Zase angína (dospělý)

133
8.1.23 17:50

Zase angína (dospělý)

Zdravím :)
Už mám po 14 dnech zase angínu, za půl roku čtvrtou :nevim:, ve výtěru stále streptokok. Furt teda ATB a pořád se to vrací. A přitom podporuju imunitu furt. A mám zúžené mandle ( v dětství), nemáte někdo tip co s tím?
Půjdu na ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
8.1.23 17:57

Mandle ven…nebo jestli zkusí vymáčknout hnis na ORL.
Mě to v dětství dělal primář, řekl že i kdyby jsem snědla tunu penicilinu, vždy se to bude vracet. Vždy vymáčkl a byl pokoj na chvíli. Ale vzhledem k častým angínam na jedné mandlí doporučil vytrhnout. Od té doby byl pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.1.23 18:05

Mne kdysi na hemofila pomohla cinska medicina (atb nezabraly).

Je ti nejak blbe? Horecky? Jestli ne, zadna atb bych nebrala a sla cestou dryjaku do krku a nejakych tech bylin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.1.23 18:49

@Lucie_Sx ani moc není, jenom nemůžu polykat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.1.23 19:01

Taky se snažím různé bylinky a tak, spreje a pak to stejně končí na atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.1.23 19:02

Já jednou 3× angína po sobě, vždy po týdnu. Potřetí už jsem atb nezačala brát a já antialternativní šla k profi homeopatce. Za pár dní jsem byla OK. Dala mi homeopatika na míru, vysoké dávky vitamínu C a dubové kapky na potírání čepů a kloktání. Kdykoli mě teď začne bolet v krku, stačí mi dva dny kloktat ty kapky a je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.1.23 19:04

Dubové kapky mám teda taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.1.23 01:37
@masima píše:
Já jednou 3× angína po sobě, vždy po týdnu. Potřetí už jsem atb nezačala brát a já antialternativní šla k profi homeopatce. Za pár dní jsem byla OK. Dala mi homeopatika na míru, vysoké dávky vitamínu C a dubové kapky na potírání čepů a kloktání. Kdykoli mě teď začne bolet v krku, stačí mi dva dny kloktat ty kapky a je to pryč.

Presne tak, pokud clovek normalne funguje, tak ho atb akorat dorazi a stejne se to casto vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.1.23 04:52

Jo, tak už mám k tomu i teplotu a zimnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.23 07:34

Ahoj má někdo skusenost mám za rok snad 4× angínu možná víc krát furt jezdím po doktorech doktorka mi dá jen penicilin a to je vše přeci není možné abych brala furt antibiotica, a byla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.1.23 09:49

Kupte si dubové kapky od dědek korenar, stříká se to do nosu a do krku a jsou výborné na bolesti krku a rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.1.23 10:11

@Nekkka jojo,ty kapky mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.1.23 11:23

@Nekkka prosím nemáte fotku jak ty kapky vypadají děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.1.23 11:45

@Sovaokata takhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.3.23 06:23

Čaute má někdo zkušenost s anginama mám je každý měsíc na ORL mi řekli že je vše v pořádku a krev mi brali a taky je vše ok…nemůže být nic v pořádku když je mám skoro každý měsíc sem už zoufalá a nevím co stim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí