Jak na hubnutí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
4.2.16 21:31

@Zdenuli od herbalife, měla jsem tím nahrazenou snídani a večeři. Jmenuje se to formula 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
4.2.16 22:17
@Zdenuli píše:
Můžeš mi napsat, jaké proteinové koktejly?

i me by zajimalo jake a jak je pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
4.2.16 22:18
@waldorfblair píše:
@Zdenuli od herbalife, měla jsem tím nahrazenou snídani a večeři. Jmenuje se to formula píše: Více

muze se to pri kojeni?? v tehu asi vubec ne ze? jako misto jednoho jidla nebo kdyz jsou takove ty extra chute neco jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.16 08:12
@zuzanka16 píše:
Ahoj potřebovala bych poradil chtěla bych zhubnou 15 Kg neni určená doba za jak dlouho. Jím 5 krát denně vynechala jsem sladky a tučný věci, vypiji denně skoro 2 l vody a běhám 4 krát tejdně na rotopedu chci se zeptat jestli mam více cvičit nebo co by jste mi poradili :) :)

víc cvičit ne, ale hlídat si tepovku.. mmchdm, jak se běhá na rotopedu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
5.2.16 11:47

@anomisisi normálně místo jídla, pak treba za 2 hodiny svačinu a vecer jsem si kolem 5 dala lehkou večeři a kolem 8-9 zase koktejl, tak 2 hodinky pred spaním. Jestli se to muze v těhotenství a pri kojení netuším, ale myslím ze pri kojení by to urcite vadit nemělo, zkusím zjistit nějaké info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
6.2.16 11:53

@anomisisi tak na príbaovem letáku není napsáno ze se nesmí v těhotenství a pri kojení… Je v tom hodne vitaminu a živin. Ale ja osobně bych to v těhotenství pila jen jako doplněk na dodání vitamínů a jak to je s kojením netuším, ja prakticky nekojila takze jsem se ani nezajimala o hubnutí pri kojení. Leda kontaktovat nejakou vyzivovou poradkyni, ta urcite poradi lépe:) nebo rovnou prodejce herbalife, i kdyz na to pozor, me to prodává kamarádka která to dela jen jako bokovku a pro kamarády navíc bez provize, ale můžete narazit na někoho kdo z vas bude chtít dostat peníze za každou cenu a prodat vám balík výrobků za několik tisíc a tvrdit jak to můžete v tehu a pri kojení i kdyby to treba nebylo vhodne. vsak urcite znáte aktivní prodej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
6.2.16 14:08

Tablety, čaje, kokteily apod..je na nic…nedoporučuji, kámoška dělala vše jak měla a nic…žádná změna, jen peníze v řiti

• Citovat
  • Upravit
15575
6.2.16 14:41
@maminka201 píše:
Tablety, čaje, kokteily apod..je na nic…nedoporučuji, kámoška dělala vše jak měla a nic…žádná změna, jen peníze v řiti

tak to je snad jasné ne? :roll: Kdo tomu proboha v dnešní době ještě věří? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
6.2.16 16:34

@kaja00 Bohužel spousta lidí..

• Citovat
  • Upravit
17
14.6.16 17:47

Jak rikam ja kdyz to nejde po dobrem tak to musi jit po zlem, a hned jsem zacala hlavne zmenout jidelnicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
15.6.16 09:46

Někde jsem slyšela

, že na hubnutí stačí přestat jíst přílohy a trošku se hýbat. Tj. udělat jídlo, ale nedávat k tomu ani brambory, ani rýži, ani pečivo, ani těstoviny, prostě nic. Máte s tím někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
73
24.6.16 08:16

Ryze by v jidelnicku nemela vadit ne? No vzdy je lepsi rada od nekoho kdo se v tom vyzna, nejakeho poradce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.7.16 12:20

Co je spatneho na proteinovych koktejlech? Snad kazdy koho znam a cvici tak je pije. Dodava spoustu zivin a pomaha na regeneraci a růst svalu. Kdyz si da nekdo k veceri bucek a snazi se to zachranit koktejlem tak verim ze to zadny efekt nema. Ke zhubnutí mi pomohli moc a piju je doted po cvičení. Přílohy bych nevynechavala, spis bych volila zdravejsi (ryze, ryzove nudle, celozrne testoviny, bulgur..) omacky i smesi zahustovat zdraveji (pouzivam kase nomina) a vynechat bilou mouku. Hodne zeleniny a pit jen cistou vodu a jde to krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.16 21:10

Hubnutí pomocí bandáží/obvazů

Ahoj holky.
Slyšela jste některá o hubnutí pomocí bandáží/obvazů?
Mělo by to fungovat podobně jako např korzety.. prostě stáhněte určitou část těla v tomto případě obvazy (především stehna, popř ruce, některé lesbičky to používájí také na ňadra)..
Já osobně hodně sportuju, a ikdyž poslední dobou jím zdravě tak nehubnu spíše naopak ( z velké části za to nejspíš může i to, že nejsem schopna jíst pravidelně ). A tak zvažuji zkusit tuto metodu.. Ale než začnu tak jsem se chtěla zeptat zda máte nějaké zkušenosti nebo zda víte o někom ve vašem okolí.. Já osobně nějakou dobu zpět nosila korzet (né denně, spíše jsem ho vnímala jako šperk ve skříni než jako něco k hubnutí) a měla jsem krásně ploché břicho a to v podstatě bez snahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.9.16 07:07

Zkušenost nemám, ale osobně mi to přijde jako blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie