JAK NA VZPURU??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
JAK NA VZPURU??
ve 3 a půl je týna bez plíny ale v poslední době suchá jen díky mému úsilí - kolikrát se se mnou tak pere že se jí nechce že si řikám třeba fakt ne ale pak načůrá plnej nočník - to taky díky tomu že to dokáže zadržovat třeba půl dne nevim co s tim už nám to docela šlo ale teď sme se vrátili snad o rok zpět - když si nevzpomenu nebo jí uvěřim že se jí nechce tak se většinou počůrá ke všemu jí to vůůbec nemrzí prozpěvuje si a to mám teda tmu před očima… do toho nechce vůbec pít každej lůček mě stojí veliký úsilí a to už jsem vzdala veškerý „biosnahy“ a sahám i po oblíbených chemických jupíkách - máte doma ještě někdo takovýho vzpuru?jak na ní??? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Buď v klidu, měla jsem něco podobnýho se synem, než se definitivně odplínkoval, proběhlo několik takovýchto regresů. Radím na:,–(it plíny a tvářit se, že to neva. Jednak nebudeš muset řešit neustále počůraný kaťata, takže budeš víc v klidu a hlavně se z čůrání nebude dělat aféra. Uvidíš, že po týdnu, max po dvou se zase vrátíte k nočníku.
Lasička
- Citovat
- Upravit
Ahoj,toto řeším zrovna se svojí dcerou.Je to takový beran,že z ní někdy šílím.Ale už měsíc se nepočůráváme.Do té doby jsme používali plenku a nijak jsem ji do té doby neprudila.Samozřejmě jsem různě domlouvala a slibovala,ale nic nepomohlo.Tak nějak to přišlo samo.Navíc dr. Matějček psal,že se to s čůráním nemá přehánět a do 5 let je noční počůrávání normální!Tak že klid,ono se to spraví.Hlavně z toho nedělat fobii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, řeším opak, synek má 4 roky a čůrání v noci je katastrofa, jde spát ve 20, ve 22 ho budím na čůrání a on je schopen se v noci zase počůrat, i dvakrát ! Nevím co s tím, přece si nebudu řídit po dvou hodiných budíka… Jinak ale nevzdoruje, čůrá kdykoliv řeknu ať jde, ale stejně se pak počůrá do postýlky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit