Jak nebýt cudná?

Anonymní
27.10.22 20:06

Jak nebýt cudná?

Dobrý večer, chtěla bych vaší radu co se týče intimního života. Poslední dobou by přítel chtěl zkusit orální sex( u mne). Já ho třeba pusou vždy uspokojím ale když dojde na to, že by to chtěl zkusit taky tak hned couvnu. Vím, že ženský pohlavní orgán má svůj „pach" ale když čtu na různých stránkách (ig, fb atd..),jak si kluci stěžují že když holku dělali pusou, tak cítili prý rybinu a přišlo/přijde jim to nechutný apod..tak se začnu bát. Bojím se, že to bude mít přítel stejně a „zhusím" se mu :(
Chci tomu dát šanci ale ten strach je větší a větší. Měli jste to tak taky nebo jste to neřešili? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
27.10.22 20:07

Tak si tam sahni a pricichni, ať víš, do čeho půjde :lol: rybina znamená kvasinky, ale ty bys poznala i podle jiných příznaků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.10.22 20:08

Pokud se myješ, nemáš nějaký zánět, tak se nemas opravdu ceho bat ;-) chapi to milujou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
27.10.22 20:12
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chtěla bych vaší radu co se týče intimního života. Poslední dobou by přítel chtěl zkusit orální sex( u mne). Já ho třeba pusou vždy uspokojím ale když dojde na to, že by to chtěl zkusit taky tak hned couvnu. Vím, že ženský pohlavní orgán má svůj „pach" ale když čtu na různých stránkách (ig, fb atd..),jak si kluci stěžují že když holku dělali pusou, tak cítili prý rybinu a přišlo/přijde jim to nechutný apod..tak se začnu bát. Bojím se, že to bude mít přítel stejně a „zhusím" se mu :(
Chci tomu dát šanci ale ten strach je větší a větší. Měli jste to tak taky nebo jste to neřešili? :oops:

Nečti blbý kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.22 20:12

@GirlsNick Zánět už je zamnou a problém s hygienou nemám. Takže se stresuji zbytečně?:/

• Citovat
  • Upravit
22568
27.10.22 20:14
@Anonymní píše:
Chci tomu dát šanci ale ten strach je větší a větší. Měli jste to tak taky nebo jste to neřešili? :oops:
orální sex je výborná praktika. Nevšimla jsem si, že by se někomu hnusil. Naopak :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
27.10.22 20:18

Já myslím, že na sexuální život nejsi zralá, když přemýšlíš takhle. Kolik ti je, 14?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.10.22 20:22

Tohle mě nikdy nenapadlo řešit :think:
Kolik ti je?

Edit. Ona většina chlapů tam dole taky nějak extra nevoní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.22 20:30

Já jsem něco podobného řešila ještě asi ve 24 letech :) ale opravdu buď v klidu, pokud jsi zdravá, žádný zápach tam není. Osobně se myju jen vodou bez mýdla a manžel si nikdy nestěžoval :)

• Citovat
  • Upravit
3758
27.10.22 21:48

Úplně zbytečně se stresujes. Pro chlapi je to přirozené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
27.10.22 21:53

A navíc, ryby se mají konzumovat 2× - 3× týdně. Prý je to zdravé.

@Semtex píše:
Tak si tam sahni a pricichni, ať víš, do čeho půjde :lol: rybina znamená kvasinky, ale ty bys poznala i podle jiných příznaků :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
34322
27.10.22 22:02

Pokud vam funguje chemie, tak to jsou feromony, bude mu to vonet a chutnat. Jinak by to asi nedelal, ne.
(Ti, kterym to smrdelo, to proste meli s nevhodnou zenou - asi „brali cokoliv“, jen aby meli sex, a ono se to pak takhle vymsti.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
28.10.22 06:31

Kup si intimní gel, vymej se zevnitř i zvenku a buď v pohodě. A kdyžtak si sama čuchni… hergot, je to tvoje tělo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 07:03

Já jsem asi vadný kus, ale mi to vůbec není a nikdy nebylo příjemné a to je mi 30+ a s manželem
vedeme intimní život přes 10 let. Manželovi provádím orální sex jen proto, že vím, že to má rád. Ale mně to příjemné není (už jsem si po letech zvykla). Já prostě nerada cokoliv strkám do pusy nebo olizuju a nechám si olizivat…sorry, já bych si přitom připadala, jak kdyby mě lízal a čichal pes :mrgreen: :mrgreen: Nemůžu si pomoct, přijde mi to na hranici nechutnosti a směšnosti. Ale chápu, že to má každý jinak :pankac:
Prosím anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí