Jak mu říct, že chci odejít?

126
1.1.14 14:39

jak mu rict, ze chci odejit?

Ahoj holky, poradte. Ziju s pritelem 3, 5 roku a mame syna 2,5.Pritel ma problem s alkoholem a ted jsem zjistila ze obcas hraje automaty:-(. A to uz rok a pul jezdi pracovne pryc, protoze si v minulosti nadelal dluhy. Mame navic rozdilny nazor na vychovu a zacina mi byt dost neprijemne, kdyz mi chce dat jen pusu a o sexu uz nemluvim, to se musim bohuzel hodne premahat:-(. CHodi hodne za kamarady a skoro vzdy se opije do nemoty a druhy den je nefunkcni. Slibuje hory doly a stale nic, a ted ty automaty posleeni kapka. Rozhodla jsem se odejit, nejdriv si najit byt a dat zadost o svereni do vlastni pece o syna a pak mu to teprv rict, jenze mqm vycitky svedomi, ze mu ublizim, vezmu syna a nevim, jak mu rict, ze odchazime. Ale sanci na zmenu dostal dost, je mu 33 a jeste nedospel a ja uz nemuzu, dosly mi sily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.1.14 14:41

Odcházím, protože…

On ti neubližuje? Chce to trochu koukat na syna a jeho potřeby, ne na to, co chce a jak se cítí nějakej ochlasta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
1.1.14 14:42

Já bych si s ním sedla, a prostě to na něj vybalila. ;)

• Citovat
  • Upravit
13046
1.1.14 14:42

Zařídila bych se přesně jak říkáš, předtím mu dalaposledí varování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.1.14 14:47

Mám to samý.. Jen rodím za pár dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.1.14 14:56

Proste rekni „odchazim“. Kdyz se zepta proc, tak mu rekni ze az mu to dojde, tak at se treba ozve. Jen bych neverila ze se zmeni.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
1.1.14 15:13

Ahoj, nedávno jsi otevírala podobné téma…a já ti psala že se nezmění :-(
Zkusila bych poslední možnost…přines domů papíry na svěření dítěte do péče (nejsem si jistá jestli to nemusí odsouhlasit) s tím, že končíš protože tě štve jak se chová…že bereš syna a odcházíte. Myslím, že by mu mělo dojít že to myslíš vážně…a pokud ani tohle nezabere, tak to fakt nemá cenu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.1.14 15:29

Ublizuje, jenze me asi nasi „blbe“ vychovali a mam svedomi. Sanci dostal dost, nekolikrat jsem uz byla sbalena u nasich, jenze vi, ze tam moc dlouho nevydrzim. Ale kdyz si najdu vlasrni byt tak odejdu. Vyrikavali jsme si to uz nekolikrat a vdycky to konci u jeho slibu a mych nadejich na zmenu, ale automaty byla posledni rana.Tak asi jen vazne reknu: odchazime. Nechce to nektera udelat za me :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.1.14 15:31

@katja.kuerti ach jo to je mi lito a ty nemas kam jit? Nebo stale doufas ve zmenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.1.14 15:33

Ahojky hele podle mého názoru je nejlepší si s ním o tom promluvit, říct mu o tvých plánech, že už vám to prostě nefunguje, že ti to takhle prostě nevyhovuje :nevim:… já osobně alkohol nesnáším, můj otec byl skoro to stejný co tvůj přítel/manžel…až na to že u něho se to stupňovalo, nejdřív alkohol, pak automaty, pak i kury a to jsme byli s bráškou malincí, mamča si prostě zažila své…několikrát mu dala šanci, jen kvůli tomu, aby chuděra zachránila rodinku, no po pravdě nezachránila-otec se stával čím dál tím víc nezvladatelný a přidala se šikana a celková agrese-nikdy ne k nám dětem ale k mamči…mě bylo 6let když se konečně rozvedli, pak spolu ještě 3 roky žili(to dostal tu několikátou šanci) a pak začal opravdu teror…můžu říct že jsem měla dětství zkažené :/ jen díky němu…bitky u nás byly na denním pořádku, dokonce už to bylo tak že jsem v noci spala s hrůzou, že příjde domů a mamču zas zbije, několikrát i předemnou řekl že ji zabije, ve straším věku jsem se do jejich „bitek“ přidávala já a ochraňovala mamku-no co tak malé děcko zmůže že…po několika letech teror konečně skončil jen díky tomu, že jsme ho doslova vystěhovali pryč z bytu…pak ještě pár měsíců „otravoval“ ale pak dal pokoj…tehdy nebylo nic takového, jako vyhostění z bytu na 10 dní či nějaký stalking…pamatuju se že když jsme volali policii akorát se vysmáli, že co po nich vlastně chceme…no hrůza…takže pokud něco takového nechceš zažít-což určitě ne, popovídejte si a raději běž pryč dřív než bude pozdě :( opravdu…držím palce :potlesk: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.14 15:34

Svědomí je někdy na obtíž, hoď svědomí za hlavu, automaty jsou děsná závislost, ta vám může zničit život na hodně let dopředu. Najdi si byt, ať máš kam jít, zařiď svěření do péče a pak mu to řekni. Bohužel bez ublížení a následných jak to nazvat naschválů se to neobejde, ale automaty máme v rodině, zničí život absolutně všem okolo na dlouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
1.1.14 15:45

Výčitky mít nemusíš. Řekla bych mu to tak, aby to pochopil a nebral to jen jako jednu z mnoha hádek. Courage!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
1.1.14 15:56
@Anchelina píše:
Ublizuje, jenze me asi nasi „blbe“ vychovali a mam svedomi. Sanci dostal dost, nekolikrat jsem uz byla sbalena u nasich, jenze vi, ze tam moc dlouho nevydrzim. Ale kdyz si najdu vlasrni byt tak odejdu. Vyrikavali jsme si to uz nekolikrat a vdycky to konci u jeho slibu a mych nadejich na zmenu, ale automaty byla posledni rana.Tak asi jen vazne reknu: odchazime. Nechce to nektera udelat za me :(

Tak Luci na nic nečekej :-( nemá to smysl…on fakt jiný nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 15:59

..tenhle stav se nezmění…alkohol je alkohol a ty to víš…o automatech ani nemluvím…lze podat žádost o předběžné opatření na svěření malého do tvé péče, soud rozhoduje do 7 dnů zde nepotřebuješ ani čárku od partnera…lze takto řešit i alimenty…držím ti palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.1.14 16:47

@Anchelina asi ti moc neporadím, ale dostal ma ten vek… môj mal práve 36 a ešte nedospel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí