Chirurgické odstranění pih

Anonymní
8.1.23 11:30

Chirurgicke odstranění pih

Dobry den, jak prosim boli chirurgicke odstranění pih? Mam dve vystouple z tehotenstvi. Jednu pod prsem, a jednu v podpaží.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
8.1.23 11:37
@Anonymní píše:
Dobry den, jak prosim boli chirurgicke odstranění pih? Mam dve vystouple z tehotenstvi. Jednu pod prsem, a jednu v podpaží.

Mne to opichli a nebolelo vubec nic. Ani hojeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.23 11:38
@Caridina píše:
Mne to opichli a nebolelo vubec nic. Ani hojeni :kytka:

A to opichnuti boli? Bojim se skrze to podpazi :?

• Citovat
  • Upravit
1046
8.1.23 11:41
@Anonymní píše:
A to opichnuti boli? Bojim se skrze to podpazi :?

To asi zalezi na prahu bolesti. U zubare me injekce boli vic. U zubare jsem takovej posera, ze bych si nejradsi dala injekci i na preventivku, kdyby to slo :mrgreen: ale tohle nebolelo. Proste pichnuti. Vubec se toho neboj. Kam na ty pihy chces jit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
8.1.23 11:49

Jako to pichnuti neni uplne nejpříjemnější, logicky, ale nic, co by se nedalo zvladnout. Je to vterina, nez zacne anestetikum zabírat. Injekce pri zubnim ošetření je mnohem horší.
Srovnatelne s náběrem krve treba.
Pak uz neboli nic, par dni potom tahají stehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.1.23 11:59
@Anonymní píše:

Vůbec se neboj. To umrtvení bolí, ale to je otázka 3 sekund ;) pak už necítíš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.1.23 12:33
@Anonymní píše:

Vůbec jsem necítila, mám dělané na zádech a na obličeji a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
8.1.23 12:47

Byla jsem několikrát na různých místech. Ta injekce bolí, trvá to tak 8 vteřin max. Pak už necitis nic. Ale já jsem celkem citlivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.1.23 13:10
@Anonymní píše:

Nebolí. Odstraňovali mi je v dekoltu a nic jsem necítila. Lehce to umrtví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.1.23 18:20
@Mar__tanka1983 píše:
Jako to pichnuti neni uplne nejpříjemnější, logicky, ale nic, co by se nedalo zvladnout. Je to vterina, nez zacne anestetikum zabírat. Injekce pri zubnim ošetření je mnohem horší.
Srovnatelne s náběrem krve treba.
Pak uz neboli nic, par dni potom tahají stehy.

Jojo, přidávám se, souhlasím. :D

Já jsem cíťa, opichování zubů je pro mě masakr, u pih si taky kníknu, ale to je prostě píchnutí a za chvíli nic. Jo, jednou nebo dvakrát jsem u toho pak cítila tlaky, naposledy ani to ne. Opíchl to doktor líp nebo to bylo možná místem, šikovností doktora… Každopádně opravdu nic hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí