Lze zmrazit Míša řezy?

970
1.3.23 13:13

Lze zmrazit Míša řezy?

Prosím dají se zmrazit Míša řezy?

Minule jsem mrazila buchtu se zakysankou a to dopadlo tedy zle, jinak mrazím běžně, ale raději se ptám…

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
1.3.23 13:16

Tvaroh není po rozmrznuti dobrý. Pokud máš v krému hodně másla, tak mozna. Nejlepší by bylo jist je pak ještě hodně zmrzlé jako řezy s tvarohovou zmrzlinou, to asi dobré bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.3.23 13:24

@VelkaMys Děkuju za reakci, já tvarohové buchty mrazím normálně, ta chuť je už trošičku jiná, ale tady právě je v náplni i máslo, tak si říkám, že by to snad nevadilo. Ráda toho peču hodně a pak jenom vytahuji z mrazáku kvůli uspoře času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.3.23 13:31

@Mamca_1234 Ale myslíš buchty, kde je upečený, ne? Tam to nevadí, ale u nepeceneho pouští vodu. Máslo určitě pomůže, jako čerstvé to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.3.23 13:39

@VelkaMys to je pravda, to mi nedošlo vůbec, že ty buchty, co dělám, jsou s tvarohem už pečené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.3.23 13:44

@Mamca_1234 Kynuty koláč s tvarohem třeba mrazim taky, ale obávám se, že toto dopadne spise jako ta zakysanka, ale zrovna s míša řezy zkušenost osobní nemám, jen s oslazenym tvarohem a ten moc dobře nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.3.23 18:13

Mrazila jsem v minulosti pravidelně. Teď už kobylky dorůstají, sní se to. Nic tomu nebylo.
Náplň dělám původní, na jeden tvaroh jedno máslo, většinou třikrát a na toto množství hrnek a půl cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí