Jak moc řešíte hygienu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4114
9.10.24 12:51
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak to byvalo v bazenech, ne? Obavam se, ze dite zakladatelky si do pisku venku sedat nesmi :mrgreen: Stejne to je urcite troll, kdo jiny chodi doma v papucich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
9.10.24 12:52
@johanka.1987 píše: Více

Vzdyt mel backory, ne boty ve kterych chodil venku. Ja jsem asi teda cune no, ale kdyz nekam jdu a neco treba doma zapomenu, tak se mi nechce zouvat a vletim pro to v botech. Jasne ze suchych a nemam je jak cune. A normalne vsichni zijem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
9.10.24 13:08

My běžně chodíme v bačkorách nebo i bosí přes chodbičku, kam přijdeme ve špinavých botách zvenku. Někdy dokonce proběhneme i v botách přes byt, když si třeba zapomenu mobil při odchodu do práce nebo tak něco.
Pokud jsou boty mokré nebo třeba od sněhu (bláto se k nám v centru města úplně nedostane a když už, tak se cestou domů ochodí), snažím se je co nejrychleji sundat, abych moc nenašlapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
9.10.24 13:13
@Hibou píše: Více

U nás se používá papuče. V zimě v nich i chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8140
9.10.24 13:15

Jasně že je to troll, proč by to jinak bylo pod anonymem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
9.10.24 13:24

Jj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 13:25

@rmot třeba proto, aby lidi nevěděli kdo je taková poseroutka.. ale s tím psem máte pravdu, to jsem si neuvědomila.. no já třeba do místa kde šlapeme v botech nepustím ani vysavač, to mám zvlášť smeták..

• Citovat
  • Upravit
101869
9.10.24 13:28

Jojo, přesně na ty bazény jsem si vzpomněla, když jsem to tvořila :lol: už tenkrát mi to přišlo vtipný, jak se půlka lidí otočila ještě s botami a ta druhá zas ve fuseklich ven…
A jinak tedy slovo papuče nepoužívám, ale doma chodím v croksevh, neb máme dlažbu a to je na celodenní pobíhání moc tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
9.10.24 13:31

Taķ jsem si smichem nad touto diskuzi malem vzbudila dite :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
9.10.24 13:31
@Anonymní píše: Více

Ubližuješ tím vlastním dětem. Ono to nebude jen tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.10.24 13:33
@lucad77 píše: Více

Já teda nejsem zrovna královna úklidu, ale tohle by mi teda setsakra vadilo. Pes v posteli je eklhaft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
9.10.24 13:37

Já kdysi dělala v jednom ústavu. Chodili jsme i do místností s bezmikrobním prostředím. V jedné části jsme se svlékli do spodního prádla. Pak jsme překročili čáru a vlezli do připravenych sterilních papučí. Vydezinfikovali si ruce S těmi jsme se odešli obléct do kombinézy, kukly, návleků na nohy, roušky a sterilních rukavic. Vlezli jsme do dekontaminačního boxu - tam nás to ofoukalo proudem vzduch a z tohoto boxu jsme šli do té místnosti.
Věci se zabalily (ještě před vstupem) a dezinfikovaly se v jiné propusti. Všechny zabalené věci musely být sterilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
9.10.24 13:38

Normálka přezouvací lavička uprostřed dělí předsíň na špinavou a čistou zónu, jako mají např v bazénech ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
9.10.24 13:39

No a jak se do těch papučí přezouváš? To tam máš striktně rozdělené čárou kde si vyzuješ boty a skočíš o metr dál kde si nasadíš papuče? A mezi tím nesmíš šlápnout kdekoliv v předsíni na zem protože je kontaminovaná? :nevim: většina lidí si obuje papuče přesně v tom místě kde si vyzula boty (někteří prostě jen v ponožkách stoupnou na stejné místo) a pak normálně chodí po bytě. Pokud teda nejsou boty mokré, to bych do té kaluže nestoupla, ale fakt netuším, jestli před hodinou v tom místě kam jsem stoupla někdo neprošel v botech a nikdo to nikdy neřešil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
9.10.24 13:40

To si ale už děláš legraci viď? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...