Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj- máme malou oslavu, udělala jsem svojí klasiku a mimoto jsem udělala takové miniřízečky- nakrájela jsem si kuřecí na mini kulaté řízečky, osolila jsem je, opekla na pánvi a potom ponořila do rajčatové pikantní salsy- jak byste je prezentovaly? chtěla jsem je dát na kousky bagety, aby vznikly chlebíčky, ale ještě tomu něco chybí… třeba ještě dozdobit kysanou smetanou, nebo vás napadá něco jinýho? díky za nápady…
Nakrajet k tomu zeleninu, udelat treba dva dresinky a kazdy at si bagetu dodela podle vlastni chuti a fantazie.To by neslo? Nebo opeceny ty bagetky s byl. maslem, dip do kteryho si kazdy rizecek namoci a zakousne tou bagetkou. ![]()
Ja bych spis dala treba kousek citronu+listecek nejake bylinky pr. Petrzelku. Myslim, ze zakysanka se k tomu chutove moc nehodi..ale je to jen muj nazor.
@Tehooolka já ji používám, abych ztlumila pálivost… do různých dipů
Pokud už to má nějakou rajčatovou salsu tak bych tu smetanu asi už na to nedávala-přišlo by mi to přeplácané-jako udělat jí bokem a ať se každý rozhodě, jestli si jí dá nebo ne, to klidně, ale né na to. Udělala bych asi jen opečené bagetky k tomu a nakrájenou zeleninu-položila bych to na salátové listy, aby to vypadalo hezky, po případně posypala nějakou bylinkou-třeba pažitkou a nebo jelikož je to rajčatové tak třeba nejemno pokrájenou bazalkou-napřed bych to teda ochutnala, jestli se to s tím dá jíst
Ale nepřeplecávala bych to, ať vyniknou chutě
Hezkou oslavu přeju
Tak samosrejme kazdy to na rad jinak, me osobne uz by tam vadila a kazila by mi chut ty salsy.
Nebo naskladat ty rizecky na list salatu (klidne uz na ty bagetce)a mezi to nahazet cherry rajcatka a jeste tam dat par mesicku citronu, nebo udelat tenke platky citronu a hezky je zakroutit.
@adrastea díky za nápad… ledový salát mám…
kysaná smetana a salsa k sobě třeba v mexické kuchyni patří, nedodává chuť, ale zjemňuje
Dala bych řízečky k sobě a bagety do ošatky, dipy různě v mističkách se lžící na stole, stejně tak nějaké saláty, každý si to pak sestaví podle chuti na vlastním talíři. Kdybys to naskládala rovnou na pečivo, asi bych se bála, že se to sesype - nevím, jak jsou ty kousky velké. ![]()
@Litta právě, že to jsou kousky ve velikosti nakrájené bagety na kolečka- ale jsou teď jakoby obalené v té salse- takže asi další dipy nejsou třeba…
nevím, jestli to správně vysvětluju- čisté, osolené maso po opečení je naložené do salsy- celý den- tykousky budou mazat- proto jsem je chtěla dát na kousky baget- možná je i rozříznout, aby vyniklo to bílé masíčko, jak je okolo červené-