Jak na rozchod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.23 14:44
@Anonymní píše:
Tak tohle teď řeším taky. Mám rok kamaráda s vyhodama a rada bych to ted ukončila a našla si normální vztah. Už třikrát jsem se s nim sešla, abych to utnula a stejně mě ukecal, ze to nemuzu udělat a Ja vymekla ….. Přijdu si jak v zacarovanem kruhu. Chtela jsem i úplně utnout kontakt, ale bohužel se potkáváme často :?

A nemohli by jste z toho udělat,,normální vztah?" :D nebo to ani jeden nechcete? Ale jestli přemlouvá tak asi cítí něco víc ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.23 15:00
@Anonymní píše:
A nemohli by jste z toho udělat,,normální vztah?" :D nebo to ani jeden nechcete? Ale jestli přemlouvá tak asi cítí něco víc ne? :think:

On má svoji normální partnerku, pořídil si ji poměrně nedávno, to jsme se už schazeli. Jenom má problém mě nechat jit. Asi budu muset být raznejsi a nevymeknout. Na vztah ho nechci, je docela problematicky clovek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.23 15:08
@Anonymní píše:
On má svoji normální partnerku, pořídil si ji poměrně nedávno, to jsme se už schazeli. Jenom má problém mě nechat jit. Asi budu muset být raznejsi a nevymeknout. Na vztah ho nechci, je docela problematicky clovek.

Aha, tak to chápu, držím palce aby to tentokrát vyšlo :D

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
7.11.23 15:14

Přesně tak, musíte vytvrdnout, jak týden staré pečivo.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
96
7.11.23 15:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat