Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všichni,
mám momentálně potíže v rodině. Trápí mě, že má můj bratr strašnou ženskou, která jen škodí všude a všem. Jsem citlivější povahy a tak mě to trápí, protože bratr si nechává sr…t na hlavu. Teď jde spíš o mě, protože já jsem kvůli tomu všemu naštvaná a mrzí mě to teď všechno. Když mám zrovna vztek tak si to tak trochu vylívám na svého přítele který za nic nemůže. On je skvělý muž, má pro mě pochopení. Chci zahnat vztek a smutek ale nevím jak. Chtěla bych si s někým povídat, zajít na kafe i s někým jiným kromě mě rodiny. Problém je v tom, že bydlím v zahraničí a nikoho tu neznám. Jsem tady s rodinou ale kamarádky tady žádný nemám. Je to pro mě moc těžký. Jsem jen v práci nebo doma s dětmi a přítelem. Nemám nikoho s kým bych se mohla kamarádit a povídat si o problémech, životě a starostech. Komu bych mohla říct jak je mi těžko od srdíčka.
![]()
@Lucy8701 na akutní úzkost a akutní pomoc, je nejlepší dechové cvičení, na google je toho spousta…
Mohu se zeptat, jak pracovat s uzkostmi? Pres 20 let se s uzkostmi potykam, ale zatim bez uspechu. Mivam i panicke ataky i pres odbornou lecbu nedoslo k vyraznemu posunu.
Preji vsem klidne vanocni svatky a v novem roce pevne zdravi, hodne spokojenosti, stesti a lasky v rodinach. Podzim 2025.🙂 🍀