Jak obarvit 100% polyester?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak obarvit 100% polyester?
Ahoj,
potřebovala bych poradit s barvením polyesteru. Oblíbila jsem si jedny kalhoty bílé barvy, nikdy jsem nenašla žádné, co by seděly stejně. Už dlouho pátrám po nějakých, ideálně co nejpodobnějších, v černé barvě a nedaří se. Uvažovala jsem, že bych tedy koupila další bílé, které mám už dlouho a obarvila bych je na černo, přece jenom je to největší jistota a budou stopro sedět. Nadešel však problém s výběrem barvy, protože většina obyčejných barev na textil na umělotiny nechytí. Nemáte někdo zkušenost s nějakou určitou barvou na polyester? Našla jsem jednu (I-Dye Poly), která se inzeruje jako barva na polyester, ale na spoustě webovkách jsem viděla, že polyester prostě a jednoduše obarvit nejde a opravdu se mi nechce vyhodit 1000 za kalhoty, co už mám jednou doma a nakonec je akorát pokazím a můžu je pak jen vyhodit. Dvakrát tak velkou nejistotu mám pak ještě z toho, že chci barvit bílou na černou, což nevím, jak dopadne, když je podle všeho polyester tak těžké nebo až nemožné obarvit. Co byste dělali na mém místě?
Moc díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechala bych si usit tmave kalhoty podle tech, co ti sedi. Kvalitne usite z kvalitni latky ti vydrzi a vyplati se to, i kdyz cena bude vyssi nez za konfekci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit