Jak na rtěnku?

Anonymní
9.4.14 00:23

jak na rtěnku?

Ahoj, mám problém už asi deset let jsem si nekoupila rtěnku (používala jsem balzám nebo bezbarvý lesk na rty). Teď si chci nějaké koupit. Šla jsem do několika drogerií a zkoušela je stejně jak jsem byla zvyklá dřív (máznout si na ruku) a pokaždé mě prodavačka seřvala.
Můj dotaz zní: Jak si zkoušíte rtěnky?
Moc děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
9.4.14 00:32

Kam chodis do drogerie? Nejake malomesto, ze je prodavacka tak hakliva, ne?

• Citovat
  • Upravit
14974
9.4.14 00:37

Jako prodejní rtěnkou sis mázla?

já z drogerek chodím jen do DM a tam mají testery, rtěnky si teda nekupuju, ale počítám, že ty tam testery taky mají.

Rtěnkou na prodej bych se teda nedovolila mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 00:42

Prodejní rtěnku bych si nedovolila máznout. Samozřejmě jsem zkoušela testery. Prodavačkám možná vadilo, že jsem zkusila spoustu odstínů. Byla jsem v Pardubicích v DM, Tetě, Rossman. Přijde mi, že mi žádný odstín nesluší, proto jsem zkoušela spoustu odstínů a značek.

• Citovat
  • Upravit
14974
9.4.14 00:53

Tak tomu potom nerozumím, tester je tam od testování 8o možná se ti vyjádří někdo, kdo tam pracuje, ale nevím, proč by měl mít někdo řeči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.4.14 01:17

Asi se baba špatně vyspala, tak si na tobě chladili žáhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.4.14 03:53

Tak pokud ta drogerie nevede testry, tak je jasne ze to vadi, ja bych si uz mazlou rtenku od nekoho ciziho nekoupila. Jinak ja kupuji rtenky v oriflamu od oka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
9.4.14 04:24

Tak to nechapu, testrem si muzes smarat na ruku. Nemela ses nechat a s prodavackou diskutovat, branit se.
Ale na ruce stejne moc nepoznas, zda ti bude sluset. Ja to delam odhadem. Vim, ze rtenky do oranzova vubec ne, moc ruzove taky ne, ani rude. Takze mam doma spoustu svetle hnedych s nadechem do ruzova, cervena a to je ok. Kup si jednu rtenku, podobnou, jako jsi pouzivala driv a az si zvyknes, ze nosis rtenku, bude vyber snazsi. Ono po lescich a balzamech je to proste rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
9.4.14 07:00

Já mám doma rtěnek asi 50 a to vážně nepřeháním Jsem na to magor!!! Testry jsou od toho, aby se TESTOVALY!! Nikdy se mi toto nestalo a to sem měla počáranou ruku řádně!!! Pokud Tě sjela, tak na to nemá právo, Okamžitě bych si nechala zavolat vedoucího, Proč sou asi v drogeriích ubrousky? aby sis pak testry mohla smáznout z ruky!!! Co toto je za přístup to teda nechápu :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
9.4.14 07:54

Hele můj otec kdysi dělal v DM hlídače. Každý ráno přišla ženská, na testerech se nalíčila a odešla, asi do práce :D To by tu prodavačku trefil šlak :D
Buď už bych do tý drogerky nepáchla a nebo tak schválně došla znova a až by začala prudit, tak bych jí odkázala do míst, kam slunce nesvítí. Všehovšudy by ti mohla poradit, přeci je odborná prodavačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
9.4.14 08:16

V rossmannu i DM odstíny rtěnky na ruce normálně zkouším a klidně tam strávím bez dítěte i hodinu, však tam mají dokonce i stojan s odličovacím mlékem a ubrousky, aby člověk nešel domů jako šašek a nikdy mi nikdo neřekl ani slovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 08:20
@Anonymní píše:
Ahoj, mám problém už asi deset let jsem si nekoupila rtěnku (používala jsem balzám nebo bezbarvý lesk na rty). Teď si chci nějaké koupit. Šla jsem do několika drogerií a zkoušela je stejně jak jsem byla zvyklá dřív (máznout si na ruku) a pokaždé mě prodavačka seřvala.
Můj dotaz zní: Jak si zkoušíte rtěnky?
Moc děkuji za odpovědi.

Jako ty! Prodavace to snad muze byt jedno ne? Jestli to matlas na sebe a nebo na ruku… :roll: Ja davam nejdrive na ruku a az kdyz se mi ta barva libi, tak teprve zkousim na pusu…jo a samozrejme mam na mysli tester:-) Pokud cmaras original rtenkama urcenyma k prodeji, tak bych chapala, ze rve:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.4.14 08:30
@lleennttiillkkaa píše:
Hele můj otec kdysi dělal v DM hlídače. Každý ráno přišla ženská, na testerech se nalíčila a odešla, asi do práce :D To by tu prodavačku trefil šlak :D
Buď už bych do tý drogerky nepáchla a nebo tak schválně došla znova a až by začala prudit, tak bych jí odkázala do míst, kam slunce nesvítí. Všehovšudy by ti mohla poradit, přeci je odborná prodavačka…

šikovná paní, ušetřila na líčení :-D
Nicméně já osobně testry vůbec nepouživám, max. na ruku. Vždycky, když vidím nějakou paní, jak si zkouší na rty, tak si představuji kdo si to asi tak zkoušel třeba před ní a je mi zle:-D jsem cíťa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.4.14 08:31

Testery snad od toho jsou ne? :roll: Tak bych si zavolala vedoucího a chtěla vysvětlení za co jsme byla seřvaná. To by koukala frajerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 10:38

Chtěla jsem vědět jestli se za tu dobu co jsem si nekoupila rtěnku se něco nezměnilo. S jednou paní prodavačkou jsem se dost poštěkala. Asi jsem narazila na prodavačky s mensesem. Taky jsem protivná, když to mám.
Půjdu opět na průzkum rtěnek a snad něco seženu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml