Jak obarvit prádlo na bílo?

92
14.6.17 18:41

jak obarvit prádlo na bílo?

Zeny poradte mi prosim…mam pracovni halenu sv. zelenou, slozeni asi bavlna a polyester a potrebuji aby cela z te sv. zelenkave byla bila…cim toho docilit?…napada me strcit to cele do sava, nebo existuji nejake obarvovace aby bylo pradlo bile z jine barvy???budu rada za kazdou radu, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.6.17 19:48

Podle mě nijak, Savo to odbarví, ale spíš to bude zažloutlé, než bílé. Plus tím dost utrpí ten materiál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
14.6.17 19:49
@Pipet píše:
Podle mě nijak, Savo to odbarví, ale spíš to bude zažloutlé, než bílé. Plus tím dost utrpí ten materiál :nevim:

souhlasím, a navíc to bude nejspíš i flekátý :nevim: určitě se to neodbarví rovnoměrně :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.6.17 20:08

A nejake belidlo? nebo obarveni…jak se normalne obarvuji veci tak existuje takhle bila?…asi ne ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
14.6.17 20:13

@Deynerys Nijak, bílé z toho neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.6.17 20:39

Nemám zkušenost ale nešlo by to v savu odbarvit a pak to zkusit vybělit? „Čistila“ jsem tak zažloutlé podvlékací trika manžela.
Koupila jsem v Hrušce nějakou žabku nebo jak se to jmenovalo a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.12.23 16:41

Barvení košile

Ahoj, objednala jsem si bílou košili, ale k mému velkému zklamání není úplně bílá. Je taková krémová nebo ani to ne. Vypadá spíš jako zašlá. Chtěla bych ji obarvit na jasně bílou. Půjde to nějak? Všechny barvy na textil ( Duha, Iberia,..) jsou barevné. Sava se bojím.
Materiál je 100% bavlna. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
28.12.23 16:42

@tabitta Ne, na bilo nic obarvit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...