Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky potrebuji poradit, dostala jsem tuto kabelku a vubec nevim jak ji spravne nosit.
a jeste jsem k tomu dostala tento satek a s tim taky nevim co delat ![]()
Muzete mi prosim nekdo pomoct abych nevypadala jako buran? ![]()
moc dekuji devcata za radu ![]()
Ahojky, já bych šátek bud nedavala a nebo jen uvazala „lazo plazo“ na jednu stranu ucha a nechala vyset. A kabelku rozhodne na krátko a v ruce nebo jemne pres ruku u zapesti. Rozhodne ne pres rameno a na dlouho.
Moc hezka! ![]()
tak ten odkaz na šátek se mi nezobrazje, já bych ji asi nosila přes rameno na tom dlouhém uchu, ale úplně křížem, tedy na levém rameni přes prsa a na pravý bok. K tomu rifle, pěkné kozačky ve stejné barvě kanelky a kožešinková vesta, ooo, to by se mi líbilo
Ale jestli je to tak jak má být to nevím ![]()
Dice píše:
Ahojky, já bych šátek bud nedavala a nebo jen uvazala „lazo plazo“ na jednu stranu ucha a nechala vyset. A kabelku rozhodne na krátko a v ruce nebo jemne pres ruku u zapesti. Rozhodne ne pres rameno a na dlouho.
Moc hezka!
tak jsem úplně mimo
taky mě napadlo na zápěstí, ale takhle já to nosit neumím, ale když to tak někdo nosí, tak se mi to líbí
Šátek bych taky uvázala na kabelku ![]()
Kabelku určitě ne na dlouho. Jen do ruky nebo na zapěstí, do lokte. Je moc hezká! Šátek se mi nezobrazuje…
Já bych si jí taky pověsila na zápěstí, no a mimochodem, moc ti jí závidím, je krásná, vážně ![]()
Ta je teda krásná..já bych ji nosila jen do lokte a se šátečkem neporadím, nezobrazuje se mi..
![]()
Kabelku urcite na kratko, miluju kabelky na zapesti (max do lokte) i kdyz trochu neprakticke ![]()
Satek se mi nezobrazuje ale je dlouhy? Hod to kolem krku, nejak pekne uvazat, bude to ladit a bude se to doplnovat, pokud je jemnejsi, nebala bychse ani na druhe zapesti!!! ![]()
Tak ta je skvělá!!! Přesně můj styl. Ano noste ji jak psala Dice a jak psala Ewule, kozačky a úzké rifle to je jasná volba na podzimní nošení!!!
Asi nepotěším, ani neporadím…jen mi to zrovna přišlo do noty a musím s autorkou článku naprosto souhlasit…
RyBANA píše:
Asi nepotěším, ani neporadím…jen mi to zrovna přišlo do noty a musím s autorkou článku naprosto souhlasit…http://modnipeklo.cz/2011/08/esence/#…
Jdu tě podpořit, než tě tu holky sežerou…
Módní peklo je super čtení, moje oblíbené a musím říct, že s Adou většinou bezezbytku souhlasím. Guess kabelky se mi odjakživa líbily
, ale také jsem si vždy byla vědoma toho trochu „kolotočářského“ vzhledu, takže jsem se pokaždé naštěstí udržela a nešla do nich. Nevím jestli bych to uměla sladit s oblečením, aby to nevypadalo „lacině“ (já chodím spíš v elegantním stylu, rifle v podstatě vůbec nenosím…)
Nicméně zakladatelčina kabelka je lehce ve sportovním či country stylu (není tak cukrkandlová), takže podle toho bych i volila oblečení a možná bych se ani nebála ji nosit na rameni, nejen na předloktí.
Odkaz na šátek se mi nezobrazuje. Obecně se mi šátky líbí, ale moc je neumím nosit. Když mě během dne moc štve, tak ho sundám a uvážu na kabelku.
(ale to se v tomto případě k tomu sportovnímu stylu moc nehodí
)
Záleží co si vezmeš za outfit, pokud sportovní a tenisky, kabelku do kříže přes rameno(super taky s malým dítětem nebo ke kočáru). Pokud podpatky, tak na zápěstí nebo přes rameno.
Šátek bych klidně uvázala na kabelku nebo ho použila místo pásku, záleží jak je dlouhý.
Guess kabelky se mi moc nelíbí, ale tahle vypadá dobře. ![]()
Já bych ji nosila na dlouho do kříže, protože tahat se s kabelkou v ruce, to by mě trefil šlak
S kočárem / dítětem, či bez.
Ale já módě nerozumím… Ačkoli musím říct, že když si občas čtu módní peklo, musím mockrát souhlasit. Já to akorát nedokážu definovat - jenom nad některými modely, co vídám na ulici vytahuju obočí a myslím si o sobě, že asi nemám vkus, když tak chodí všeci ![]()
vse moc dekuji za odpovedi ![]()
omlouvam se, zde je odkaz na ten satek
ja si tu kabelku nevybirala sama
byl to dar, takze jsem si nemohla rict jakou chci atd ![]()
jak pisete nosit na zapesti to jako, ze si to dam na zapesti???
ja jsem asi fakt buran
a tu kabelku budu asi nosit jen do spolecnosti ke kocaru s malou se mi to asi moc hodit nebude ![]()
kabelky nosim jen na predlokti nebo pres rameno, ale to minimalne