Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak si tam sahni a pricichni, ať víš, do čeho půjde
rybina znamená kvasinky, ale ty bys poznala i podle jiných příznaků ![]()
Pokud se myješ, nemáš nějaký zánět, tak se nemas opravdu ceho bat
chapi to milujou. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chtěla bych vaší radu co se týče intimního života. Poslední dobou by přítel chtěl zkusit orální sex( u mne). Já ho třeba pusou vždy uspokojím ale když dojde na to, že by to chtěl zkusit taky tak hned couvnu. Vím, že ženský pohlavní orgán má svůj „pach" ale když čtu na různých stránkách (ig, fb atd..),jak si kluci stěžují že když holku dělali pusou, tak cítili prý rybinu a přišlo/přijde jim to nechutný apod..tak se začnu bát. Bojím se, že to bude mít přítel stejně a „zhusím" se mu
Chci tomu dát šanci ale ten strach je větší a větší. Měli jste to tak taky nebo jste to neřešili?
Nečti blbý kecy.
@GirlsNick Zánět už je zamnou a problém s hygienou nemám. Takže se stresuji zbytečně?:/
@Anonymní píše:orální sex je výborná praktika. Nevšimla jsem si, že by se někomu hnusil. Naopak
Dobrý večer, chtěla bych vaší radu co se týče intimního života. Poslední dobou by přítel chtěl zkusit orální sex( u mne). Já ho třeba pusou vždy uspokojím ale když dojde na to, že by to chtěl zkusit taky tak hned couvnu. Vím, že ženský pohlavní orgán má svůj „pach" ale když čtu na různých stránkách (ig, fb atd..),jak si kluci stěžují že když holku dělali pusou, tak cítili prý rybinu a přišlo/přijde jim to nechutný apod..tak se začnu bát. Bojím se, že to bude mít přítel stejně a „zhusím" se mu
Chci tomu dát šanci ale ten strach je větší a větší. Měli jste to tak taky nebo jste to neřešili?
Já myslím, že na sexuální život nejsi zralá, když přemýšlíš takhle. Kolik ti je, 14?
Tohle mě nikdy nenapadlo řešit ![]()
Kolik ti je?
Edit. Ona většina chlapů tam dole taky nějak extra nevoní
Já jsem něco podobného řešila ještě asi ve 24 letech
ale opravdu buď v klidu, pokud jsi zdravá, žádný zápach tam není. Osobně se myju jen vodou bez mýdla a manžel si nikdy nestěžoval ![]()
A navíc, ryby se mají konzumovat 2× - 3× týdně. Prý je to zdravé.
@Semtex píše:
Tak si tam sahni a pricichni, ať víš, do čeho půjderybina znamená kvasinky, ale ty bys poznala i podle jiných příznaků
Pokud vam funguje chemie, tak to jsou feromony, bude mu to vonet a chutnat. Jinak by to asi nedelal, ne.
(Ti, kterym to smrdelo, to proste meli s nevhodnou zenou - asi „brali cokoliv“, jen aby meli sex, a ono se to pak takhle vymsti.)
Kup si intimní gel, vymej se zevnitř i zvenku a buď v pohodě. A kdyžtak si sama čuchni… hergot, je to tvoje tělo. ![]()
Já jsem asi vadný kus, ale mi to vůbec není a nikdy nebylo příjemné a to je mi 30+ a s manželem
vedeme intimní život přes 10 let. Manželovi provádím orální sex jen proto, že vím, že to má rád. Ale mně to příjemné není (už jsem si po letech zvykla). Já prostě nerada cokoliv strkám do pusy nebo olizuju a nechám si olizivat…sorry, já bych si přitom připadala, jak kdyby mě lízal a čichal pes
Nemůžu si pomoct, přijde mi to na hranici nechutnosti a směšnosti. Ale chápu, že to má každý jinak ![]()
Prosím anonym nebo smazat.