Jak napálit rodiče...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
544
14.9.18 19:27

Nee ;) jen jsme si včera povídali, jaký kraviny dělali oni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
14.9.18 19:29

Aha :lol: přilepit všechny boty oboustrannou páskou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
14.9.18 19:31

Ano to mě taky napadlo :lol: a nebo mi vykládali, jak jednou nahrabali obrovskou hromadu napadeného listí na podzim a nanosili to kamarádovi před dveře… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
14.9.18 19:32

Samozřejmě si to už musel uklidit sám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
14.9.18 19:32

Tak ještě že mu tam nedali hromadu hnoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
14.9.18 19:34

Myslím, že měl jediné štěstí, že nebydlel na vesnici :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615

Strejda měl červené auto furt tomu říkal beruška tak jsme s taťkou nastříhali černé kolečka a na to auto jsme mu je vazelínou nalepili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751

Za dveře od bytu / ložnice… vyskládat cihly tak, aby to vypadalo, že je někdo zazdil. Dveře se pochopitelně musí otevírat dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
14.9.18 19:35

@Ennny chudák strejda! :mrgreen: a co na to říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.9.18 19:44
@Heivka píše:
@Jeanny21 Na kolejích se hrála hra na Spidermana, futra dveří co se otevírají dovnitř se zalepila pavučinou z průhledné izolepy a pak stačilo zaťukat a počkat.

JEEEEEEE, to mi pripomina trik s gumovym pavoukem. Ani nevim, kde jsem k nemu prisla, mela jsem gumoveho pavouka doma........

a zertik se vyrabi tato: na strop se prilepi hacek vyrobeny z narovnane kancelarske spinky. Pavouka se pripevni na nit. Nit se protahne hackem na strope a konec nite se pripevni na dvere zachoda tak, ze kdyz clovek dvere otevre, pavouk vyjede nahoru ke stropu, kdyz se dvere zavrou, tak pavouk sjede zase dolu. Nejlepe je umistnit ho tak, aby to cloveku sjelo pred nos.

Pak se posadit do obyvaku a cekat na reakci prvni obeti...... coz byla moje mladsi sestra. Cekala jsem zajeceni. Nic se neozyvalo, rikam si, zda se mechanizmus nejak nezasekl, ze neni zadna reakce. Sestra se vratila ze zachoda a nic na ni nebylo poznat. Tak se po chvilce ptam, co rika na atrakci. Sestra: jo to je tvuj vytvor, ano? Malem jsem dusi vypustila!!!!! LOL.

Pakouk visel na strope cele mesice, nez jsem ho nakonec sundala. Zvykli jsme si na nej tak, ze jsem uplne na nej zapomeli a obcas vydesil nejakou tu navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
14.9.18 19:48

@warita ježiš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je fakt dobrý :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.9.18 19:49
@Prof. Farnsworth píše:
Za dveře od bytu / ložnice… vyskládat cihly tak, aby to vypadalo, že je někdo zazdil. Dveře se pochopitelně musí otevírat dovnitř.

LOL, to je dobry forek. Bych koukala jako puk. kdybych rano otevrela dvere a tam stena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.9.18 19:58

Jestli mají auto, tak na okýnko nalepit takovou tu samolepku, jakože je sklo rozbité. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
14.9.18 20:07

Lehounce přiopilí jsme pár týdnů zpět nastrkali kamarádovi na začátek zubní pasty tekutý pudr. Moc mu to nechutnalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
14.9.18 20:21

Namazat kliku zubní pastou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie