rozum z mozku. poslední týden umývám nádobí a odcházím od dřezu a nevypínám vodu, už jsem si třikrát zabouchla klíče, dokonce mám pocit, že jsem zapomněla jak se vaří…né a né jídlo dochutit. Včera jsem už sprdla i svého psa se slovy: Můžeš si to po sobě laskavě uklidit? Jsi jak malý…nemáte některá dojem, že vám z těhotenství už tak trochu hrabe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
7.9.11 17:29

těhotenská demence, kojodemence a následně mateřská demence.
Od // na testu mám pocit, že kolikrát blbnu a nejsem sama.
Včera jsem kamarádce chovala malou a ona zatím drncala prázdným kočárem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.9.11 17:29

ahoj, tak já jsem tři (a něco) roky doma a nyní 32.tt takže jsem na tom ještě o něco „lépe“ než ty… naštěstí mám spoustu známých, a přátel, takže jsem se ještě nestačila zbláznit.
Ale tohle těhotenství snáším nějak jinak - pořád jsem naštvaná a startuju na první našlápnutí.
Někdy se mi stane, že mě na ulici někdo osloví a já nevím co odpovědět - třeba kudy se jede tam a tam, nebo někdo promluví na moje dítě a já se zaseknu, v horším případě odpovím něco mimo mísu. Vařim vcelku slušně, ještě radši jím :oops: . Ale u manžela mi vadí skoro všechno :oops: přijde z noční, jde spát - nadávám… těším se, až budou vánoce a budu se soustředit zase na něco jinýho, už s miminkem :wink: třeba ta těhotenská demence zmizí - nebo se přejmenuje na mateřskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
7.9.11 17:34

Ahojky,taky si připadám,že chvíli se směju a chvíli mi je do breku..prostě citlivka :-D Určitě v tom nejsme sami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.9.11 17:35
lleennttiillkkaa píše:
Včera jsem kamarádce chovala malou a ona zatím drncala prázdným kočárem :mrgreen:
:palec: a kamarádka je taky machr :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.9.11 17:37

Já jsem dement už 5 měsíců.Koho by napadlo na křižovatce na červené vyletět s auta a nathat si narcyse??prostě skrat.Můj chlap myslel,že se propadne do země,pak jsem si to pěkně odskákala.:-)

• Citovat
  • Upravit
85
7.9.11 17:41

Jo, minule sedím na autobusové zastávce a nějaká paní se mě ptá, jestli právě jel autobus číslo 2, já se na ní otočila a jen na ní koukala, ani slovo ze mě nevypadlo…nakonec mi jen odsekla, že se teda zeptá někoho jinýho :-D . A pokud jde o přítele…taky mi vadí snad vše, co udělá…chudák, má to se mnou těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.9.11 17:44

:lol: a já se bála,že jsem sama :lol:
zásadně po sobě nikde nezhasínám,příťa pokaždý,když někam jdeme musí kontrolovat žehličku,žehličku na vlasy a sporák :roll: dokonce se mi povedlo,že jsem vypla sporák,ale zároveň zapla troubu :zed: ještě,že jsem tam měla jen plech s pečícím papírem,jinak běžně,když něco dělám na pánvi tak jí dávám než vychladne do trouby :roll: takže to by byl asi masakr :zed: příťa byl v práci a já volala na kocoura ať mi donese pití :roll: tak po zamňoukání mi došlo,že asi nee :lol: jinak mívám záchvaty smíchu nebo breku-minule jsem se rozbulila,když jsem věšela prádlo a na tý jedný příčce mi nevyšla stejná barva kolíčků :think: jdu si ze 7.patra pro něco do auta a u auta zjistím,že klíčky mám doma na botníku a nebo ještě líp,jdu před barák a volám příťovi,kde zaparkoval večer před tím auto,že ho nemůžu najít :nevim: to,že si vezmu župan,jdu se koupat,ale vlezu do koupelny a nevím co jsem chtěla,to už mi přijde i normální :pankac:
takže těhu demenci zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
7.9.11 17:45

Tak to já se dnes všemu smála-i věcem,kterým bych nemněla,takže občas vypadám jak když na něčem frčím,ale to jsou hold ty hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.9.11 17:46
megham33 píše:
Já jsem dement už 5 měsíců.Koho by napadlo na křižovatce na červené vyletět s auta a nathat si narcyse??prostě skrat.Můj chlap myslel,že se propadne do země,pak jsem si to pěkně odskákala.:-)
:mrgreen: tak to je taky dobrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.9.11 17:47
Sheyla píše:
Tak to já se dnes všemu smála-i věcem,kterým bych nemněla,takže občas vypadám jak když na něčem frčím,ale to jsou hold ty hormony :lol:
:lol: jj,mě se příťa taky ptá,když mám tenhle stav co jsem si dala a proč jsem mu trochu nenechala :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.9.11 17:47

:mrgreen:
teda, tak to jsem ještě trochu normální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale je fakt, že každá má něco extra, možná by nebylo do věci se nechat někam izolovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.9.11 17:48
:-D :-D :-D :-D
jadviga píše:
lleennttiillkkaa píše:
Včera jsem kamarádce chovala malou a ona zatím drncala prázdným kočárem :mrgreen:
:palec: a kamarádka je taky machr :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.9.11 17:50

No pak mi je málem omlátil o hlavu,tak poctivě sem si je natrhala:-D už má strach někde semnou jet.

• Citovat
  • Upravit
5436
7.9.11 17:50
jadviga píše: :mrgreen:
teda, tak to jsem ještě trochu normální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale je fakt, že každá má něco extra, možná by nebylo do věci se nechat někam izolovat :mrgreen:

ale já si o sobě taky myslím,že jsem"normální ":mrgreen: i když jako je fakt,že třeba 2 dny nic nevyvedu a chovám se fakt normálně nebo aspoň si to myslím,páč jsem si všimla,že příťa už kolikrát ani nekomentuje a jen mi vše odkýve aby mě třeba nechytnul rapl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí