Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím ![]()
Už mám po 14 dnech zase angínu, za půl roku čtvrtou
, ve výtěru stále streptokok. Furt teda ATB a pořád se to vrací. A přitom podporuju imunitu furt. A mám zúžené mandle ( v dětství), nemáte někdo tip co s tím?
Půjdu na ORL
Mandle ven…nebo jestli zkusí vymáčknout hnis na ORL.
Mě to v dětství dělal primář, řekl že i kdyby jsem snědla tunu penicilinu, vždy se to bude vracet. Vždy vymáčkl a byl pokoj na chvíli. Ale vzhledem k častým angínam na jedné mandlí doporučil vytrhnout. Od té doby byl pokoj.
Mne kdysi na hemofila pomohla cinska medicina (atb nezabraly).
Je ti nejak blbe? Horecky? Jestli ne, zadna atb bych nebrala a sla cestou dryjaku do krku a nejakych tech bylin.
Taky se snažím různé bylinky a tak, spreje a pak to stejně končí na atb
Já jednou 3× angína po sobě, vždy po týdnu. Potřetí už jsem atb nezačala brát a já antialternativní šla k profi homeopatce. Za pár dní jsem byla OK. Dala mi homeopatika na míru, vysoké dávky vitamínu C a dubové kapky na potírání čepů a kloktání. Kdykoli mě teď začne bolet v krku, stačí mi dva dny kloktat ty kapky a je to pryč.
@masima píše:
Já jednou 3× angína po sobě, vždy po týdnu. Potřetí už jsem atb nezačala brát a já antialternativní šla k profi homeopatce. Za pár dní jsem byla OK. Dala mi homeopatika na míru, vysoké dávky vitamínu C a dubové kapky na potírání čepů a kloktání. Kdykoli mě teď začne bolet v krku, stačí mi dva dny kloktat ty kapky a je to pryč.
Presne tak, pokud clovek normalne funguje, tak ho atb akorat dorazi a stejne se to casto vrati.
Ahoj má někdo skusenost mám za rok snad 4× angínu možná víc krát furt jezdím po doktorech doktorka mi dá jen penicilin a to je vše přeci není možné abych brala furt antibiotica, a byla doma
Kupte si dubové kapky od dědek korenar, stříká se to do nosu a do krku a jsou výborné na bolesti krku a rýmu.
Čaute má někdo zkušenost s anginama mám je každý měsíc na ORL mi řekli že je vše v pořádku a krev mi brali a taky je vše ok…nemůže být nic v pořádku když je mám skoro každý měsíc sem už zoufalá a nevím co stim