Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Potřebovala bych tak nějak poradit a nevim jestli se stim dá něco dělat. Beru už přes pul roku AD holt nervi se mi rozjely
krásně sem ze začátku zhubla a bylo mi fajn,,snažila sem si to držet ale ted už cejtim že přibírám asi 4kg už mám nahože…s tohodle začínám být neštastná a co sem četla tak je to častý nežádoucí učinek. Mám strach že budu kynout a to moc nejím a bude ze mě koule
když budu dodržovat jídelníček myslíte že je šance zhubnout??Prášky nechci přestat brát hodně se mi ulevilo a ještě tak pul roku je chci brát…prosím co myslíte?
Těžko říct, když nevíme, jaká je tvoje váha, stravovací návyky, kolik chceš zhubnout a jaký máš jídelníček…tvůj dotaz je hodně všeobecný
@jsem.to.ja píše:
Těžko říct, když nevíme, jaká je tvoje váha, stravovací návyky, kolik chceš zhubnout a jaký máš jídelníček…tvůj dotaz je hodně všeobecný
Presne tak ![]()
@mikoy a jak jsi na tom s jídlem? Hlídáš si příjem? Já používám stobklub.cz a je to super, zadávám váhu jídla a hned vidím co je za ten den špatně. Začala jsem přes pár dny, tak výsledek zatím nevím, ale podle toho jak si teď vážím jídlo, tak jsem se přejídala. Brala jsem skoro 2 měsíce Duphaston a váha poskočila nahoru, jsem bez pohybu ale myslím si, že mi tohle prospívá
@mikoy čím méně jíš tím více si tělo ukládá… zaklad je dobrá strava a hlavně pravidelná.
![]()
Holky, nabizim u sebe v bazárku opravdu ozkouseny a hlavne FUNGUJICI suplement na hubnuti. Vic info piste do zprav ![]()
Ahoj potřebovala bych poradil chtěla bych zhubnou 15 Kg neni určená doba za jak dlouho. Jím 5 krát denně vynechala jsem sladky a tučný věci, vypiji denně skoro 2 l vody a běhám 4 krát tejdně na rotopedu chci se zeptat jestli mam více cvičit nebo co by jste mi poradili
![]()
Green coffe nedoporučuji!!!Přišla jsem o dost peněz a žádné učinky.
@zuzanka16 no pokud jsi upravila jidelnicek a dodržuješ poctive tak hubnout budeš, záleží jakou máš výchozí váhu, ja cvicim jill + jídelníček a mam dole 7 kg za měsíc ![]()
Ahoj, já jsem začala až pořádně shazovat kila dolů, když jsem přestala jíst bílou mouku.
@zuzanka16 Ahoj
me moc pomohli proteinové koktejly a hlavně pravidelná zdravá strava a pohyb. Kdybys chtela treba znát muj jídelníček a pohybové aktivity podrobněji napis mi zprávu:), mam 20 kilo dole a držím stejnou váhu uz několik měsíců.
@pajulinkaa juuu poradíš recepty?:-)jinak do Jill se pouštím už dlouho(cvičila jsem ji před těhu, došla jsem do 2/II a 2,5kg dole
Jsem ted 7 týdnu po porodu a plně kojím tak se stravou mám problém, spoustu zeleniny nesmím, nadýmá mě
Jill začnu zítra…MUSÍM MUSÍM MUSÍM udělat ten první krok!!
@Petulka1234 píše:
Ahoj, já jsem začala až pořádně shazovat kila dolů, když jsem přestala jíst bílou mouku.
Jj ja pecivo a knedliky taky zavrhla,
@waldorfblair píše:
@zuzanka16 Ahojme moc pomohli proteinové koktejly a hlavně pravidelná zdravá strava a pohyb. Kdybys chtela treba znát muj jídelníček a pohybové aktivity podrobněji napis mi zprávu:), mam 20 kilo dole a držím stejnou váhu uz několik měsíců.
Můžeš mi napsat, jaké proteinové koktejly?