Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ano to mě taky napadlo
a nebo mi vykládali, jak jednou nahrabali obrovskou hromadu napadeného listí na podzim a nanosili to kamarádovi před dveře… ![]()
Strejda měl červené auto furt tomu říkal beruška tak jsme s taťkou nastříhali černé kolečka a na to auto jsme mu je vazelínou nalepili ![]()
Za dveře od bytu / ložnice… vyskládat cihly tak, aby to vypadalo, že je někdo zazdil. Dveře se pochopitelně musí otevírat dovnitř.
@Heivka píše:
@Jeanny21 Na kolejích se hrála hra na Spidermana, futra dveří co se otevírají dovnitř se zalepila pavučinou z průhledné izolepy a pak stačilo zaťukat a počkat.
JEEEEEEE, to mi pripomina trik s gumovym pavoukem. Ani nevim, kde jsem k nemu prisla, mela jsem gumoveho pavouka doma........
a zertik se vyrabi tato: na strop se prilepi hacek vyrobeny z narovnane kancelarske spinky. Pavouka se pripevni na nit. Nit se protahne hackem na strope a konec nite se pripevni na dvere zachoda tak, ze kdyz clovek dvere otevre, pavouk vyjede nahoru ke stropu, kdyz se dvere zavrou, tak pavouk sjede zase dolu. Nejlepe je umistnit ho tak, aby to cloveku sjelo pred nos.
Pak se posadit do obyvaku a cekat na reakci prvni obeti...... coz byla moje mladsi sestra. Cekala jsem zajeceni. Nic se neozyvalo, rikam si, zda se mechanizmus nejak nezasekl, ze neni zadna reakce. Sestra se vratila ze zachoda a nic na ni nebylo poznat. Tak se po chvilce ptam, co rika na atrakci. Sestra: jo to je tvuj vytvor, ano? Malem jsem dusi vypustila!!!!! LOL.
Pakouk visel na strope cele mesice, nez jsem ho nakonec sundala. Zvykli jsme si na nej tak, ze jsem uplne na nej zapomeli a obcas vydesil nejakou tu navstevu.
@Prof. Farnsworth píše:
Za dveře od bytu / ložnice… vyskládat cihly tak, aby to vypadalo, že je někdo zazdil. Dveře se pochopitelně musí otevírat dovnitř.
LOL, to je dobry forek. Bych koukala jako puk. kdybych rano otevrela dvere a tam stena.
Jestli mají auto, tak na okýnko nalepit takovou tu samolepku, jakože je sklo rozbité. .
Lehounce přiopilí jsme pár týdnů zpět nastrkali kamarádovi na začátek zubní pasty tekutý pudr. Moc mu to nechutnalo ![]()