Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak to byvalo v bazenech, ne? Obavam se, ze dite zakladatelky si do pisku venku sedat nesmi
Stejne to je urcite troll, kdo jiny chodi doma v papucich?
@johanka.1987 píše: Více
Vzdyt mel backory, ne boty ve kterych chodil venku. Ja jsem asi teda cune no, ale kdyz nekam jdu a neco treba doma zapomenu, tak se mi nechce zouvat a vletim pro to v botech. Jasne ze suchych a nemam je jak cune. A normalne vsichni zijem ![]()
My běžně chodíme v bačkorách nebo i bosí přes chodbičku, kam přijdeme ve špinavých botách zvenku. Někdy dokonce proběhneme i v botách přes byt, když si třeba zapomenu mobil při odchodu do práce nebo tak něco.
Pokud jsou boty mokré nebo třeba od sněhu (bláto se k nám v centru města úplně nedostane a když už, tak se cestou domů ochodí), snažím se je co nejrychleji sundat, abych moc nenašlapala.
@Hibou píše: Více
U nás se používá papuče. V zimě v nich i chodím.
Jasně že je to troll, proč by to jinak bylo pod anonymem? ![]()
@rmot třeba proto, aby lidi nevěděli kdo je taková poseroutka.. ale s tím psem máte pravdu, to jsem si neuvědomila.. no já třeba do místa kde šlapeme v botech nepustím ani vysavač, to mám zvlášť smeták..
Jojo, přesně na ty bazény jsem si vzpomněla, když jsem to tvořila
už tenkrát mi to přišlo vtipný, jak se půlka lidí otočila ještě s botami a ta druhá zas ve fuseklich ven…
A jinak tedy slovo papuče nepoužívám, ale doma chodím v croksevh, neb máme dlažbu a to je na celodenní pobíhání moc tvrdý.
@Anonymní píše: Více
Ubližuješ tím vlastním dětem. Ono to nebude jen tohle.
@lucad77 píše: Více
Já teda nejsem zrovna královna úklidu, ale tohle by mi teda setsakra vadilo. Pes v posteli je eklhaft.
@j.a.n.i1 píše: Více
Já kdysi dělala v jednom ústavu. Chodili jsme i do místností s bezmikrobním prostředím. V jedné části jsme se svlékli do spodního prádla. Pak jsme překročili čáru a vlezli do připravenych sterilních papučí. Vydezinfikovali si ruce S těmi jsme se odešli obléct do kombinézy, kukly, návleků na nohy, roušky a sterilních rukavic. Vlezli jsme do dekontaminačního boxu - tam nás to ofoukalo proudem vzduch a z tohoto boxu jsme šli do té místnosti.
Věci se zabalily (ještě před vstupem) a dezinfikovaly se v jiné propusti. Všechny zabalené věci musely být sterilní.
Normálka přezouvací lavička uprostřed dělí předsíň na špinavou a čistou zónu, jako mají např v bazénech ne? ![]()
@Anonymní píše: Více
No a jak se do těch papučí přezouváš? To tam máš striktně rozdělené čárou kde si vyzuješ boty a skočíš o metr dál kde si nasadíš papuče? A mezi tím nesmíš šlápnout kdekoliv v předsíni na zem protože je kontaminovaná?
většina lidí si obuje papuče přesně v tom místě kde si vyzula boty (někteří prostě jen v ponožkách stoupnou na stejné místo) a pak normálně chodí po bytě. Pokud teda nejsou boty mokré, to bych do té kaluže nestoupla, ale fakt netuším, jestli před hodinou v tom místě kam jsem stoupla někdo neprošel v botech a nikdo to nikdy neřešil ![]()