Propustili mě z práce...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak na to...
Ahoj tak zas mám nějaké dotazy.Bohužel mě propustili z práce
jelikož mi chybí 5 dnu nemám nárok na podporu.Když jsem na pracovním úřade řekla kam bych měla jít,(vždyt nemůžu být bez peněz???)odpovedela mi na město s jistým papírem.Takže to je asi městský úřad?
Potěšující je že se nemám nervovat a mám se těšit na miminko to je jak kdyby se mi vysmívala.Zajímalo by mě jestli mám naději dostat nějaké peníze,protože jestli to berou podle obyvatel v bytě mám tam trvalý pobyt a je nás 5
.samozřejmě nechci být na nikom závislá a hledám práci na poloviční úvazek…jen je to težký ach jo předem opět Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Beko, mrzí mě, co se ti stalo. Asi tě posílají a úřad pro nějaké sociální dávky. Zkušenost s tím nemám. Napadá mě ale, proč nejdeš na rizikové? Hned bych zašla na gyndu a zkusila se domluvit. Držím palce. Lenka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju.sociání dávky ..kolik let pracuju a prostě nemám na nic nárok je to hrůza tahle naše země.
To je ono,já vůbec nevim co v takové situaci dělat.když pujdu na rizikové v čem mi to pomůže.Uplně mě vše vykolejuje..ještě,že je tato stránka
Samozřejmě,že raději budu pracovat už hledám jen nikdo zatim nepotřebuje nebo se ozvou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beko, když nastoupíš na neschopenku, tak nebudeš evidována na úřadu práce, peníze ti bude platit nejdříve bývalý zaměstnavatel a pak sociálka. táímhle způsobem bys mohla dosáhnout i na peněžitou podporu v mateřství a ne jít rovnou na rodičák. ale záleží na tom, kolik máš odpracováno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdyz me propustili, tak jsme jim sla jeste v ochrane lhute marodit:-D je to tusim do 9.dnu kdy muzes, nejlip zada, nebo neco trvalejsiho
no a mezitim si muzes hezky hledat praci jinou, preju mnoho stesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukni na tyhle stránky. tam se všechno dočteš: http://portal.gov.cz/…l/_s.155/708?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě na konci října taky propustí, ale jdu na nemocenskou jelikož se vejdu do půlroční ochranné lhůty a dostanu PPM a můžu si vybrat 3letou variantu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud si mela smlouvu na dobu neurcitou jako tehotnou te prece propustit nesmi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud si mela smlouvu na dobu neurcitou jako tehotnou te prece propustit nesmi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak v tomto už je pozdě.Našla jsem si po propuštění praci a měla jsem na dobu určitou prostě mi neprodlouzil smlouvu.dělala jsem 5 měsíců a 24 dní na úřadu mám už evidenci od.3 srpna a tehotenstvi vim až ted
proto nemám ani nárok na nic takže jsem docela rozladěná.nechápu jak některé holčiny tuto situaci zvládli nevím si rady mám sice lidi kolem sebe,ale jak říkám nechtěla jsem být na nikom závislá nikdy bych si nepřipustila,že je to tak těžké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaprvé si taky myslím, že tě jako těhotnou nemohou propustit.
Zadruhé mě vždycky naštve, jak ty úřednice nejsou schopný pomoct a poradit
.
A zatřetí mne udivuje, pro kolik lidí je normální jít coby těhotné na nemocenskou a přitom proto nemají žádný zdravotní důvod.
Beko snad se ti to co nejdřív nějak dobře vyřeší. Bez peněz nezůstneš, to v našem státě nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beko: promin ale najednu stranku pises tolik let pracuji a na druhou tu pises ze mas od pracovano 5mesicu a 24dni.Ted pro ziskani podpory musis mi odpracovany rok.Takze pokud by jsi mela odppracovano tak narok by jsi mela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noemi :jenomze kdyz mas mlouvu na dobu urcitou tak ti dat novou smlouvu nemusi a je jedno jestli si tehu nebo nejsi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to bordel jak se člověk může na něco těšit snad se brzy dostanu do řešitelných věcí a budu uz jen přispívat pozitivními příspěvky Holky díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit