Jak miminko naučit spávat v postýlce?

474
13.7.11 17:04

jak miminko naučit spávat v postýlce?

Ahojte,chtěla bych Honzíčka naučit spávat v postýlce po obědě a nějak se mi to nedaří…je zvyklý usínat v kočárku ale to se chci snažit změnit alespon jednou za den aby usnul v postýlce a pak večer,víte někdo jak na to?máme 2 měs a týden.kata :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
13.7.11 17:08

ahoj, já jsem na postýlku učila postupně tak, že jsem tam Emmču dávala na hraní a většinou pak usnula anebo jsme ji večer potom, co usnula při kojení přenesla. Zvykla si tam a nerozděluje, jestli spí v košíku nebo v postýlce…A jelikož košík bude co nevidět malý, tak jí nic jiného ani nezbyde. V kočárku mi nespí, potřebuje všechno vykoukat, kopat nožičkama a tak, je to pro ni spíš zábava než místo pro spánek a relaxaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 17:25

Ahoj,já učila tak, že jsem prostě po „obědě“ dala do postýlky, zatemnila jsem a odešla a zavřela ji v ložnici..první tři dny spala třeba jen 20 minut..pak si to ale ze dne na den natáhla na hodinu, hodinu a půl.. a od te doby do dnes chodi pravidelne spát ve dvanáct a vstává +/- v půl druhé až ve dvě :wink: snad ji to tak jeste dlouuuho vydrži :mrgreen: Takhle to ma kdyz jsme doma..když jsme venku na návsteve tak neřeším, usne v golfkách a tak pod. Akorát já učila až tak kolem 4.měsíce :think: jinak mi spala venku na verande v kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.7.11 18:03

Ahoj,mě malá dřív spala dopoledne a odpoledne jen v kočárku na zahradě.Naučila jsme ji spát v postýlce tak,že jsme ji položila.Plakala,tak jsme se vracela,držela ji za ruku,pochovala a zase uložila.Po týdnu už usnula sama bez pláče,maximálně si tam třeba povídala.Nyní ve 14měsícíh mi začíná se spaním zase zlobit ale to je asi batolecím věkem :nevim: snad se nám to časem srovná.Držím palce at se zadaří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí