Jak na window colors?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj.
malovat můžeš na vroubkovanou i hladkou složku - nejlíp se to sloupne tak, že to strčíš na minutu do mrazáku - pak vytáhneš a obrázek je odlepenej… ale bacha z toho mrazáku je jak tenký sklo, docela křehkej… takže se musí opatrně a hlavně rychle, páč jak se tvou rukou zase oteplí tak se začne lepit…
to že by to šlo odlepit nahřátím???? no vyzkouším… ale já mám zatím tu zkušenost, že čím víc teplo, tím hůř se s tím dělá
papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Binky, stačí na to úplně obyčejná složka na vysvědčení! Ta tvdší, hladká. Můj první nezdar byl ten, že jsem malovala sněhuláka právě na tu hladkou a nevěděla jsem, že to z ní po uschnutí neodlepím. No tak jsem vzala nůžky a teď nám od stropu visí „žlutý“ sněhulák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diny, asi jsem to špatně napsala, fénuju, když to chci sundat např. z okna pak to dám znovu na fólii a je to použitelné i na příště. Mrazák používám pro lepší sundávání z folie taky, chce to ale opravdu jen chviličku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aháááá
tak to je super, já furt bádám jak to z těch skel dostanu zpátky:o) vánoční výzdoba přestává být aktuální…
takže vyzkouším fén:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jakou značku barev používáte?A jsou lepší ty v lahvičce nebo balené jako třeba fixy?
Binky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se,ale jak je to s těma barvama jaké používáte?
Binky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Binky, já mám základní
u z Baumarktu a té značce jsem zůstala věrná i dál, jednou jsem totiž koupila pár barev jiné a s těma jsem spokojená nebyla. Takže spokojenost s lahvičkami (ne ty jakoby tužky) - Window art 80 ml, firma Nerchau. Nespokojenost s lahvičkama firmy Koh-i-nor. Tedy, abych byla objektivní, barvičky docela šly, ale s kohinorskou konturou se mi prostě nepracuje dobře. Ale už budu dál kupovat jen ty od firmy Nerchau
Diny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No také mám tyto barvičky a plno šablonek,ale jaksi mi leží nevyužité pod postelí náš tatí o tom nechce ani slyšet natož to někde vidět.Jinak mám zkušenost s barvičkami Nerchau ty sou vynikající a měla sem i od fy Amos,ale to je nic moc jsou také ty tužky a menší lahvičky stojí cca 45Kč.Byli hned pryč.Také jsem dělala na slupovací hladké folie je to super zábavička škaoda,že toto nebyla když já byla malá určitě by mi to rodiče rádi dopřáli a já se nemusela o to zajímat v dospělosti.Můj říká,že to je zábava pro mimina…taak sem si postěžovala a přeji všem pěkné tvoření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barvičky máme KOH-I-NOOR a LEEHO a oboje jsou dobrý.
Já mám jen velký problém s tím, jak sundat dvě velké ryby po dvou letech z koupelny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držej jak přibitý! Ten fén vyzkouším, ale připadá mi, že to moc nezabere. Nejde ani nehtem odloupnout ten kraj
.
Neodstraňoval jste to někdo po takové době? A navíc to bylo v tom vlhkém prostředí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, zkusila bych ten fén…teplo by vážně mohlo pomoct, ale vypusť předtím vanu ![]()
Diny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit