Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nedezifikuju, prostě se občas někdo projde doma v botách a děti si tam pak hrajou. Hrajou si i venku na zemi. Jsou v pořádku zdravotně i ve vývoji.
Dezinfikovala bych leda chlapa, pokud se pořád chová jako de.bil. Viz tento příklad ![]()
Pokud nejsou boty od hnoje, bahna nebo jiné prekérky, tak bych to hned nedrhla, ani nedělala žádné drama. Když jsou boty na prasáka, tak se zouváme před vchodem nebo v garáži. Doma teda v botech běžně chodíme jen do chodby a tam chodíme běžně boso nebo v papučích do krajního pokoje, který je vedle vchodu. Ale hlavně my se střídáme v mytí podlahy. Ani pro manžela a ani pro náš dorost není vysavač a mop sprosté slovo. Takže mu dej mop, ať si uklidí průběžně.
Příspěvek upraven 09.10.24 v 11:38
Naschvál se ti prošel špinavýma botama po bytě? Tak buď naráží na tvou hysterickou potřebu dezinfekce, nebo je to de.bil, co si tě neváží ![]()
Neřeším, hrubý bordel vysaju, jednou za týden až 14 dní setřu. Nedezinfikuju doma nic kromě záchodů a jejich okolí.
@unuděná píše: Více
Ne, papučema, kterými se předtím prošel ve „špinavé zóně“. ![]()
Ani bych nevytírala. To by všechny děti z rodin, kde mají psy, už byly dávno mrtvé.
Příspěvek upraven 09.10.24 v 11:43
@Anonymní píše: Více
No a ty boty měl od bláta? Jestli ne, tak v klidu, nehysterči. Se to vysaje a vytře a vyřešeno. Asi ti chlap dělá rád naschvály co?
No to je primo smrtici
Nasadit masky a rychle do krytu! Zubata s kosou UZ JDE ![]()
Bydlíme na vesnici v domě, kde přízemí je v podstatě průchoďák, někdo tam „probíhá“ v botách neustále (hlavně v létě). Neřeším, proč taky
Dezinfekci na podlahy doma ani nemám a kupodivu děti se mi ve zdraví dožili už 11 let
![]()
Řeš, proč se k tobě chlap chová jak k onuci místo dezinfekce.
@LiduNe píše: Více
Jako promiň, ale ten chlap neudělal nic špatného, on nemůže za to, že zakladatelka je hysterka.
@LiduNe píše: Více
To, že vleze v bačkorách na místo, kde chodí v botech, a pak v nich chodí doma je, že se k ní chová jak k onuci?
Chudáci děti, další kandidáti na alergie a poruchu imunity.
Holky muž se mi prošel v papučích tam kde šlapeme v botech a pak chodil po celém bytě aby mě naštval, děti se mi hrají na zemi a já to jen lehce setřela namočeným hadrem.. mám to řešit jakože imunita nebo byste hned vše drhli a desinfikovali? On to neudělá…