Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím dají se zmrazit Míša řezy?
Minule jsem mrazila buchtu se zakysankou a to dopadlo tedy zle, jinak mrazím běžně, ale raději se ptám…
Děkuji!
Tvaroh není po rozmrznuti dobrý. Pokud máš v krému hodně másla, tak mozna. Nejlepší by bylo jist je pak ještě hodně zmrzlé jako řezy s tvarohovou zmrzlinou, to asi dobré bude.
@VelkaMys Děkuju za reakci, já tvarohové buchty mrazím normálně, ta chuť je už trošičku jiná, ale tady právě je v náplni i máslo, tak si říkám, že by to snad nevadilo. Ráda toho peču hodně a pak jenom vytahuji z mrazáku kvůli uspoře času…
@Mamca_1234 Ale myslíš buchty, kde je upečený, ne? Tam to nevadí, ale u nepeceneho pouští vodu. Máslo určitě pomůže, jako čerstvé to nebude.
@VelkaMys to je pravda, to mi nedošlo vůbec, že ty buchty, co dělám, jsou s tvarohem už pečené…
@Mamca_1234 Kynuty koláč s tvarohem třeba mrazim taky, ale obávám se, že toto dopadne spise jako ta zakysanka, ale zrovna s míša řezy zkušenost osobní nemám, jen s oslazenym tvarohem a ten moc dobře nedopadne.
Mrazila jsem v minulosti pravidelně. Teď už kobylky dorůstají, sní se to. Nic tomu nebylo.
Náplň dělám původní, na jeden tvaroh jedno máslo, většinou třikrát a na toto množství hrnek a půl cukru.