Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobry den, jak prosim boli chirurgicke odstranění pih? Mam dve vystouple z tehotenstvi. Jednu pod prsem, a jednu v podpaží.
Mne to opichli a nebolelo vubec nic. Ani hojeni ![]()
@Caridina píše:
Mne to opichli a nebolelo vubec nic. Ani hojeni
A to opichnuti boli? Bojim se skrze to podpazi ![]()
@Anonymní píše:
A to opichnuti boli? Bojim se skrze to podpazi
To asi zalezi na prahu bolesti. U zubare me injekce boli vic. U zubare jsem takovej posera, ze bych si nejradsi dala injekci i na preventivku, kdyby to slo
ale tohle nebolelo. Proste pichnuti. Vubec se toho neboj. Kam na ty pihy chces jit?
Jako to pichnuti neni uplne nejpříjemnější, logicky, ale nic, co by se nedalo zvladnout. Je to vterina, nez zacne anestetikum zabírat. Injekce pri zubnim ošetření je mnohem horší.
Srovnatelne s náběrem krve treba.
Pak uz neboli nic, par dni potom tahají stehy.
@Anonymní píše:
Dobry den, jak prosim boli chirurgicke odstranění pih? Mam dve vystouple z tehotenstvi. Jednu pod prsem, a jednu v podpaží.
Vůbec se neboj. To umrtvení bolí, ale to je otázka 3 sekund
pak už necítíš nic.
@Anonymní píše:
Vůbec jsem necítila, mám dělané na zádech a na obličeji a v pohodě
Byla jsem několikrát na různých místech. Ta injekce bolí, trvá to tak 8 vteřin max. Pak už necitis nic. Ale já jsem celkem citlivka.
@Anonymní píše:
Nebolí. Odstraňovali mi je v dekoltu a nic jsem necítila. Lehce to umrtví.
@Mar__tanka1983 píše:
Jako to pichnuti neni uplne nejpříjemnější, logicky, ale nic, co by se nedalo zvladnout. Je to vterina, nez zacne anestetikum zabírat. Injekce pri zubnim ošetření je mnohem horší.
Srovnatelne s náběrem krve treba.
Pak uz neboli nic, par dni potom tahají stehy.
Jojo, přidávám se, souhlasím. ![]()
Já jsem cíťa, opichování zubů je pro mě masakr, u pih si taky kníknu, ale to je prostě píchnutí a za chvíli nic. Jo, jednou nebo dvakrát jsem u toho pak cítila tlaky, naposledy ani to ne. Opíchl to doktor líp nebo to bylo možná místem, šikovností doktora… Každopádně opravdu nic hroznýho.