Jak nastavit vývar

605
4.3.23 08:37

Jak nastavit vývar

Ženský poraďte..včera jsem dělala kuřecí vývar s knedlíčky..akorát voda se celá skoro snědla, zbylo na dně a je plno masa a knedlíčků…jde nějak nastavit vývar?
Třeba dát vařit kuřecí kosti a pak dolít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7950
4.3.23 08:47
@Tessemi32 píše: Ženský poraďte..včera jsem dělala kuřecí vývar s knedlíčky..akorát voda se celá skoro snědla, zbylo na dně a je plno masa a knedlíčků…jde nějak nastavit vývar?
Třeba dát vařit kuřecí kosti a pak dolít??

no asi budeš muset dát vařit nový vývar (klidně ty kosti a nějakou zeleninu). Já si většinou z vývaru něco odliju a dám do mrazáku (pak použiju třeba do omáčky), takže často mám zbytek vývaru v mrazáku. Nebo můžeš použít nějaký masox, ale to předpokládám že nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42100
4.3.23 08:53

Uvařit kosti se zeleninou. Nebo zeleninový. Ochutit jak jste zvyklí. A klidně zbytek di mrazáku. Ale u nás by mělo úspěch to husté samo o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
4.3.23 08:56

Nový vývar udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.23 09:02

Ty jo. Kolik jsi toho uvařila včera? Dělala jsem taky hovězí vývar na víkend. Že teď dopoledne pojedeme na cvičák. Je to dál. A tam nějakou dobu budeme. Tak jsem chtěla, ať máme hotový oběd, až se vrátíme. Vařím to ve velkém tlakáči. Bude na dneska i na zítra polévka. Je teda fakt, že mám hrnec, který má 9l. To jsem chtěla, ať je veliký na polévky a omáčky. Doporučuji větší hrnec na vývary.

Uvařila bych v tlakáči nový vývar. V něm se to do oběda stihne. Pokud nemáš na to nic. Tak výjimečné bych koupila písmenkovou polévku v sáčku. Nerada to vidím. Ale pro jednou asi nic. Uvařit tu písmenkovou a přidat ji k tomu vývaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42100
4.3.23 09:05
@Kelsey píše:
Ty jo. Kolik jsi toho uvařila včera? Dělala jsem taky hovězí vývar na víkend. Že teď dopoledne pojedeme na cvičák. Je to dál. A tam nějakou dobu budeme. Tak jsem chtěla, ať máme hotový oběd, až se vrátíme. Vařím to ve velkém tlakáči. Bude na dneska i na zítra polévka. Je teda fakt, že mám hrnec, který má 9l. To jsem chtěla, ať je veliký na polévky a omáčky. Doporučuji větší hrnec na vývary.Uvařila bych v tlakáči nový vývar. V něm se to do oběda stihne. Pokud nemáš na to nic. Tak výjimečné bych koupila písmenkovou polévku v sáčku. Nerada to vidím. Ale pro jednou asi nic. Uvařit tu písmenkovou a přidat ji k tomu vývaru.

Kuřecí nebo zeleninový stihneš i bez tlakáče. Vždyť je teprve devět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.23 09:23
@Havlova píše:
Kuřecí nebo zeleninový stihneš i bez tlakáče. Vždyť je teprve devět.

Jo to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.3.23 09:23

Udelala bych novy kureci vyvar, hovezi tahnu pres noc, ale kureci v pohode stihnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
4.3.23 09:31

Nejhorší, ale zároveň nejrychlejší způsob je dolít vodou a přihodit Masox :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
4.3.23 09:42

Buď novy vývar nebo kostku. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie