Jak na svrab?

84
9.2.25 17:46

Jak na svrab

Ahoj, je tu prosim nekdo, kdo bojuje se svrabem, nebo ho dokce se jiz zbavil, my se lecime od zacatku ledna a porad se mi delaji vyrazky bohuzel na hlave a krku s svedi to strasne, prosim o rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43029
9.2.25 18:08
@Nunacek píše: Více

Meli jsme kontakt, my nastesti nic, ale postizene osobe nezabraly masti s permethrinem, musel do nemocnice, kde ho mazali sirovou masti 3 dny. Doma mu to mezitim vymrelo. Od hospitalizace je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 18:18

My jsme meli dx infektoskab a pak syrnou doma ctyri dny a pak jeste dalsi infektoskab, takze uz nevim co vic delat, je to na palici po patem namazani, kdy nam doktorka rekla, ze jsme ok, tak jsem syna poslala do skolky a chodim do prace, ale vcera se mi rozjelo brutalni svedeni cel hlavy a mam tam pupinky, no nic zajdu si znovu k doktorce. Dekuju za odpoved😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 18:22

Navic mam doma sestileteho syna a manzela, takze nemocnice u me nehrozi i kdyz bych se tam nejradsi nechala zavrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
9.2.25 19:04

Ti nevim, ale mam ten pocit, ze u dospělých na hlavu nejde :think: neulovila si treba od dítka vesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 19:48

Nene jsme pres mesic doma, a v hlave mam pupinky a rude fleky, takze vsi to nejsou, navic syn je na tri milimetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
9.2.25 20:07

tak svrab může být úplně všude, ale ve vlasech nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
9.2.25 20:13

Bohužel jsme měli tu čest. Dotáhla jsem to z práce. Nejdřív jsem dostali infectoscrab, ale nepomohl. Tak jsme dostali sirnou mast, to mazání, spaní v tom, nemoct se koupat, to bylo peklo :pocitac: důležité je udělat opravdu velký a pečlivý úklid. pak už jsme naštěstí měli klid ale vzpomínám si že svědění přetrvávalo několik týdnů, byla jsem z toho na prášky ale naštěstí šlo už jen o dozvuk. Jinak v hlavě svrab není, to budete mít něco jiného. Seboreu nebo tak něco. Ale svrab určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 20:57

Jak dlouho jste tu sirnou mast meli na sobe, uklizeli jsme kazdy den vsechno prali luxovali a parili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
9.2.25 21:00

haló, na hlavě svrab být nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 21:02

Dekuji, tak ted jsem klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
9.2.25 21:05

jestli sis ty masti dávala i na hlavu, tak to máš podrážděné, proto ty fleky a svědění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 21:11

Ja vim ale mam tam fakt silene bolaky, jsem ostrihana na centak a ano mazala jsem si i hlavu, rekla mi to doktorka, mazala jsem si i oblicej a ted mam hlavu plnou pupinku a svedi me tak ze bych se nejradsi uskrabala, takze proste vysiluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.25 21:14

Navic se mi to udelalo az pet dni po lecbe, tak je to proste divne a objevuji se mi ruzne fleky a pupinky vsude mozne, synovi taka a manzelovi tez, je to uz sesty den a prijde mi ze se to zhorsuje, zitra jedu k mudr, vim, ze jsem jak blazen, ale potrebuju mit jistotu, doufam, ze mi udela stery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
9.2.25 21:14

no tak to ti doktorka poradila špatně, spálila sis tím pokožku, asi bych použila teď i Fenistil kapky, aby tě to tak nesvědilo,
a něco zklidňujícího na vlasy, ale jako bohužel úplně poradit s tím neumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast