Jak nejrychleji ušetřit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
džus není základní jídlo a těchto diskusí, jak ušetřit na jídle je tu asi jen padesát, zkus pohledat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Někdy bohužel ano.. když platím např nějaký výlet pro syna nebo boty, oblečení ![]()
- Citovat
- Upravit
Nekupovat džusy. Denně do obchodu taky nechodím. To kolikrát přihodím blbosti a je 500 v tahu. Většinou koupit víc pečiva a pak to vytahuji z mrazáku.
Nebo zajít občas na nějakou brigádu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Zase jenom o vodě nemůžeme být… nepijeme žádné sladké minerálky, kofoly atd… jenom vodu a džus, na tom nevidím nic špatného
Na brigádu nemám jít kdy ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak oblečení a boty nekupujes každý měsíc, na výlety asi taky ne. Navíc oblečení na dítě jde sehnat za pusu. Já kolikrát dávám pěkný věci zdarma a většinou se ani nikdo neozve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceŠpatně to není, ale bude chceš šetřit a nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme jen o vodě a v zimě čaj a žijeme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ber si účtenky a veď si domácí účto a uvidíš, kde se ti „ztrácí“ peníze. Ale chodit nakupovat každý den, když jste jen 2, je dost zbytečné. A šunka a džus snad nemusí být každý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak o vodě být můžete. Rozhodně nechodím kupovat takové věci, jako je šunka, ovoce a zelenina denně.
To absolutně není potřeba, jakým působem to konzumujete? Deset deka šunky každý den, nebo já chápu, že ovoce a zelenina jsou fajn čerstvější, ale zase že by nešlo nakoupit na tři dny, to mi přijde divné…Pečivo též není třeba denně. Tím, že tam chodíš každý den nebo asi skoro každý den, tak nejspíš extrémně rozhazuješ.
Příspěvek upraven 28.01.25 v 16:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak pokud nevychazis, tak tiholt bude muse stacit treba ta voda, nevidim nic špatného ani nemozneho na tom pit jen vodu nebo sitreba uvarit caj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
My máme třeba naprosto hnusnou vodu z kohoutku, takže kupuju magnezii… a ten džus no.. kvalitní caj taky není levný ![]()
- Citovat
- Upravit
Takze 30 kc denne jen za vodu je 900 mesicne. Jestli takhle pristupujes ke vsemu, tak se faaaakt nedivim tomu kontokorentu ![]()
Příspěvek upraven 28.01.25 v 16:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ae neptej, jak mas usetrit, když šetřit nechceš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím… jsem sama s 10 letym dítětem, moje celkové příjmy jsou cca 40 tisíc měsíčně… náklady na bydlení jsou 17 tisíc… za benzín dám měsíčně tak 1500 Kč… 2500 měsíčně je splátka dluhu.. zbývá mi tedy pro nás dva cca 19000 Kč…respektive jakým způsobem setrite? Delate týdenní nákupy? Já chodím v podstatě denně pro základní věci… šunka, pečivo, džus, ovoce a zelenina… maso kupuji jednou týdně… snažím se doma vařit levná jídla, např. Koupím celé kure, že skeletu mám vývar, zbytek upecu atd… máte nějaké tipy, jak ušetřit? Protože mi nezbývá nic, kolikrát musím ještě něco málo zaplatit z kreditky pred vyplatou(kterou mám pro případ nouze)