Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zdenuli od herbalife, měla jsem tím nahrazenou snídani a večeři. Jmenuje se to formula 1
@Zdenuli píše:
Můžeš mi napsat, jaké proteinové koktejly?
i me by zajimalo jake a jak je pit
@waldorfblair píše:
@Zdenuli od herbalife, měla jsem tím nahrazenou snídani a večeři. Jmenuje se to formula píše: Více
muze se to pri kojeni?? v tehu asi vubec ne ze? jako misto jednoho jidla nebo kdyz jsou takove ty extra chute neco jist
@zuzanka16 píše:
Ahoj potřebovala bych poradil chtěla bych zhubnou 15 Kg neni určená doba za jak dlouho. Jím 5 krát denně vynechala jsem sladky a tučný věci, vypiji denně skoro 2 l vody a běhám 4 krát tejdně na rotopedu chci se zeptat jestli mam více cvičit nebo co by jste mi poradili![]()
víc cvičit ne, ale hlídat si tepovku.. mmchdm, jak se běhá na rotopedu? ![]()
@anomisisi normálně místo jídla, pak treba za 2 hodiny svačinu a vecer jsem si kolem 5 dala lehkou večeři a kolem 8-9 zase koktejl, tak 2 hodinky pred spaním. Jestli se to muze v těhotenství a pri kojení netuším, ale myslím ze pri kojení by to urcite vadit nemělo, zkusím zjistit nějaké info:)
@anomisisi tak na príbaovem letáku není napsáno ze se nesmí v těhotenství a pri kojení… Je v tom hodne vitaminu a živin. Ale ja osobně bych to v těhotenství pila jen jako doplněk na dodání vitamínů a jak to je s kojením netuším, ja prakticky nekojila takze jsem se ani nezajimala o hubnutí pri kojení. Leda kontaktovat nejakou vyzivovou poradkyni, ta urcite poradi lépe:) nebo rovnou prodejce herbalife, i kdyz na to pozor, me to prodává kamarádka která to dela jen jako bokovku a pro kamarády navíc bez provize, ale můžete narazit na někoho kdo z vas bude chtít dostat peníze za každou cenu a prodat vám balík výrobků za několik tisíc a tvrdit jak to můžete v tehu a pri kojení i kdyby to treba nebylo vhodne. vsak urcite znáte aktivní prodej:)
Tablety, čaje, kokteily apod..je na nic…nedoporučuji, kámoška dělala vše jak měla a nic…žádná změna, jen peníze v řiti
@maminka201 píše:
Tablety, čaje, kokteily apod..je na nic…nedoporučuji, kámoška dělala vše jak měla a nic…žádná změna, jen peníze v řiti
tak to je snad jasné ne?
Kdo tomu proboha v dnešní době ještě věří? ![]()
Jak rikam ja kdyz to nejde po dobrem tak to musi jit po zlem, a hned jsem zacala hlavne zmenout jidelnicku
, že na hubnutí stačí přestat jíst přílohy a trošku se hýbat. Tj. udělat jídlo, ale nedávat k tomu ani brambory, ani rýži, ani pečivo, ani těstoviny, prostě nic. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ryze by v jidelnicku nemela vadit ne? No vzdy je lepsi rada od nekoho kdo se v tom vyzna, nejakeho poradce
Co je spatneho na proteinovych koktejlech? Snad kazdy koho znam a cvici tak je pije. Dodava spoustu zivin a pomaha na regeneraci a růst svalu. Kdyz si da nekdo k veceri bucek a snazi se to zachranit koktejlem tak verim ze to zadny efekt nema. Ke zhubnutí mi pomohli moc a piju je doted po cvičení. Přílohy bych nevynechavala, spis bych volila zdravejsi (ryze, ryzove nudle, celozrne testoviny, bulgur..) omacky i smesi zahustovat zdraveji (pouzivam kase nomina) a vynechat bilou mouku. Hodne zeleniny a pit jen cistou vodu a jde to krasne
Ahoj holky.
Slyšela jste některá o hubnutí pomocí bandáží/obvazů?
Mělo by to fungovat podobně jako např korzety.. prostě stáhněte určitou část těla v tomto případě obvazy (především stehna, popř ruce, některé lesbičky to používájí také na ňadra)..
Já osobně hodně sportuju, a ikdyž poslední dobou jím zdravě tak nehubnu spíše naopak ( z velké části za to nejspíš může i to, že nejsem schopna jíst pravidelně ). A tak zvažuji zkusit tuto metodu.. Ale než začnu tak jsem se chtěla zeptat zda máte nějaké zkušenosti nebo zda víte o někom ve vašem okolí.. Já osobně nějakou dobu zpět nosila korzet (né denně, spíše jsem ho vnímala jako šperk ve skříni než jako něco k hubnutí) a měla jsem krásně ploché břicho a to v podstatě bez snahy..