Jak na hubnutí?

653
25.7.14 19:40

jak na hubnutí

Potřebovala bych tak nějak poradit a nevim jestli se stim dá něco dělat. Beru už přes pul roku AD holt nervi se mi rozjely :,( krásně sem ze začátku zhubla a bylo mi fajn,,snažila sem si to držet ale ted už cejtim že přibírám asi 4kg už mám nahože…s tohodle začínám být neštastná a co sem četla tak je to častý nežádoucí učinek. Mám strach že budu kynout a to moc nejím a bude ze mě koule :roll: když budu dodržovat jídelníček myslíte že je šance zhubnout??Prášky nechci přestat brát hodně se mi ulevilo a ještě tak pul roku je chci brát…prosím co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1206
25.7.14 19:44

Těžko říct, když nevíme, jaká je tvoje váha, stravovací návyky, kolik chceš zhubnout a jaký máš jídelníček…tvůj dotaz je hodně všeobecný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.7.14 19:53
@jsem.to.ja píše:
Těžko říct, když nevíme, jaká je tvoje váha, stravovací návyky, kolik chceš zhubnout a jaký máš jídelníček…tvůj dotaz je hodně všeobecný

Presne tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 20:21

@mikoy a jak jsi na tom s jídlem? Hlídáš si příjem? Já používám stobklub.cz a je to super, zadávám váhu jídla a hned vidím co je za ten den špatně. Začala jsem přes pár dny, tak výsledek zatím nevím, ale podle toho jak si teď vážím jídlo, tak jsem se přejídala. Brala jsem skoro 2 měsíce Duphaston a váha poskočila nahoru, jsem bez pohybu ale myslím si, že mi tohle prospívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.7.14 21:11

@mikoy čím méně jíš tím více si tělo ukládá… zaklad je dobrá strava a hlavně pravidelná. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
5.10.14 11:43

GREEN COFFEE zelena kava

Holky, nabizim u sebe v bazárku opravdu ozkouseny a hlavne FUNGUJICI suplement na hubnuti. Vic info piste do zprav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.1.16 21:55

A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.2.16 19:47

rada

Ahoj potřebovala bych poradil chtěla bych zhubnou 15 Kg neni určená doba za jak dlouho. Jím 5 krát denně vynechala jsem sladky a tučný věci, vypiji denně skoro 2 l vody a běhám 4 krát tejdně na rotopedu chci se zeptat jestli mam více cvičit nebo co by jste mi poradili :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
4.2.16 19:51

Green coffe nedoporučuji!!!Přišla jsem o dost peněz a žádné učinky.

• Citovat
  • Upravit
6749
4.2.16 19:55

@zuzanka16 no pokud jsi upravila jidelnicek a dodržuješ poctive tak hubnout budeš, záleží jakou máš výchozí váhu, ja cvicim jill + jídelníček a mam dole 7 kg za měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
4.2.16 19:58

Ahoj, já jsem začala až pořádně shazovat kila dolů, když jsem přestala jíst bílou mouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.2.16 20:00

@zuzanka16 Ahoj :mavam: me moc pomohli proteinové koktejly a hlavně pravidelná zdravá strava a pohyb. Kdybys chtela treba znát muj jídelníček a pohybové aktivity podrobněji napis mi zprávu:), mam 20 kilo dole a držím stejnou váhu uz několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201

@pajulinkaa juuu poradíš recepty?:-)jinak do Jill se pouštím už dlouho(cvičila jsem ji před těhu, došla jsem do 2/II a 2,5kg dole :-)Jsem ted 7 týdnu po porodu a plně kojím tak se stravou mám problém, spoustu zeleniny nesmím, nadýmá mě :-(Jill začnu zítra…MUSÍM MUSÍM MUSÍM udělat ten první krok!!

• Citovat
  • Upravit
6749
@Petulka1234 píše:
Ahoj, já jsem začala až pořádně shazovat kila dolů, když jsem přestala jíst bílou mouku.

Jj ja pecivo a knedliky taky zavrhla,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.2.16 21:28
@waldorfblair píše:
@zuzanka16 Ahoj :mavam: me moc pomohli proteinové koktejly a hlavně pravidelná zdravá strava a pohyb. Kdybys chtela treba znát muj jídelníček a pohybové aktivity podrobněji napis mi zprávu:), mam 20 kilo dole a držím stejnou váhu uz několik měsíců.

Můžeš mi napsat, jaké proteinové koktejly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí